Nu bakal di Konférénsi Free GIS di Girona

gratis SIG banner

Tilu sasih ti mimiti Konférénsi IV, anu bakal diayakeun dina 10 nepi ka Maret 12, ieu usul naon anu kami tiasa ningali didinya.

IDE / OGC
  • IDE Open Source: Jalan pikeun mere ilham.
  • Infrastruktur Data Ruang di banten, hiji pakakas gratis IDE 100%.
  • Integrasi rekomendasi WMS-C dina standar anu tos aya di IDEs.
  • Katalog data geografis MDWeb: aplikasi kana daérah Languedoc - Roussillon (Perancis).
  • WMSCWrapper. Palaksanaan WMS-C OpenSource pikeun layanan WMS tessellated.
  • Ngembangkeun hiji IDE Railway dumasar kana Sofwer Bébas.
  • Kamajuan dina WFS klien tina gvSIG.
  • Publikasi sarta pamakéan skrip SQL di server WPS transactional.
  • Geoservices of AMB sarta migrasi ka OpenStreetMap.
  • OpenSearch-geo: Standar basajan pikeun mesin pencari inpormasi geografis.
SEXTANTE
  • Integrasi SEXTANTE dina Gearscape.
  • Proyék BeETLe: ngadeukeutan SEXTANTE kana dunya ETL.
  • Modél anisotropic ngitung ruteu béaya rendah kalayan gvSIG sareng SEXTANTE.
GIS Pakakas
  • Ngembangkeun alat anu dilarapkeun kana rékayasa sipil sareng topografi dina gvSIG.
  • Mantau parabot kalayan kamampuan kaputusan geografis.
  • Ngokolakeun sarta ngépublik data tina Pendaptaran Harta ngagunakeun software gratis.
  • Fungsionalitas anyar LOCALGIS-DOS.
  • IDELabRoute: Perpustakaan kanggo ngokolakeun grafik anu bisa dipangkas.
  • Geolocalizador tina warta tematik: kasus resiko alam.
  • Geo-pacahan eusi di manajer eusi: CMSMap.
elmu ngeunaan jaman baheula
  • Sistem informasi sareng ngokolakeun jalan bersejarah di Guía de Isora, Tenerife.
  • Pamakéan Free Software dina ngulik morfologi lansekap kuno: conto modeling cost-distance anu dilarapkeun kana hasil panalungtikan arkéologis.
  • Bentang sareng téknologi anyar: Rékonstruksi bentang Holocene ku gvSIG sareng Sextante.
Proyék GIS
  • Proposal of a GIS pikeun pamakéan na dina manajemen zona basisir.
  • Nganggo software bébas dilarapkeun ka GIS. Hiji hal praktis di Departemen Lingkungan.
  • Ngembangkeun GIS pikeun analisis pola seuneu di imah.
Aplikasi / kamajuan
  • IDELab MapstractionInteractive: Universal API sareng Polyglot.
  • Ecoserveis
  • Pangladén data LiDAR sareng klien nu beda-beda dina software gratis.
  • Guifi.net: Jaringan bébas telekomunikasi bébas, buka sareng nétral.
3D
  • Ngembangkeun adat tina aplikasi 3D GIS.
  • Realisme 3D diterapkeun ka manajemén kota
  • StereoWebMap di gvSIG paningkatan dina ngagunakeun 3D nyata ngaliwatan GIS desktop.
  • Balon 3D sareng kamampuhan analisis spasial anu maju.
Umum
  • sensor gvSIG.
  • The EIEL jeung Sistem Informationmbaran Geografi.
  • Ksplanasi sareng pamakéan KML pikeun kentil, georeferencing sarta distribusi sumberdaya tipe MIME.
  • gvSIG Mini sareng Cache Phone.
  • Kasus aplikasi wéb Mapping Wéb jeung GIS Free.
  • Tantangan anyar tina gvSIG Project: tina téknik pikeun organisasi sareng ékonomi tina proyek software gratis.
  • OpenStreetMap Spanyol: kagiatan 2009-2010.
  • Signergias: jaringan koordinasi proyék Free SIG.

SIG bébas Kontribusi konferensi ieu dina konsentrasi usaha dina subjék SIG handapeun garis opensource sia bakal dianggo, sabab seueur ngagantikeun pangestarianna. 15 Désémber of 2009, ngabéréskeun istilah prasasti anu maju, di dieu maranéhna tiasa ningali rinci deui ti dinten sareng bengkel.

Ku jalan kitu, sia anu katingal di Monograph IG +, nu aya na exemplary 11 brings kami husus tina Konférénsi III.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.