5 2013 fitur anyar tina AutoCAD

Sababaraha inovasi urang geus katempo dina versi béta tina AutoCAD 2013 disebut rahang keur versi ieu masihan terang ka urang naon anu urang bisa ningali tren pikeun sataun 2012 April, nalika eta bakal sacara resmi dibuka; sanajan bieu nyerna nu AutoCAD 2012 anyar.

autocad 2013Pariksa warta geus dipikawanoh: A 2013 format dwg anyar!. Naon kajadian anu nu teu kaget kami, sabab kami ngarti yén AutoDesk manja unggal 3 sababaraha taun ka pengker ieu (saméméh manéhna unggal taun), Ku kituna waktu geus kadaluwarsa 2010 dwg, nu éta sami keur 2011 na 2012. Bari AutoDesk nyebutkeun éta ngaoptimalkeun format, urang ngarti yén éta téh ogé ngadalikeun pesaing tur ngagagalkeun hirup mun OpenSource platform.

Tapi ningali yén sagalana anu goréng, AutoCAD 2013 kiwari nyaéta multilanguage (Ogé, ampir). Anjeun teu kedah install unggal versi dina basa husus, tapi anjeun bisa ngundeur tur masang basa sejenna ... sakumaha ngalakukeun program séjén (taun 800 tukang)

Perbaikan anu ogé katempo dina fungsionalitas pita, tinimbang neangan Paréntah. Lajeng sumping pita, maranéhanana geus ngaronjat fungsionalitas nu ngajadikeun eta pikaresepeun, utamana kontekstual. Anjeun tiasa ningali Paréntah kawas Array na Hatch, tinimbang ngangkat jandéla floating bangor dipintonkeun dina cintillo palette, facilitating sawangan tur pilihan interaktif.

1. The Wilujeng sumping panel

Eta geus terpadu panel pancuran pikeun ngamimitian program, hal kawas Corel panel tarik ngabogaan X5, kalawan pilihan nyieun hiji gambar anyar, muka hiji aya salah, conto kabuka atanapi neuleuman fitur anyar tina versi. fungsionalitas pohara alus, hususna keur pamaké anyar nu datangna jeung teu manggihan naon anu kudu dipigawé kalayan tombol dispersed, aya oge ngakses ka inisiasi video sareng jejaring sosial numbu Facebook jeung Twitter.

autocad 2013

Aya hiji pilihan ulah kieu kana ngasupkeun, sarta bisa disebut tina menu pitulung. Ogé mantuan ayeuna tiasa offline.

[Sociallocker]

2. Jalur paréntah

Tangtu autocad 3d A tangtu alus 300 2012 AutoCAD bébasDina versi 2012 of AutoCAD paréntah pilihan AutoComplete ieu ditambahkeun, sarta sanajan ieu téh hiji fungsionalitas kolot bakal susah ngaleungit lengkep. Ayeuna eta geus nempatkeun pilihan anu bisa dihapus sakumaha jandela nongkrong, otomatis adaptable kana pilihan panempatan béda.

Tangtu 3D AutoCAD keur hijina AS $ 34.99

Kuring manggihan pangalusna dilarapkeun ku parobahan AutoDesk booted 2011 AutoCAD, anu sajarah garis paréntah mertahankeun transparansi, gambar jadi kirang bangor atanapi workspace. Sanajan netelakeun -berkat campur dina salah sahiji komentar- nu ngarojong warna na pilihan paréntah ditémbongkeun hurup dina warna nu beda, teu nu anyar; Tapi kiwari anjeun tiasa klik pilihan, nu urang pikir pasti enya laun maot pamakéan prasejarah kibor pikeun naon tombol mouse katuhu éta rada bangor. Sajaba ti éta, urang bakal kamampuhan langkung terpadu pikeun nyegah keyboard, sapertos asupkeun, spasi atanapi scape.

autocad 2013

Tapi, garis paréntah éta salawasna hadé ti Keyin of Microstation jeung ongkos ti pamaké tradisional leupas; najan pikeun pamaké AutoCAD anu patepung pikeun kahiji kalina ti pita, maranéhna neruskeun pikir éta hiji fungsionalitas heubeul salaku DOS Komando Ajakan.

3. Nilik tina parobahan

Ayeuna, mun anjeun mibanda hal dipilih jeung pasipatan panel naék, teu mungkin mun nilik kumaha eta bakal jadi diganggu ku dicekel sarta dotted garis. Yén moal panjang jadi kitu ... robah pisan alus tapi nyangka manjangkeun robah sawangan tipe garis, sumber atawa gating sipat.

autocad 2013

autocad 20134. Model documentor

Ieu dilaksanakeun di AutoCAD 2012, sarta versi ieu brings perbaikan anyar, geulis alus ku jalan di motong penanganan sarta bagian cross objék 3D. Ieu reflected utamana dina Hatch of motong, nanganan tipena béda unit, parameterized manjang tur dimensioning associative. Bari kieu boga poténsi hébat dina menata layouts, saeutik pisan geus appropriated ku pamaké ti wewengkon sipil, utamana sabab gelombang nya éta disimpen aya neangan rojongan pikeun manggih (malah ayeuna bisa ngimpor model ti manggih); di sisi Bentley Sigana kalayan palaksanaan bagian motong dinamis dina HyperModels.

