The séjén satengah tina hirup kuring

100_0948Naon bisa ganjaran balap poé panungtungan kuring?

  • Candak pesawat ti hiji poé nepi ka sejen dina ATR yén staggers teuing ieu mangsa angin
  • 9 jam ngantosan di bandara ieu ditutup keur balik ku hujan, dina terminal nu Sigana leuwih kawas pamakaman ... tanpa nirkabel.
  • Manggihan kaméra injeuman mun 6 am
  • Ninggalkeun blog nu tanpa warta pikeun lalampahan panjang.

Pikeun kalulusan inuman abdi.

J * lamun anu malah Sigana mah kuring ...

Nalika anak kuring lulus, kaayaanana nya sarupa ... nepi ka poé ieu kuring inget.

gereja Aya hal dina kahirupan anu ngan lumangsung sakali Anjeun nutup panon anjeun pikeun masihan anjeun geus leungit nu ... sarta anu bisa jadi satengah ti kahirupan urang.

Tungtungna urang indit ngagungkeun perjalanan darat ningali hiji pernikahan ti babaturan, didatangan kulawarga sarta nyandak sababaraha gambar ngeunaan kalurahan. Di dieu mangrupa salah sahiji golongan anu geus Isro hadé kuring, ieu téh The Garéja of Pespire, nu dina Guiness Records boga jadi ngan hiji di dunya nu boga tilu domes ... Kuring geus teu dipariksa tapi éta naon anjeunna ka kuring si pendeta.

Balesan keur 3 "The séjén satengah tina hirup kuring"

  1. Hatur nuhun babaturan, pasti kuring ngarasakeun eta na ieu patut

  2. Dear sobat, waktu ieu dina hirup anjeun nu nyaritakeun kami, mangrupa salah sahiji golongan keur saha eta sia ngajalankeun ngalawan waktu, moal ukur keur anjeun tapi ogé pikeun putri Anjeun, abdi terang ti pangalaman.
    Wasalam

  3. Gening dina kalulusan putri anjeun! Kuring miharep anjeun ngarasakeun perjalanan, abdi resep ka gambar gareja.

    salam!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.