arsip pikeun

cadastre

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usul latihan, dumasar kana spéktrum geo-rékayasa, kalayan blok modular dina urutan Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasar kana "Kursus Ahli", museurkeun kompeténsi; hartosna aranjeunna museurkeun kana prakték, ngalakukeun padamelan pikeun studi kasus, langkung saé proyék proyék sareng ...

Sabaraha lahan di kota anjeun?

Hiji patarosan pisan lega nu bisa memicu sababaraha réspon, loba di antarana pikeun emosi; loba variabel dina kasus tanah sareng atawa henteu sareng wangunan, Utiliti atanapi aréa pisan has. Yen aya hiji kaca dimana urang bisa apal kana nilai taneuh di wewengkon husus kota urang, pasti bakal jadi ...

ieu tanah teu keur diobral

Ieu hiji artikel metot ku Frank Pichel nu nganalisa nilai nambahan tina kapastian hukum dilarapkeun ka real estate. Patarosan awal nyaeta metot jeung pisan leres; Ieu reminds kuring tina datangna kuring panganyarna ka aréa hirup tina Granada di Nikaragua, dimana a imah kolonial geulis geus sacara harfiah corétan "harta di ...

10 taun engké migrasi platform geospatial - Microstation Geographics - Oracle Ruang

software bébas proprietary

Ieu tantangan umum pikeun loba proyek Cadastre na Biologi Kelautan sarta Akuatik, nu di 2000-2010 waktos Geographics Microstation terpadu salaku hiji mesin data spasial, tempo alesanna saperti kieu: The arc-titik éta manajemén jeung terus jadi pisan praktis pikeun proyék-proyék cadastral . The DGN alternatif pikaresepeun, tempo na versioned dina file nu sami, ...