5. Rojongan pikeun titik awan

autocad 2013Atawa éta sagemblengna anyar, tapi kiwari pilihan mucunghul dina pita dina pilihan Selapkeun, sarta sababaraha kamampuhan geus dimekarkeun. Bari perbaikan pikeun nanganan rujukan éksternal jeung payel raster tetep wretched (dibandingkeun program séjénna anu ngarojong langkung format na kaasup 3D Sipil), Draws perhatian ka ngembangna pilihan dina rojongan PointCloud sakumaha rutin normal. Ayeuna lamun milih hiji objek tipe ieu diaktipkeun contextually nu pita pikeun aksés gampang diantara pilihan ieu potong klip.

Ogé dina tabel harta, anjeun tiasa nyaring kaluar lampah husus pikeun objék tina tipe PointCloud.

Ngarojong file scanning Faro (FLS, FWS, x jeung b) Standar ASCII (xyz, txt, naék), nu ngabuburit (PTS PTG, PTX) jeung Topcon (clr, cl3) ngetik. Cara eta ngoperasikeun téh sarupa jeung loading file rujukan, keur bisa Nyetél pilihan pikeun warna, inténsitas sarta motong.

Kudu ningali kumaha eta handles mémori komputer, nu geus sok geus kalemahan di AutoCAD, ningkat indexing Vérsi 2013 ieu sareng importing tumpak dianggap. Simkuring masih ragu sakumaha leumpang masalah kalayan hubungan Pointools, anu geus miboga loba ngalakukeun kalayan naon ayeuna manages AutoCAD di ieu kitu lamun parusahaan nu kaala ku Microstation sarta naon maranéhna rencana pikeun ngalakukeun kalawan Descartes pasti jadi teuas ngéléhkeun.

Lamun anjeun simpen di file dina versi saméméhna mun dwg 2013, sistem bakal waspada kasaluyuan robah.

parobahan signifikan lianna saeutik

  • Viewports panel nyaeta ayeuna euweuh dina tab Viw tapi Layout
  • previews gambar leutik ti gambar nu kiwari saeutik leuwih showy
  • 3D dina nanganan objék, saeutik pisan, ékstraksi permukaan ngan melengkung tur Tonjolan kalayan paréntah PRESSPULL yen najan euweuh paréntah anyar (clarifying), raises pilihan jarak Tonjolan euweuh obyék anu dipilih.
  • Lamun anjeun ngekspor perenah nu, ayeuna paréntah regen geus dieksekusi, supaya bunderan ulah balik jadi polygons
  • The offset tiasa ayeuna ditempo dina sawangan, sabab teu paréntah paralell MicroStation
  • klik ganda ayeuna ngaktifkeun ngedit teks
  • Aya rojongan pikeun neundeun di awan, Anjeun tiasa babagi sarta kolaborasi buka via AutoCAD WS

Tapi ieu téh review awal, ampir 5 bulan saméméh éta dileupaskeun AutoCAD 2013, jadi nyangka leuwih; kawas ngamutahirkeun ampir sajajar AutoCAD pikeun Mac.

Versi pikeun testers béta bisa diundeur ti: https://beta.autodesk.com/

instalasi ngawengku ngamutahirkeun nu .NET kerangka Runtime 4.0, Faro SDK, DirectX Runtime sarta sababaraha perpustakaan Visual C ++.

Anjeun tiasa ningali kasimpulan lengkep Anyar AutoCAD 2013Dibandingkeun jeung vérsi taun lianna.

[/ Sociallocker]

72 balesan pikeun "5 2013 fitur anyar tina AutoCAD"

  1. Sampurasun sadayana ningali sababaraha halaman anu nyobian Autocad sareng ningali koméntar pikeun sareng éta, pikeun kuring bagian kuring bakal nyarios yén autocad mah soméah ngalangkungan ikon-ikon atanapi paréntah pondok na tapi sadayana gumantung kana naon anu bakal urang citakan. Kusabab upami urang hoyong ngagambar bagian mékanis gancang kuring nyarankeun anjeun ngagunakeun Inventor, SolidWork atanapi CATIA sareng upami anjeun badé ngagambar rencana arsitéktur nyaéta REVIT, salami langkung ti 20 taun sareng dianggo Autocad sareng digambar arsitéktur, mékanis, struktural, rencana paileria , jsb, sareng éta parantos nunjukkeun hasil kuring. Di Mexico kalolobaan industri leutik sareng sedeng nganggo Autocad sareng sanés upami versi sanés upami versi anu ti 2000 ka 2005 ti saprak mésér versi anyar unggal taun bakal mahal, janten seniman kedah adaptasi pikeun versi ieu Saé nyimpulkeun sadaya parangkat lunak CAD saé sareng masing-masing gaduh kaunggulan sareng kalemahan sadayana anu ramah upami seniman atanapi desainer nyiptakeun anu saé dirina pikeun tiasa ngadominasi anjeunna sareng gaduh kasabaran pikeun diajar nangananana, tanpa kasabaran sareng kersaning diajar program naon waé anu urang bakal ningali éta sanés janten alat tapi janten musuh. Salam pangunjung ka sadayana.

  2. Hello sarerea, Abdi hoyong terang kumaha nangtukeun hiji diménsi atawa téks mun boga kasang tukang sarta waktu pikeun ngarobah elcolor tukang ogé robah ieu.

