egeomates kode Morse

henteuna anjeun Sakapeung mah heran sabaraha kali kuring kudu ngalakukeun beberesih topologis tina parasaan anjeun mendakan yén sagalana saé.

Kalayan sadaya kaunggulan tina IDE, Abdi hoyong balik deui kana kesederhanaan file koropak, najan kalibet langkung seueur file anu sami.

Atoh, diantara henteu terang anjeun sareng terang kumaha halna mah sesah saenggeusna ... tangtu waé abdi anu langkung seueur.

Sakapeung kuring sono ka anjeun, sakapeung mah, ayeuna kuring ngalakukeun.

Ku jalan kitu, kuring henteu kunanaon.

Salah Walon kana "Geofumadas dina kode morse"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.