Top 40 Geospatial Twitter

Twitter geus diganti loba lagu dipake urang pigawé liwat eupan tradisional. Éta questionable naha ieu geus lumangsung, tapi meureun salah alesan nyaéta kekecapan megatkeun warta ti mobile sarta pangabisa pikeun nyaring dina béréndélan nempatkeun kumisan eusi luar suku urang. Bisi kuring, abdi nuturkeun maké Flipboard, tapi dina praktekna unggal poé kuring ningali eusi nu aya leuwih rekening bocor tina Twitter jeung saha atuh sababaraha situs diropéa kalawan periodicity jelas.

Ieu jelas, eusi Twitter ngabogaan umur hirupna tina jam, hal kawas éta koran dicitak tradisional; taya sahijieun Sigana dina eusi dua poé geus Isro kana jurang nu ka tukang, jeung kertas kamari ngan dilayanan mungkus achinería jeung garis piñatas. Twitter, kawas Facebook, ngabogaan pamakéan beuki teu husus, kalayan loba hasilna pikeun ngalaporkeun warta; ku kituna ngagunakeun teuing seniman sarta ampir sagala parusahaan pilari naon datang ka mangsa nu bakal datang kalayan hiji pangaruh nu didasarkeun-Internet. Bisi tina ieu publikasi ngeunaan blog husus dina subjék, eusi tetep keur hirup, bari revitalizing Google indexes dinya na didaur ulang deui datang na komentar. Tangtu, nu downside tina blog teh nya eta laju ieu publikasi leuwih handap, ninggalkeun loba kandungan novél atawa asing buka rekening Twitter maranéhanana. Loba teuing blogger mutuskeun yén theirs teu Twitter.

Dinten abdi hoyong daptar rekening 37 numbu ka subyek geospatial nu Kuring boga hiji lagu, anu mantau sababaraha waktu ka tukang. Kuring geus disebut Big Cola dina gambar nu ieu bocor sawatara poe ka tukang, ngarujuk kana model di dunya digital ieu contradicts pola tradisional Pareto, sahingga unggal akun sia sumbangan dijieun pikeun ékosistem nu mana nilai nu teu béntang dina produk tapi sakur web. Satengah tina ieu ngan teori aneh di kelas di paguron luhur, sarta eta waragad waktu euweuh acan ngartos:

Kiwari, salah Supercuenta henteu loba jeung twitMun aya tukangeun runtuyan retweet yén ngadistribusikaeun warta ka web sosial. Dina hal publikasi dicitak, a amprok print badag éta hébat ku sorangan.

Sateuacan urang dijieun tracing jeung rekomendasi ti rekening, dimungkinkeun ieu ngan sataun katukang. Dinten I bakal avail sorangan tina trend eksponensial kana ruas grup ieu akun di sahenteuna bagéan 37 5, maké salaku rujukan dina 24 Méi 2014. Bari daptar ieu ditandaan ku pendekatan egeomates Hispanik ngawengku rekening 12 dina basa Inggris sarta dua di Portugis.

Hayu urang tingali kumaha urang nelepon ka Top 40 of egeomates on Twitter.

Top Geospatial, rekening Twitter badag.

Nerapkeun hiji pendekatan eksponensial ka rekening 37 kami intersected ngagambarkeun hiji trend ti pengikut 13,920.

egeomates akun twitter geo

4 tina ieu asalna Anglo-Saxon (ditandaan di beureum) Sedengkeun sumber Portugis (ditandaan hejo), Lajeng aya opat Hispanik, sanajan urang sadar yén Téknik Network jeung BlogIngeniería bener henteu husus geospatial ruas, disimpen aya sabab patokan ngeunaan rekening nu bisa tumuwuh competitively na Gerson Beltran mangrupa salah sahiji sababaraha rekening kalawan ngaran pribadi di sakabéh daptar ieu.

Kabéh bagean ieu nembongkeun béda anu signifikan antara dua, jeung jumps ampir di 20,000 pengikut, ngalawan anu aya di garis jeung grafik trend di pengikut 7,000.

Luhur garis trend anu rekening antara pengikut 10,000 na 20,000. Boro ngarobah ieu harita ka hareup nu bakal dina bulan Désémber:

1. @geospatialnews 19,914

2. @gisuser 16,845

3. @ingenieriared 13,066

4. @blogingenieria 12,241

5. @MundoGEO 11,958

6. @gersonbeltran 9,519

2 aya persis di trend, disarengan paselang tina sesa buntut:

7. @gisday 7,261

8. @directionsmag 6,919

Hal metot ngeunaan bagean kahiji ieu, teuing, nyaeta ruang lingkup majalah digital numbu ka kampanye acara global, ninggalkeun majalah tingkat salajengna nu tradisional eksis di print, kayaning kasus GIM International na GeoInformatics.

Sesa Geospatial Cola Akun

Tempo lamun kuring misahkeun rekening saméméhna, hiji anyar grafis nu urang bisa ngabedakeun opat grup, ti persis akun egeomates kalawan trend a intersected ampir 5,000 pengikut kuring kénca.

egeomates akun twitter geo

Mun urang ngawakilan grafik sarua salaku distributive, urang tingali tempoan deui wawakil naon di kempelan ieu rekening 29, 25% dina bagéan kami nelepon unggal Q1, Q2, Q3 na Q4:

egeomates akun twitter geo

rekening 1: Q3

Ngan 3 25% rekening ngawakilan pengikut kumulatif, keur Esri Spanyol mangrupakeun hiji-hijina akun Kuring kaasup software, keur hiji rujukan metot di séktor geospatial.