  3. Dear Mariana:

    Urang ngajarkeun AutoCAD Dasar sarta Advanced Kursus pikeun Landscapers, jarak.
    Anjeun tiasa ningali agenda, metodologi jeung inpo wincik dina ramatloka kami: http://www.paisajismodigital.com/index_esp.htm

    Ayeuna nu AutoCAD Tangtu Dasar keur Landscapers aya dina promotion jeung 50% off harga daptar.

    Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga nulis ku mail ka: cursoadistancia@paisajismodigital.com
    Atawa komunikasi telephonically: (00 34) 93 176 96 53

    Wasalam

    Landscaping Digital SL
    Barcelona - Spanyol
    Tel: (+ 34) 93 176 96 53
    situs web: http://www.paisajismodigital.com
    Maya Kampus: http://www.paisajismodigital.com/cursos
    Blog Loka: http://www.paisajismodigital.com/blog
    Facebook Company
    Facebook Virtual Kampus
    Twitter

  4. batur bisa ngawartosan abdi dimana abdi tiasa meser autocad kursus tina diajar ti imah

  5. nempatkeun pesenan "filedia" teras lebetkeun variabel tibalik hiji dina waktos éta. Kuring ngarepkeun anjeun ngajawab masalah anjeun

  6. Salam,
    Kuring dipasang Mac autocad 2013, ieu mah salah paham sabab Cai dina pilihan 30dias kiwari jadi abdi tiasa ngalakukeun ka craquearlo keur naon desintalo na nalika kuring install salaku Abdi teu kedah assimilate kuring ... naon abdi tiasa ngalakukeun?
    hatur nuhun

  7. Hello! Kuring ngagunakeun 2013 autodesk nalika kuring muka file nu ieu disimpen kalayan Autodesk 2012 atanapi 2011, abdi nyadar yén sababaraha format surat des ngonpigurasi moal kasampak sami, sakumaha kuring ngalakukeun kitu nu sagalana geus persis sarua jeung nalika anjeun damel di Vérsi séjén sarta teu boga q deui pikeun ngabenerkeun format.
    Kuring miharep bisa ngabantu atuh !!
    Hatur nuhun!

  8. paréntah pikeun ngaktipkeun jandéla téh filedia kalawan jandela browser ieu diaktipkeun
    Wasalam

  9. Autocad tur mibanda paréntah alus 2013 Array teu dianggo sakumaha dina versi saméméhna batur bisa ngawartosan kumaha abdi tiasa make kayaning dipake contona di Autocad 2011?
    Hatur nuhun ...

  10. «Naha aya anu terang kumaha kuring angkat ka modeu klasik dina autocad 2013 pikeun mac ??
    Gracias

  11. Salaku abdi tiasa muka hiji file AutoCAD dina 2012 2013 ?? esque nurutkeun muka .. tapi nanaon nembongkeun atuh .. .__.

  12. Kumaha carana abdi tiasa nahan autocad2013 dina modeu Palasik? Sajaba ti éta, kuring geus dina basa Inggris sarta kuring teu netelakeun loba. hatur nuhun

  13. A menu Mimitian> Pilihan> Visual> Unsur Jandela> pintonan slaid bar. dina jandéla teken

  14. Taya, di katuhu handap mangrupa ikon nu Sigana mah a gear, pica kaluar aya na pilihan béda, klik dina kedah jeung éta nu leuwih lengkep bisa disimpen kalayan spésifikasi béda ..

  15. Hayu urang paréntah FILEDIA geus ditumpurkeun
    Nimu artikel dina situs ieu nu ngécéskeun kumaha carana ngajawab eta.

  16. Sampurasun, nalika kuring pencét paréntah "buka", kuring henteu nampi panjelajah, anu katingalina mah nyaéta garis paréntah ngambang anu nganggo alamat pesawat terakhir. Kumaha cara kuring némbalan jandela panémbong jandela?

  17. Hiji patarosan, Dina AutoCAD 2013 di tempat padamelan, ngaleungitkeun mode klasik sareng gambar sareng modél dina 2D?

  18. di sudut sisi kénca bar nu Anjeun gé ningali hiji titik saeutik kituna sered ka pojok anu nyindir jeung langsung a big picture jeung leupas sarta siap bakal tetep jadi versi sateuacanna

  19. Kuring boga pertanyaan ngeunaan autocad 2013 ... ..as bet kitu garis paréntah Sigana mah leuwih saméméhna ... hébat ... Abdi ningali eta pisan leutik tur teu resep ... .Thanks

  20. ex3lente teh bungkusan nuevoos incluidooo espeo boga graxias problemass

  21. Hello Daniel IN AUTOCAD Anjeun ABRES parabot AND bade muka pilihan milih tur nyimpen AND CARA anjeun milih anjeun file nyimpen AUTOCAD ASI baris nempo gawe dina versi kaliwat

  22. Hello alus dintenna pikeun anjeun AUTOCAD 2013 SALVE ngonpigurasikeun ka sadaya karya anjeun dina vercion telat kitu anjeun tiasa dianggo kana VISUALISARLOS AND Sakur Vérsi LAIN anjeun bakal bade alat jeung pilihan OPEN tur nyimpen anjeun milih AND Dupi anjeun ngarobah catetan anu versi

  23. Lamun anjeun simpen file di AutoCAD 2013 milih disimpen salaku Vérsi 2010, anjeun moal gaduh gangguan ningali poto eta sareng versi anjeun boga di imah Anjeun.

