The pos 801

pos ieu teu matak wasted dina masalah hawa, tapi saminggu bakal rame pisan upami abdi hoyong balik sepi libur; jadi kuring kudu nyarita di antara garis.

Salaku sobat commentary hutang anu ditanya lamun anak kuring draws Asterix na ObelixDi dieu kuring ninggalkeun aranjeunna kaluar ti salah sahiji conto notebooks Na. Gigantón gajih téh gampang pikeun nangtukeun, sabab dicokot tina daptar karakter dina awal unggal episode, nu sejenna bakal gaduh ongkos sorangan dunya, tapi anu teu ogé inget, anu panutup tina "Asterix jeung Laurel wreath".

Obelix na Asterix

  • Tangtu pangropéa Cadastral dua minggu jeung dulur bade istirahat ...
  • Lajeng bakal aya cukup keur nostalgia tina naon panjang, sarta naon bisa jadi ...
  • minggu ieu asalna kadua total stasiun, Hooray!
  • Diantara lawsuits video cadastre, harita redaksi jeung manual, bakal aya waktos keur bobo ...
  • Jalma indit ka jajal, hoping yen pamadegan maranéhna dianggap ku masarakat internasional ...
  • The mejengue tina krisis Teu leuwih acan, tapi politikus (sadayana) yakin geus diajar palajaran hébat ...
  • Perkara teu naha Zelaya mulih atanapi henteu, upami teu dibawa kana akun parobahan sosialPamilu bakal ngan pihak nu bakal mungkas dina internetan deui ...
  • kénca kudu jadi pihak, tapi usul sangkan kasaimbangan signifikan tina perjangjian pasukan ...
  • Jeung Abdi ... ngagaduhan ngaliwatan tulisan 800.

Balesan keur 3 "The pos 801"

  1. Pikeun némbongkeun yén ieu leungit, nuhun kanggo gambar ... Abdi ningali eta ku umur anak anjeun tebih bakal ngaleuwihan generasi kuring dina yuswa sarua.

    Kuring mudahan teken nepi Mazinger Z sarta hal ... Mickey mouse gringo pikir ayeuna teh disebut.

    Kahareup nahan, pasti lamun ninggalkeun kalawan Freehand atanapi Corel, bari nyokot Microstation anjeun sarta malah sugan ngajadwalkeun a extension anyar pikeun GvSIG.

    Alus. Deui, hiji ucapan ti kiduleun dunya jeung leumpang quietly, éta taun mana, tapi pinuh pangaweruh anyar.

  2. Ulah yakin naon cenah menteri a ... anu sataun 2010 pikeun ngahibur jeung Honduras di Piala Dunya tapi reviewing loba aspék anu kudu ngumbar (moal di tingkat masarakat internasional) tapi dina lingkungan sosial disintegration politik jeung sosial.

    Peryogikeun saurang kapamimpinan énggal muncul anu nunjukkeun kelas politik yén naon anu dicandak ku jalma-jalan di jalan teu dirobihkeun dina tabél. Sareng ogé kasaimbangan supados sektor ngartos yén perlu ngawangun dina méja naon anu diumumkeun di jalan-jalan tanpa négasi kabeneran mutlak.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.