arsip pikeun

cadastre

Amérika UAV EXPO AMERIKA

Tanggal 7,8, 9 sareng XNUMX Séptémber taun ayeuna, "UAV Expo Amérika" bakal diayakeun di Las Vegas Nevada - AS. Éta mangrupikeun acara perdagangan sareng konperénsi Amérika Kalér anu museur kana integrasi sareng operasi UAS komérsial sareng langkung seueur pameran ti batan acara drone komérsial anu sanés. Nyertakeun téma ...

IMARA.EARTH ngamimitian anu ngitung dampak lingkungan

Pikeun Majalah Twingeo édisi ka-6, kami gaduh kasempetan pikeun wawancara Elise Van Tilborg, Co-founder IMARA.Earth. Startup Walanda ieu nembe kéngingkeun Planet Challenge di Copernicus Masters 2020 sareng komitmen ka dunya anu langkung lestari ngalangkungan panggunaan positip lingkungan. Slogan aranjeunna "Visualisasikan dampak lingkungan anjeun", sareng aranjeunna ...

AulaGEO, anu pangsaéna nawiskeun kursus anu saé pikeun ahli profésional Geo-rékayasa

AulaGEO mangrupikeun usulan latihan, dumasar kana spéktrum Geo-rékayasa, kalayan blok modular dina sekuen Geospatial, Téknik sareng Operasi. Desain metodologis dumasarkeun kana "Kursus Ahli", fokus kana kompeténsi; Éta hartosna aranjeunna fokus kana latihan, ngalaksanakeun tugas dina kasus-kasus praktis, langkung saé hiji kontéks proyék sareng ...

Sabaraha lahan di kota anjeun?

Patarosan anu lega pisan anu tiasa memicu sababaraha réspon, seueur diantarana bahkan émosional; seueur variabel naha éta daratan nganggo atanapi henteu nganggo gedong, utiliti atanapi luas daérah anu has. Upami aya halaman dimana urang tiasa terang nilai lahan di daérah khusus kota urang, pasti bakal ...

ieu tanah teu keur diobral

Ieu tulisan anu dipikaresep ku Frank Pichel, dimana anjeunna nganalisis nilai tambah tina kapastian hukum anu dilarapkeun ka perumahan. Patarosan awal pikaresepeun sareng leres pisan; Éta ngingetan kuring ngeunaan kunjungan kuring ka zona hirup Granada di Nikaragua, dimana bumi kolonial anu saé sacara harfiah ngagaduhan corétan "harta di ...

Kades anu leres, gumantung kana tujuan - trend, sinergi, téhnik, atanapi omong kosong?

Deui dina 2009 kuring ngajelaskeun sistematisasi épolusi Cadastre hiji kotamadya, anu dina logika alami na nyarankeun kamajuan antara alesan kunaon éta aslina ngadopsi kadés pikeun tujuan pajeg, sareng kumaha éta kedah sacara bertahap ngahijikeun data, palaku sareng téknologi dilaksanakeun ku integrasi kontekstual. Kanggo 2014 ...

QGIS, PostGIS, LADM - dina Kursus Administrasi Lahan anu dikembangkeun ku IGAC

Dina konvergénsi tina prakarsa anu béda, aspirasi sareng tantangan anu dialami Kolombia pikeun ngajaga kapamimpinan di kerucut kidul dina perkawis geospasial, antara 27 Juli sareng 4 Agustus, Pusat Panilitian sareng Pangembangan Informasi Geografis - CIAF tina Geographic Institute Agustín Codazzi bakal ngembangkeun Kursus: Aplikasi standar ISO 19152 ...