  24. A rundingan di universitas kuring kudu CAD 2013, tapi di imah kuring nganggo 2011, sarta kuring teu tiasa buka arhivo of 2013, sakumaha abdi tiasa ngalakukeun pikeun mukakeunana, Anjeun tiasa atanapi I kudu settle nu 2013?

  25. lamun kuring dimimitian maké komputer, kaluar aya dina taun SMA, aya hal nu nyanggap perhatian kuring, dugi I patepung autocad (10 Vérsi), nyaho program ieu, kuring dipikaharti loba hal nu bisa ngalakukeun jeung mesin ieu, ti kaulinan kasual, mun programming canggih di AutoLISP, abdi bisa pernah salse inking leungeun kalawan Leroy datar tur loba kurang tetep satirfecho kalawan hasil, tanpa encambio kalawan autocad kuring geus rengse ratusan atawa rébuan, jeung Abdi janten Insinyur, berkat alat ieu anu tiasa diprogram itungan hasilna gambar éta (otomatis)

    Aya program pisan menak lianna kayaning ArchiCAD, nu bisa jadi hadé gumantung kana tekad yen unggal urang geus ngamangpaatkeun.

    Kuring teu make autocad mun 100%, saprak unggal urang boga pangabutuh béda, bisi kuring mah, untung pikeun ngamimitian karir mah ngeunaan waktos yén jaman autocad, salawasna dina forefront, yen diwenangkeun kuring janten langkung kompeten.

    éta gancang ku cara ngagunakeun Paréntah disingkat, sarta mouse ngadalikeun zum hijina, sareng programming via Aksara, anjeun tiasa ngalakukeun hal estu endah pisan.

    Salam ..

  26. Greeting've geus maca komentar ngeunaan guitaría sempit otomatis CAD kuring di handap
    Nalika kuring diajar kumaha ngagunakeun alat desain ieu, aranjeunna diajar pikeun nanganan paréntah pondok salaku cara terang asal usulna, kuring parantos masihan sababaraha kursus ngeunaan kursus CAD otomatis sareng kuring parantos ngajarkeun aranjeunna ngagunakeun duanana paréntah pondok sareng paréntah anu muncul dina. Unggal jandela tina program sapertos kitu tapi anu paling awon aya dina seueur kantor. Program éta diblokir ku operator sareng aranjeunna henteu terang kumaha pikeun ngabéréskeun masalah atanapi kumaha jalan kaluar éta ngerakeun sareng kuring henteu sigana nyempad dina cara anu jahat ku jalma-jalma anu ngoperasikeun program nganggo keyboard tapi upami kuring nyarioskeun yén jalan pikeun ngerjakeun ngan ukur ikon saha waé anu ngagambar putra kuring ngalambangkeun ikon sareng anu umur 14 taun sareng ngagaduhan momen anu anjeunna hoyong méréskeun sababaraha masalah dina naon anu anjeunna gambar sareng upami teu katingali dina ikon, naon anu anjeunna laksanakeun lumpuh, jalma anu ngagaduhan seueur waktos nganggo software uninga Maksudna, kuring henteu nyemprot jalma anu dikendalikan ngaliwatan ikon sareng kabeneran nyaéta yén kami henteu ngatur program dina 100 ku% tapi di 25% sareng paling 35 / 40% alat ieu ngagaduhan sajumlah hal mangpaat pisan, ngadamel rencana anu langkung cerdas. Kalayan spreadsheet, komputasi, namina hal anu kitu kuring nyarankeun anjeun sina langkung cekap kana software langkung teras mairan kana éta, aya sareng kuring mikir yén perbaikan kedah dilakukeun dina bagian 3d aya MicroStation langkung ramah upami kuring tiasa nyarios.

  27. Jeung kuring can maca nad jangjang ngeunaan sabaraha waktu nu diperlukeun dina civil3d 2012 mun muka, nedunan unggal tugas nu meunang na awon lamun kudu loba jandéla, anjeun peudes buka bobo bari on ngecas ... kalawan téhnologi aya jeung mesin anu menta ka ngajalankeun program jeung utlimo sipil 3d 2012 ngan ulah pikir kuring maké autocad 13 pikeun Windows 3.11 hiji kalanggengan di unggal tugas ... na mudahan ogé bakal nyieun loba perbaikan anu teken jadi gancang sakumaha autocad 14-hukum pikeun jandéla raffled kaluar! pikeun geus versi pangalusna, moal sabab teu bisa ningkatkeun ... Hatur nuhun.

  28. Upami anjeun hoyong speed, abdi nyarankeun Anjeun ngeureunkeun maké autocad na coba Archicad, abdi robah anyar tur najan sabenerna rookie a, ArchiCAD tur ahli autocad, abdi tetep mibanda ArchiCAD pikeun speed na friendliness, komen dina teken 3D I jadi impressed, éta kawas SketchUp profésional, salam.

  29. Saha nyaho kumaha bar ngagugulung horizontal sarta nangtung ditembrakkeun dina autocad 2013? Kuring maké éta pikeun kahiji kalinya jeung Abdi teu bisa leumpang di sabudeureun dina layar sakumaha bar teu muncul ....