9. @geofumadas 4,750

10. @Esri_Spain 4,668

11. @URISA 4,299

bagean Ieu egeomates. Geus utamana geus mangrupa pangalaman menarik, saprak kahoream awal ka model nu nempo aya yayasan pikeun ngembangkeun anu ayeuna urang tingali dina grafik di handap FollowerWonk:

Ieu di 2012 Désémber lamun urang tadi ngan hiji leuwih ti pengikut 100 di Mesoamerica titik sarta hiji di Spanyol luhureun 400. Jeruk titik ngagambarkeun puluhan jeung blues minor ka 10 pengikut.

Ieu sateuacan urang ngahontal éta titik mimiti 1,000 pengikut, sarta ngan hiji di Amérika Serikat.

Ieu peta ayeuna fans urang. Sareng titik super di Spanyol, dua di Amérika Serikat, hiji di Mexico sarta tilu di Amérika Kidul kaasup salah di Brazil.

egeomates follwerwonk

Q2: Akun 5

25% ieu, kawas hiji saméméhna, boga tilu rekening na dua Hispanik Anglo. Ieu nembongkeun reureuh jalma anu neglected nuliskeun Twitter wanoh dituduhkeun, najan sabenerna pamingpin di Anglo-Saxon media, sakumaha dina kasus Geoinformatics nu malah leungit kasempetan cagar ngaran jeung kapaksa acquire Geoinformatics1. Ogé metot nyaeta kasus MappingGIS relatif anyar tapi geus naek hambalan agrésif, sarta ogé didieu Orbemapa akun, nu rada aktif jeung kamungkinan di revisi hareup bakal di Q3.

12. @Geoinformatics1 3,656

13. @pcigeomatics 2,840

14. @mappinggis 2,668

15. @orbemapa 2,541

16. @Cadalyst_Mag 2,519

Ngahurungkeun kumisanteu wajar«, Anu henteu mawa langkung seueur ti diskriminasi sareng sakedik wibawa ka hiji akun, éta pikaresepeun ogé ningali éta tumuh»asli»Twitter gaduh perkiraan kirang na 25% per taun dina akun anu henteu langkung seueur ku pangikut 10,000. Janten, langkung seueur pikeun usaha kana perusahaan «kudu on Twitter«, Langkung daérah bakal meunang pesaing anjeun. Jurang dilestarkeun kecuali usaha anu penting pikeun ningkatkeun kualitas publikasi, orisinalitas sareng konsistensi; ku kituna pangikut 500 bénten antara hiji akun sareng anu sanés tiasa angger.

Q3: Akun 7

Di dieu mangrupa akun asal Portugis, sarta ngan dua asalna Anglo-Saxon majalah persis dibédakeun dina print (Point of Awal jeung GIM Internasional). Sareng akun tuah saeutik Komunitas nandatangan, nu rada aktif, sarta di dieu jeung angka NosoloSIG nyaéta tumuwuhna panganyarna tapi sustained.

17. @gim_intl 2,487

18. @ClickGeo 2,239

19. @Geoactual 2,229

20. @Tel_y_SIG 2,209

21. @nosolosig 2,184

22. @POBMag 1,754

23. @comunidadign 1,731

Q4: Akun 13

Daptar ieu bisa jadi sajajalan, kalawan rekening ranging ti 500 1,600 ka pengikut. Aranjeunna ngan dua eusi Inggris.

24. @gisandchips 1,643

25. @comparteSig 1,520

26. @masquesig 1,511

27. @COITTopografia 1,367

28. @egeomate 1,339

29. @revistamapping 1,277

30. @PortalGeografos 1,259

31. @NewOnGISCafe 1,187

32. @SIGdeletras 1,146

33. @franzpc 1,105

34. @cartolab 787

35. @ZatocaConnect 753

36. @Cartesia_org 540

37. @COMUNIDAD_SIG 430

Dina 6 bulan urang nyieun harita anyar, ningali naon anu lumangsung. Eta kamungkinan yén sababaraha fitur kami geus ditinggalkeun kaluar dianggap nanganan jumlahna 40, kaasup grafis na mah ngan boga 28 29 sakumaha dina Listing nu. Pilihan kami éta alatan jadi rekening capricious sering kami nuturkeun ti egeomates, jadi lamun nyaho hiji akun nu ngaleuwihan pengikut 500 sarta mertimbangkeun gaduh ieu publikasi disiplin ...

Ieu tampi sugesti!

Anjeun tiasa ningali Daptar ieu Top40 on Twitter

Hiji Balesan to "The Top 40 Geospatial Twitter"

  1. Hatur nuhun pikeun nyebut @masquesig! Hiji ngahargaan ka muncul dina daptar ieu.

    Gening dina karya anjeun sarta sakabéh urang balik rekening ieu. Lamun mutuskeun nuturkeun, anjeun tiasa pastikeun tetep anjeun abreast tina panganyarna dina dunya geospatial.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.