manajemén pangaweruh, dunya geus robah

Urang hirup dina jaman dimana struktur manajemén pangaweruh kolot kudu dirobah. Aya lingkungan dimana eta tetep hayang pikeun ngawétkeun amalan gaya karuhun urang, nalika pangaweruh ieu ngumpul dina elit na ieu dijual ka pangeusi handapeun dogmas manipulasi. Mun kawas karuhun Maya kuring, kalayan sagala narabas luar biasa na taun geus jadi fashionable, sanajan aranjeunna sumping ka nutupan kamulyaan urut Raja ngawangun kota dina luhur, rada sarupa jeung naon nu pamaréntah dina gilirannana -euweuh allusions, tapi ngayakeun m nu ** dijieun jes-.

Goodta saé ningali usaha kolega di bagean-bagian konteks Hispanik, saha ngawitan blogna pikeun mulang sababaraha élmu sareng pangalaman anu akibat; Kami nyorong aranjeunna henteu maranéh ngalalaworakeun kana inisiatifna, sanajan sabulan sakali, kami kedah hikanana ngadamel artikel anyar. Ieu téh jalan Geofumadas lahir di 2007, salira sanggeus sababaraha situs sapertos Cartesia.org aya nu parantos 2001 sareng GabrielOrtiz.com anu anjog di 2003. teu saurang ogé bisa mungkir yén situs ieu diajar hal anyar, dimekarkeun pangaweruh-Na, anjeunna dibagikeun, manéhna patepung kontak penting jeung tumuwuh dina watesan judgment profésional; hatur nuhun jadi jauh situs ieu geus terus ngamajukeun legality tina pamakéan hormat keur asosiasi profésional sarta lisénsi.

Ari lain urang anu ketawa dina kopi maya jeung Jibril sarta Thomas, kaget yen sakur nu tilu situs (Cartesia, GabrielOrtiz na egeomates) akumulasi leuwih 230,000 kunjungan bulanan, leuwih ti 90% ti lingkungan-diomongkeun Spanyol. Hiji latihan metot dina konteks urang nu lingkungan nu tangtu sejen bakal gaduh, saprak nempatkeun parabot nu ngidinan sosialisasi pangaweruh geus konstanta diantara situs ieu, ngajaga hiji hormat silih of complementarity.

Simkuring miharep éta pola ngarobah tina komunitas diajar, sabab bade on Internet pikeun manggihan titik tina kasaimbangan antara insentif pikeun nyiptakeun eusi, promosi jeung bébas lisénsi distribution Profitability tina jasa proprietary. Taya mamang yen sagala anu diperlukeun, tapi pernah saméméh miboga dunya globalized na interconnected sakumaha anu kasebut kiwari, jadi urgency ka ningali balik hukum internasional pikeun manajemén pangaweruh mangrupakeun tantangan kuat; jeung sigana nu ku sajarah nutup Megaupload Hispanics boga loba ngomong.estacio manual ntotal

Éta henteu gampang pikeun urang nyarios, éta gampang menerkeun jahilna ka Bon Jovi nalika nyarioskeun yén Steve Jobs ngancurkeun industri musik sareng penemuan iPod; anjeun kedah émut naon biaya di nagara Hispanik kanggo mésér album anu luar biasa «New Jersey» dina 1988, sareng aksés anu anjeun ayeuna kedah tiasa ngan ukur mésér lagu rasa urang di Amazon. Dina kasus éta, bieu pisan eusi kanggo luang, dimana teu aya anu bakal maot, kumaha oge watesan industri pikeun tiasa ngahontal ka masarakat konsumen produkna anu janten nilai budaya atanapi pengetahuan pikeun pangembangan ... mana-mana, janten Bunder jahat antara harga anu tinggi, bajak laut sareng teu saimbang dina daya jual.

cara anyar tina democratizing pangaweruh, alternatif pikeun salawasna jadi sustainable dagang tapi kalawan kasadaran konteks sosio-ekonomi aspék inovatif anu diperlukeun. alesan nu geus disetir gerakan Open Source na spasi koléktif kompartemen geus misinterpreted ku hukum ekslusif atanapi kirang dipaké ku pamaké nu teu hayang meuli buku anu waragad AS $ 20 atanapi antipirus US29 patut.

Salaku conto kumaha ngagambarkeun demokratisasi pangaweruh I keukeuh sangkan hal ieu:

Operasi Manual Jumlah Stasion

waktos (dina 2008) katukang, salah sahiji technicians abdi dimekarkeun pérsi awal dokumen ieu, kalawan hiji orientasi ka darat, naon diterbitkeun dieu kalawan pilihan pikeun diundeur via Scribd nalika layanan anu gratis.

Aya geus maca 55,400 kali, tapi kejutan badag pikeun kuring geus ayeuna manggihan versi anyar digarap ngaliwatan usaha tina Leopoldo Hernandez na:

  • Tania Gordillo Cilin
  • Carlos Eduardo Vargas
  • Juan Antonio Chompa

Eusi ieu dimekarkeun kalawan gedé-gedéan, kaasup gambar sawah signifikan sarta guaran hambalan di jéntré generosity overflowing, ayeuna Kaca 35 nyaéta dokumen leuwih ti 70.

Diantara perobahan kaasup leuwih guaran di unggal hambalan, kaasup ngundeur data ngagunakeun software Prolink sarta ngagabung ku pangwangunan jalur maké kotak CivilCAD.

estacio manual ntotal

Hiji conto alus ngeunaan naon ngalibatkeun kontribusi koléktif masarakat. dokumen nu mungkin geus réngsé dina oblivion of a teuas drive pikeun pamakéan pribadi; kawas keur ieu guys Kuring geus ningkat sarta tetep ekslusif kana jasa profésional aranjeunna nyadiakeun.

Tapi balik ka masarakat kalawan tekad anu sarua ngagambarkeun tingkat kematangan anu pantes nyalametkeun.

Pikeun extent nu Hispanics gaduh mahasiswa ITB keur kolaborasi, urang mantuan democratize pangaweruh jeung ngahasilkeun ngembangkeun kana konteks urang ... anu loba diperlukeun méméh invasi economies globalized. Bari keur jujur, moal jelas katempona nyokot kalungguhan dina influencing hukum internasional dina alesan ngayakinkeun.

manual ka bisa ditempo di link ieu

Aya leuwih eusi aya, abdi nyarankeun Anjeun nyandak katingal di dua ieu:

Instruksi hambalan jeung Jumlah Stasion ngabuburit TS Flex-Line

Staking titik kalayan Jumlah Stasion Topcon GTS Series

Hiji Balesan to "manajemen Pangaweruh, dunya geus robah"

  1. kontribusi pohara alus, rada illustrative, mawa anjeun step by step. Hatur nuhun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.