  30. Hai Claudia.
    Anu ku kuring yakin, yén generasi anyar, upami henteu diajarkeun sakumaha anu anjeun lakukeun, bakal ngalalaworakeun kana keyboard, khususna dina karya 3D dimana paréntah parantos sumping dina tab, hal anu henteu tiasa dilakukeun. Prakték hiji leungeun dina beurit, sareng anu sanés dina keyboard nyaéta pangiriman lisan, pangguna anu diajar nyalira, dina kursus online atanapi dina kursus "klasik" tanpa gaduh tenaga pengajar anu terang kauntungan, moal pantes .
    Éta atra yén lamun urang nempatkeun dua technicians bari nyieun rencana hiji imah, duanana mibanda pangalaman sarua jeung, anu bakal ngagunakeun keyboard nu gancang.
    Sanajan latihan iyeu moal jalan mun ogé lamun aranjeunna nuju maké Vérsi nangtung, sabab Civil3D atanapi 3D modeling arsitéktur.

  31. Kuring ngajarkeun AutoCAD, siswa mah némbongkeun Anjeun dua cara ngalakonan hal: ikon jeung paréntah. Invariably aranjeunna mungkas nepi preferring karya dgn hiji leungeun ka keyboard kalawan landian sarta sisi séjén pikeun beurit. Kaluar geulis ogé versed hususna Kami pisan picky ngeunaan cara urang dianggo, anjeun damel bersih, tepat, ogé jeung gancang. Kuring hired jumlah pikeun digawé urgent, sarta jalma anu mendominasi program jeung jalan kalawan speed, salawasna jalan jeung paréntah disingkat, sababaraha ulah make paréntah bar tunggal, teu nyebut pita nu.
    Taya hiji I kapanggih dina praktekna ngagambar saum sareng alus ikon dumasar snack. loba waktu keur wasted di pindah, tapi kapindahan ieu minimal (bener anu ngayakeun 5 cm anu beurit ngalir meuntas layar).
    Ku kituna anu keyboard bakal digolongkeun kana wasiat disuse sugan pikeun jelema nu geus teu kudu dianggo competitively.

  32. Jigana kadang merlukeun alat, forgetting yén éta geus urang ngajawab karya dipaké urang pigawé ti dewan gambar.
    Tapi kuring pikir oge ngabandingkeun sareng aplikasi sejenna Kabiasaan yén kompetisi ngajadikeun urang mikir yén kamajuan téh AutoCAD rada slow, méré hiji modeling conto 3D.

  33. Éta kahiji waktos gabung forum a, ngaran abdi Luis na I boga sertifikasi ACP AUTODESK, loba pangalaman jeung menata software; teu ukur kuring dipaké AutoCAD saprak Vérsi 10 tapi ogé Land, Peta, Nagari Sipil diantarana ..imagínense ... Hal pangalusna ieu dipigawé dina waktu anu dipikawanohna Vérsi 14 2000 ... lajeng versi (nu kawajiban tina denomination nu Milenium anyar Windows 2000, kantor 2000 jrrd) mucunghul didieu AutoCAD dimimitian inohong ngaran 4 na, tapi pikeun connoisseurs nyaho yén versi aneh tina AutoCAD éta alesan awon naha éta 2000 nu kedah 15 dimimitian parah geuwat Autodesk dilereskeun aspék tangtu jeung 2000 mucunghul versi abdi didieu euweuh deui parobahan bentuk ti zat.
    Ngeunaan pamakéan keyboard teh, nya eta kacida pentingna yen urang ngaoptimalkeun AutoCAD waktos jelas lamun urang ngagunakeun duanana keyboard jeung mouse sakaligus nalika teken, alus lamun ngagunakeun mouse dirancang jeung diprogram ku fungsi pikeun AutoCAD.

  34. Dear Stephanie

    Éta cara urang manusa, raos pribadi sering ngakibatkeun urang kritik sababaraha kali teu produktif. Tapi éta naon rohangan ieu, kanggo ngabahas warta sareng watesan watesan. Kaseueuran hal anu AutoCAD, sapertos kieu, tina pananyaan pangguna nungguan parantos aya anu ningkatkeun.

    Salam.

  35. Hatur nuhun informasi. Sanajan kuring kudu ngomong pisan bangor ecritura sarcastica Anjeun pikeun topik nu teu warranted. Jalma anu make program nu nyaho yén lacks hal pikeun ngaronjatkeun tapi saprak éta sumping kaluar ieu Invension éndah atawa pregúntenselo yén Drew ku leungeun.
    Ngeunaan paréntah, kuring nyangka yén kalolobaan urang hoyong diajar kabéh tukang camél, ku kituna urang tiasa damel sareng "rohangan modél" saéng sabisa-gancang sareng gancang-gancang. Salam ka sadaya batur sapagawean nganggo Auto CAD! =)

  36. Veery pohara alus sarta mangpaat, abdi ninggalkeun ramatloka ieu nu boga ciri tutorials Autocad na Revit tutorials 2013 kabeh gratis.

    improveyourwork.blogspot.com
    Aya loba video

    Wasalam

  37. Jajaj ngajadikeun kuring seuri nu frasa retrograde jeung kaayaan sieun nu mere aranjeunna ku ngaleupaskeun kibor, lamun lampu untung CLARO¡¡ nu komputer jeung / atawa ningali balik mail teh.

