ArcGIS - The buku gambar

Ieu mangrupikeun dokumen anu pengayaan anu sayogi dina basa Spanyol, kalayan kandungan anu pohara berharga, boh sajarahna sareng téhnisna ngeunaan manajemen gambar dina disiplin-pakait sareng élmu bumi jeung sistem informasi geografis. Kalolobaan eusi gaduh hyperlink di halaman dimana eusi interaktif.

Tujuan tina buku ieu téh pikeun nembongkeun GIS professional, pamekar aplikasi, web designers atanapi ampir teknologi anu sanésna sanésna, kumaha carana jadi ngajempolan GIS sareng gambar. Atawa, mun nempatkeun eta cara sejen, kumaha carana janten jalma anu langkung ahli, langkung seukeut sareng anu langkung efektif pikeun ngadamel gambar gambar dina GIS. Ujug-ujug, gambar jadi pohara penting jeung jalma anu terang kumaha milarian aranjeunna, nganalisis sareng ngarti maksud anu leresna bade janten ahli kaumenduh pisan dina taun-taun.

Panongton

Aya sababaraha audiences poténsial pikeun buku ieu. Mimiti nyaéta komunitas profésional ti GIS sarta ngagambarkeun kartografik, jelema anu digawekeun sapopoé ku peta sareng data geospatial, khususna anu hoyong mangpaatkeun langkung seueur gambar dina aplikasi GIS maranéhanana. Upami anjeun élmuwan data, kartographer, saurang pagawe di lembaga pamaréntahan, kota Ngarencana kota atanapi profésional GIS anu sanés, anjeun mungkin parantos ngagunakeun Wéb sareng nyadiakeun informasi géografis ka umum.
Anjeun meureun geus instinctively ngakuan nilai intrinsik tina gambar salaku téknologi newak data anu endah pisan anu ditumpunkeun sareng data geospatial vektor tradisional.

Hadirin lianna diwangun ku pamaké GIS anu anyar hoyong manggihan kumaha tiasa dilakukeun ku gambar: jalma siga tentang pesawat amatir anu misi misi hiber ka peta kampus sakola, penyerenan anu rencanana perkembangan dambuna atanapi élmuwan sareng blogger anu ngalaporkeun dina perubahan iklim sareng anu datang ka SIG kusabab minat maranéhanana dina gambar.

Tungtungna, buku ieu bakal metot pikeun jalma anu ngan saukur mikaresep ngajajah dunya sareng nengetan gambar matak bumi. Pikeun ieu geographers "korsi nu aya leungeuna" sareng pikeun batur, buku ieu sareng vérsi éléktronik na, anu aya dina TheArcGISImageryBook.com, nawiskeun sauntuyan gambar pikaresepeun tur sababaraha kajadian anu ngémutan, kitu ogé tumbu ka aplikasi wéb anu kuat ku gambar sareng peta anu Tellta nyarios carita metot ngeunaan pangeusina urang. Hijina sarat pikeun mikaresep buku ieu nyaéta pikeun hayang apal kana dunya hadé ku gambar sareng gambar kartografis sareng gaduh katerangan anu saé pikeun jalan.

Diajar ku ngalakonan

Buku ieu, salian maca, ngandung bagian praktis kanggo anu sanés komputer wungkul
nu boga aksés wéb. Petualangan dimimitian nalika hiji anu kalibet dina prosés kalayan muka tumbu,
Ngalanglang peta sareng aplikasi anu jieun ku pamaké séjén, sareng ngabéréskeun palajaran pikeun nyiptakeun anjeun
peta jeung aplikasi sorangan. Ieu sumber (total langkung ti peta 200, aplikasi, video sareng gambar)
Aranjeunna gaduh hyperlinks on TheArcGISImageryBook.com.

Buku ieu nyarios aplikasi gambar di ArcGIS, platform web SIG, sareng anu kadua ku
Runtuyan Big gagasan gagasan. Upami anjeun ngamimitian di GIS, éta tiasa ngabantosan maca buku anu pertama dina séri, The ArcGIS Book: gagasan anu hébat 10 ngeunaan cara nerapkeun geografi ka dunya sabudeureun urang. Sok sanajan volume ieu dirarancang minangka pagawéan otonom, seueur pamaos bakal mendakan buku bukuna metot.

The-Imagery-Book_ES

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.