Winners of 2009 nu Kudu diideuan

janten Awards Ieu versi munggaran dina format nu Kudu diideuan, naon éta Bentley Empowered (jadi Awards) sateuacan. Tina téma éta kaliwat lila pangalusna, fokus leuwih dina relevansi tina prosés téa. Bentley geus diterbitkeun di daftar formal winnersKuring baris ngahaturanan nanaon deui di kronis.

Upacara ieu diayakeun di Westin Charlotte, kirang lajeng taun babarengan séjén reformatting jeung krisis ékonomi. Tapi ieu mah pikeun kirang lucida, sanajan mangrupa noticeable parobahan dina tingkat tata titi, inget yen eta katelah saméméh Gala, sarta presenters ngagem bowtie; ayeuna eta geus leuwih sederhana jeung insinyur buka aranjeunna ngarasa leuwih alus.

panghargaan

Be_Inspired_AwardImage animasi nu ieu kacida alusna dijalankeun ku Chris Barron, manéhna mimitian nyanyi a parody disebut Diideuan Bentley InfraestructuresSae pisan; dipirig ku PowerPoint lucu nyimpulkeun sajarah lalaki inovatif dina nyieun infrastruktur, salawasna dina jejer bieu.

Aya béda panengah, kaasup walikota Charlotte na Bentley executives ngeunaan kelestarian tina profesi, masarakat, lingkungan jeung inovasi; naha sababaraha panghargaan anu dibikeun. Ngan méméh delivering hadiah heula, Chris lulucon tina béda antara baseball jeung bal diitung tina kuring drapearlo di nu henteu ngahatur nuhun aranjeunna fajan loba technicians dipake dina hiji proyek, digawé lembur, peuting sleepless na headaches keur keprok eksekutif sareng hadiah anu waragad $ 300 nyokot. Kasang tukang, proses manufaktur tina pangajén anyar diwakilan, ti desain 3D, pulas, snack, output dasar na disampurnakeun dina printer 3D kana prosés ditumbuk dina workshop logam.

Tungtungna réngsé jeung pentingna yén software tiasa masihan modél bisnis nu loba winners, hadiah satengah profil némbongkeun, nyandak hiji 8 sarta anjeunna mucunghul kaca salawasna smoked héjo, hurup V jeung abdi kalawan slogan hiji: Eta moal bakal geus mungkin tanpa V8i.

skenario nu

Janten Awards Spanyol Sanajan anggota média miboga aréa wengkuan, kuring diuk dina tabél jeung budak ti Kota of Cáceres anu sumping ka finalis, dipirig ku hiji eksekutif akun di Bentley Spanyol sarta dina tabel sarua dua Kujang tina Microstation: salah sahijina nu promoter Microstation Comunity (TMC) kiwari opacándose jeung 2.0 web retouching janten comunities.

geofumada Honduras Kuring congratulated nu budak di Cáceres, manéhna hayang qurban ku aranjeunna kawas waktu nuTapi masalah tanah pikeun juri draf Honduras (2004 na 2005 dileler dina) jeung Él Salvador, sarta dua kali bieu téh titik opak tina perbandingan nu ampir sagala usaha pikeun nungkulan éta bakal perlu ngabuktikeun Bentley Cadastre, Geospatial Server sarta Project Wise geofumado di I-modél.

Sanggeus upacara pangajén live wanti hiji gaya group YankeelandBari sésana ieu dedicated ka mere deui ka sandwiches succulent jeung pangalusna winery ngahasilkeun. Kuring kungsi sababaraha waktu ngobrol jeung Alfredo Castejon, di Mexico sarta salah sahiji executives saha kuring diwawancara taun ka tukang. Aranjeunna wished kuring tuah jeung Honduras krisis pas jeung beurang roulette di qualifier Piala Dunya nu aub Él Salvador, Kosta Rika sarta Amérika Serikat.

insp jadi AwardsLajeng kuring indit ka beristirahat, abdi ngimpi yén Micheletti na Zelaya bisa satuju dina nempatkeun Reinaldo Rueda salaku Presiden interim na I bangun jeung ngimpina nu maranéhanana méré salaku hadiah consolation. Saatos bari I sadar ieu tanda alus yen Honduras bakal mengklasifikasikan dunya sarta ahirna madness ieu bakal mungkas geura-giru.

winners

janten panghargaan diideuan

a mayoritas badag tetep di Amérika Serikat, dimana Bentley ngabogaan posisi kuat di tingkat kalautan sarta Plant panghargaan luar Brazil, Spanyol, Britania Raya, Vietnam, Madagaskar jeung India nyandak. Di handap ieu daptar hadiah dileler:

  • sasak
    WSP Finlandia Ltd - Ngyuen Van Troi-Tran Thi baha Sasak (Vietnam)
  • wangunan
    Rumah Sakit Rajana Valley - NBBJ (AS)
  • Cadastre tur ngembangkeun darat
    KASL konsultan Insinyur - Metro Seuneu Stasiun No. 29 (AS)
  • Kampus, bandara na pamasangan militér
    CH2M Hill - Phase 1: Program O'Hare modernisasi (AS)
  • Jejaring sarta Komunikasi
    Precision Layanan kaserang, Inc. - Kota Port St. Lucie serat optik Network Reka (AS)
  • Logam & Pertambangan
    Hatch Afrika (Pty) Ltd - QMM Ilmenite Project (Madagaskar)
  • Minyak jeung gas
    Konstruktor Cianbro - Motiva Project ékspansi bumi (AS)
  • generasi kakuatan
    Energoprojekt Gliwice, SA - Central Solar PS20 (Spanyol)
  • Transit jeung karéta
    Parsons Brinckerhoff - Central Phoenix / East Valley Lampu Rail System (AS)
  • Bina Marga
    Creighton Manning Téknik, LLP - Rute 85 Slingerlands bypass penyuluh (AS)
  • puseurna
    Huntsville puseurna - Hiji Palaksanaan Integrated of ProjectWise, Bentley Ahli desainer, sarta SAP (AS)
  • Sistem plumbing jeung tutuwuhan perlakuan
    CDM - Casa Grande Cai Pamulihan sarta dipake deui Project (AS)
  • hidrolik, cai jeung jaringan stormwater
    Pamaréntah Maharashtra, Supply Cai jeung Departemen sanitasi - Krisis Ngokolakeun Supply Cai dina ngamekarkeun Nagara (India)
  • Komunikasi ngaliwatan visualisasi
    Mott MacDonald Ltd - The Modél Railway (AS)
  • tim Nyambungkeun
    Engevix Engenharia SA - PLTA
    Coqueiros tutuwuhan (AS)
  • desain generative
    Feilden Clegg Bradley Studios LLP - Worcester Perpustakaan sarta Sajarah Center (AS)
  • rékayasa struktural
    Ujung struktur Ltd - Wimbledon Center Pangadilan Retractable hateup na Redevelopment (Britania Raya)

Balesan keur 3 "The winners of 2009 nu Kudu diideuan"

  1. Hai G! Kuring miharep anjeun ngarasakeun nu panghargaan acara Kudu diideuan.

    Lamun ningali kaayaan ends up ngaronjatkeun tur Michelettis na Zelayas dipikaharti demi rahayat.

    Salu2

  2. Kuring hayang manéhna kaeusi impian tina Presiden interim na sangkan geus dihapus tekanan ku krisis nu unggal poé jadi leuwih hese,

    Salaku heran digambarkeun anjeunna on wisata di Amérika.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.