    Jigana pisan geus fallen balik di leuwih cara modernisasikeun, urang kudu ngarilis keyboard jeung mouse, ngagunakeun layar multi touch leuwih serbaguna na manageable hususna keur lingkungan arsitektur jeung desain parabot.

    Mun kuring nyalametkeun naon anu maranehna nyebutkeun Kaluaran anyar kamajuan disebut sababaraha sarta ampir nihil.

    Sl2 hiji PC arsiték

  38. Kami murid arsitéktur di universitas mana Kami, urang merlukeun yén kami modernisasikeun kami ngeunaan program ieu kami nganggo mendesain !! sarta kuring geus digarap saprak 2004 mun 2012 autodesk,
    sarta paduli perbaikan interfaces jeung parabot, salah sahiji pangalusna pilihan usaha anu keyboard teh, nya eta leres nu kudu boga cukup skill na pangalaman, kantun ngajalankeun mause nu ngaluarkeun hiji takterhingga waktu, Jigana q éta solusi wungkul pikeun jalma nu boga pangalaman jeung kibor, nas generasi anyar nu biasa nanaon deui ikon!

  39. megustaria ngirim kuring DepNet.com pikeun cara anyar jeung leuwih éféktif autocad tina ngagunakeun ools ku elmomento grasias

  40. !!! bener teu mun kami nu jauh balik kami didieu !! atawa Mr. tanpa keyboard ieu pisan maju !! Kuring diusahakeun teh autocad anyar sanggeus nyieun kuring ngalakukeun hal eta dina 2012 keur kuring sabenerna dina praktekna nya siksa a! keur kuring mah cicing di 2004 atanapi 2006 max! nalika anjeunna bisa dianggo kana 3d tanpa loba olahan di ngiuhan dina layar jeung hal karuksakan kawas nu ... Jigana urang sadayana terang yén ieu téh bisnis sarta saprak Vérsi 2007 nyaho yén euweuh dipigawé kalawan program nu teu mekar kana nanaon kecap signifikan ... aranjeunna mémang niat midamel nanaon antara na geus bisa make eta na teu existe..a sagala dicokot kami hiji bari ngawasaan ka datangna sarta ngabejaan urang a pemula dina hirup anjeun kudu dipigawé hiji proyék ngalawan waktu keyboard teh éta leungit ... endah!

  41. THE AUTOCAD NEW USERS DEFINITELY INGKEJEU INTAH "MENYANGGALKEUN" ATAWA GAMPANG GAMPANG KEYBOARD, HANYA TEU MANGSAU PROGRAM DAN GAMPANG INGGU MASA ING MUNGKIN "MENYANGKANG" GAMPANG ATAWA GAMPANG NENGGANGKEUN KEYBOARD, HENTEU DENGAN MENGIKUT PROGRAM DAN GAMPANG INGGU WAKTU MUNGKIN "MENYANGKANG" NINGKATKEUN ANTARA ICON YANG, WALAUPUN Waktos Ngadamel langkung dina skéma, SOMETIMES ANTARA GAMPANG UNTUK ANTARA ANTARA ANTARA SUKANG.
    Tanpa ragu perobahan OF AUTOCAD geus Highlights AND meunang hadé (hususna keur batur kawas kuring anu dianggo ti R12) Enhanced MUCHISIMO panganteur AND hususna manajemén memori (komo jeung téknologi PC ayeuna sagala program bisa ngajalankeun bébas, i7, 16GbRAM, VIDEO4Gb, jsb).
    ... hoyong ningali tampilan salah sahiji babaturan disebutkeun yen pamakéan kibor IS leungit lamun aranjeunna lumangsung dianggo ku CIVIL3D contona ... Aranjeunna boga spasi layar tapi keur ikon sorangan sipil + ALL ikon kuring ngabayangkeun kudu ngagunakeun OF AUTOCAD!
    Salam ka sadaya!

  42. Nya, anjeun kedah dilakukeun, simpen sareng pilih versi anu diperyogikeun ku klien anjeun. Atanapi upami henteu, nganggo konverter Autodesk leres haratis sareng ngamungkinkeun konvérsi dina versi anu béda.

  43. Hello,
    Kuring ngalakonan sababaraha planes IN AUTOCAD 2013 tapi lamun kuring dikirim aranjeunna customer naon atuh bisa jadi teu diwartoskeun ku OPEN Maranéhanana boga versi 2010 2009 OR sabab DO keur anjeun bisa muka dokumen?

  44. Hello batur bisa ngajelaskeun ka abdi dina jalan naon kuring set bounded di Autocad 2013. Gracias¡

  45. Muhun salam ka sadaya / OS.
    vérsi CAD Naon, anu rupa salami maranéhna teu mangaruhan kinerja karya.
    Anu matak teuing logis, nyaéta nganggo vérsi anu modéren pisan, secillamente pikeun "terakhir".
    Kami diantara jalma anu mikir yén program, sabab nu cocog sareng sejenna ... strip mil.
    salam

  46. Nu kadua anjeun nanya, eta geus rengse kalayan paréntah blok, neangan Internet jeung tingali nu aya jati na 3D atanapi 2D dijieun ukur nyelapkeun.
    AutoCAD ogé brings nu Desain Center, nu ogé blok.

  47. Hello dulur rasa a, Abdi hoyong terang kumaha nu motong Maya geus rengse jeung Extrude kana jandela di autocad nu 2013

    hal kadua Abdi hoyong terang kumaha abdi tiasa agregarles objék basajan pikeun kamar hiji, abdi hartosna, mun anjeun nyieun dapur Abdi hoyong nyimpen parabot pawon, méja, samet, jsb

    Hatur nuhun ngawalon

    PS: Abdi hoyong kintun informasi Mandaran

  48. Hello. Kuring resep uninga I boga palatih 2013 pikeun Mac (dina Basa Inggris) Kuring salawasna Waspada palatih 2013 tur moal bisa manggihan cara ngonpigurasikeun ka jadi kuring otomatis disimpen dina versi samemehna ulah ngabogaan pikeun nyetél éta unggal waktu kuring tetep ... Kusabab loba sok atuh poho. Dina AutoCAD pikeun Windows kalintang gampang pikeun nyimpen eta dina Mac tapi euweuh cara pikeun manggihan pilihan ieu ... Saha nyaho nanaon?
    hatur nuhun

  49. Gentlemen! Geus waktuna aranjeunna diropéa, keyboard anu geus kabawa luar ieu pisan prasejarah, teu sieun ikon anyar adapterse, kalawan keyboard misah maranéhna kudu nyaho sagala potong kompas ka paréntah Anjeun kudu boga loba skill kalawan eta na gunana ngomong naon basa anjeun boga Autocad anjeun, teu Inggris sarua ti Spanyol. Kuring gawekeun autocad ti R14 sarta Kuring geus diropéa kabeh versi anu datangna nepi kiwari, saprak ninggalkeun tulbar ieu pangalusna maranéhanana bisa geus gotten na ayeuna ningkat kalawan pilihan ribbons (baheulana disebut pita ), paréntah jeung ikon pisan, pohara mantuan jeung éta wungkul hitungan adaptasi jeung nyieun spasi anjeun beuki teu nyaman pikeun anjeun damel, jadi kaset ieu henteu ngan pikeun beginners saloba disebutkeun tapi ogé pikeun anu kami tangkas beurit pisan saeutik pamakéan keyboard téh lolobana méré nilai, abdi planes pisan saum sareng nyaho Paréntah dina duanana Inggris sabab anteriomente sumping dina basa ieu di Spanyol nu kiwari teu sanajan perlu néangan program dina versi ieu tapi saukur ngamutahirkeun basa jeung siap. sakumaha Abdi terang Potong kompas keyboard, tapi lamun Autocad boga kitu loba Paréntah anu mustahil pikeun neuleuman éta kabéh kawas aranjeunna, ngan dipaké pangpentingna sarta naha kuring nyarankeun yén anjeun hayu balik tina keyboard jeung ngagunakeun mouse nu mangrupa pangalusna aya.

  50. Keyboard masih tetep Sababaraha Paréntah Pikeun panggancangna, PROVAR jadi anyar jeung ngahasilkeun TO evaluate ngadamel pesawat

  51. Pasti panggunaan keyboard pisan mangpaat, édisi énggal nyayogikeun «jalan pintas» dina paréntah anu sami, sapertos dina COPY, sateuacan di Acad2004 anjeun kedah nyerat M engké kanggo sababaraha salinan, tapi teras éta kajadian sacara standar, gaya Ribbon Éta ngajadikeun kuring pikaresepeun pikeun pangguna anu énggal, tapi pikeun anu langkung maju éta ngaganggu, sahenteuna kuring nyobian nganggo éta di Acad2011 sareng kuring henteu tiasa biasa, éta nyandak kuring dua kali salami dina minggu anu kuring nyobian nganggo éta.
    Wasalam

  52. Setélan gaya dimensi teu kudu teuing nyusahkeun

  53. Dupi anjeun patepung geus mekar disuse sakumaha keyboard?
    Kusabab upami anjeun parantos nganggo nalika kuring mimiti nganggo AutoCAD, anjeun bakal terang yén kami nyerat tiap paréntah (kuring nganggo AutoCAD sareng kuring ngajar tina versi R12). Saatos sakedik kami nganggo keyboard kirang, sareng potong kompasna mangpaat, tapi dina cara anjeun leungiteun waktos nalika anu anjeun lakukeun nyaéta repetitive. Lantaran kitu, seueur paréntah di sapanjang jalan ditunda, sapertos kasus Pagar pikeun Trim, sanaos teu lami, janten ngan ukur anu terang yén éta kedah ngalebetkeun hurup F saatos paréntah Pagar, lirén évolusi kanggo sakedik dianggo. Hal sapertos nuliskeun vektor via arah sareng jarak anu jujur ​​kuno.
    Henteu diragokkeun, jalma anu urang diajar sateuacan AutoCAD 2009, diajar ngagunakeun keyboard kalayan potong kompas sareng kerangka konci kalayan kaahlian anu hébat. Tapi patarosan kuring nyaéta yén ieu seueur tiasa ningkat sareng ménu kontekstual.

  54. keyboarding kolot? ieu nu geus pernah dipaké AutoCAD, gawe nyalira kalawan keyboard téh heran jeung nyieun waktos optimum

  55. Ku teu nyangka yén penanganan Paréntah ku keyboard tiasa janten arkéik pisan praktis sareng ngaheéat waktos ti ngalaksanakeun éta "mouse" sapertos "zomm" "Extents"
    z lebetkeun sareng lebetkeun (éta henteu nyandak sadetik) teras nunjuk ka "E" nganggo "mouse"
    Jigana kedah tinimbang kumaha paréntah atawa ku ngaklik ganda dina file disingkat Paréntah (custom) bisa dieusian atanapi unloaded gancang

  56. Upami anjeun badé ngagancangkeun rencana, langkung saé nyetél keyboard kana hiji hurup per paréntah sareng dua nalika diulang (cobian ngahémat waktos), pakékeun bar rohangan nalika ngalebetkeun. Ikon ieu dianggo ku pamula, atanapi nganggo autocad pikeun ngarobih salembar inpormasi, atanapi anu tetep biasa sareng henteu milarian cara anyar.

  57. Kuring henteu ngartos, naon anu diperyogikeun pikeun ngawadul ka Autodesk ngeunaan langkung ngagambar rohangan upami ngagunakeun gabungan konci méré kami aksés kana paréntah anu anjeun tiasa ngonpigurasi numutkeun kabutuhan anjeun ti paréntah landian, ayeuna rohangan gambar tiasa napel ka sadayana layar, hususna novelty anu anjeun mairan sagala lami tina versi sateuacana, sareng ka anu miskin sareng kuring mendakan teu langkung relevan tibatan format énggal.

  58. Kuring boga Autocad 2012 dina versi trial and teu tiasa install on PC abdi. talatah kasalahan pikeun tiap produk, AUTODESK & manggihan fusi ... muncul
    Nalika dimimitian masang NetFramework 4.0 Runtime, éta bakal eureun jeung panutup mucunghul kalawan pesen kasalahan.
    Kuring ngajak tangtu na I diliwatan kacida alusna sarta hayang diajar unggal poe, tapi kaduhung teu keur sanggup install program. 610 1262 boga hiji HP, 8 Mb RAM, Intel 5i-
    Kuring parantos ngadaptarkeun pikeun beta.autodesk.com, tapi kuring henteu ngartos kumaha waé pikeun nguji béta, upami g! Naha anjeun tiasa ngajelaskeun kuring, pikeun tiasa ngaunduh Autocad 2013, panginten henteu ngarobih kuring…
    Hatur nuhun.

  59. Ngadaptarkeun di beta.autodesk.com sareng aya aranjeunna bakal masihan inpormasi anjeun. Nya, jalma anu milu salaku tés beta nampi aturan anu tangtu nalika éta ditarima sareng dijaga.

  60. Wilujeng sonten, sawaréh anjeun parantos pasang AutoCAD 2013 Beta RC. Naha anjeun kersa pasihan abdi Produk Key, anu abdi kedah pasang?

  61. Tangtu, hiji hal ngagunakeun potong kompas:
    L + asupkeun
    z + asupkeun + x + asupkeun

    Tapi saméméh ngahontal waktu nulis ampir unggal paréntah.

    Nanging, kuring nganggap yén aya hal ngeunaan operasi paréntah anu tiasa disederhanakeun, khususna nalika aranjeunna rutinitas pangulangan. Pikeun masalah éta, nyerat téks garis individu, anjeun kedah salawasna nunjukkeun ukuran sareng orientasi, nalika éta tiasa janten hal anu langkung praktis.

  62. 'Prasejarah Nganggo keyboard' nya éta ngagunakeun dijieun kiwari. Sigana nu taya sahijieun nyadar ka kilometer anu dina layar,
    saukur pindah mouse ka buka paréntah (ikon) lajeng mulang ka mana anjeun teken. Mun teu di layar situs anjeun ngeusian sakabeh bar, ribbons, jsb
    Naon eta anu diperyogikeun spasi ngagambar sarta ngajarkeun jalma nu bisa anjeun damel ku duanana leungeun, kalawan Paréntah disingkat, jsb
    Wasalam

  63. Hatur nuhun info, tapi sigana anjeun teu nyaho kumaha mangpaat éta digawé pikeun keyboard na kumaha gancang bisa digambar hemat jadi méré loba clicks sarta pilari ikon pikeun ngalakukeun hiji hal teu ngan di autocad tapi sakabeh program, Anjeun kuring nyebutkeun ieu ti pangalaman jeung sabab kuring geus katempo loba professional gawé bareng Paréntah keyboard murni for jeung gambar na speed nyaeta gede ti batur anu gawéna ukur jeung mouse na ikon. Salam.

  64. Autocad kudu nguatkeun gawé dina garis ganda, ditambah hiji NANGTANG otomatis. Ngalegaan parabot motong, dina kasimpulan ngembangkeun usaha canggih di 2d.

  65. salam:

    Alguas modifikasi katangtu sarta autocad 2012 manten, ngeunaan komentar anu abandon keyboard nu sigana naif. Hal ieu beuki dipake dina interfaces anyar ngabingungkeun, kumaha Potong kompas keyboard salawasna tetep jadi euweuh urusan mana dina ikon di keyboard sok hébat.
    Kami ningali naon pangaruh ieu hal anyar dina arsitektur autocad nu kumaha sih I make. Hatur nuhun info ti

  66. Sababaraha alat anu anjeun tunjukkeun yén éta énggal, parantos sayogi dina versi 2012 sareng sababaraha dina 2011, sapertos poék ngadukung awan, sareng henteu nyarios warna téks sareng transparansi pikeun garis paréntah. Paréntah séjén anu sanés nyaéta Presspull. Kuring pikir anjeun henteu acan diropéa ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.