Dimana atuh neng

Sanggeus ngabéréskeun salasahiji bulan pangpentingna dina blogger naon waé, Agustus, nganggap yén pangmayaran na damel di seueur nagara. Tungtungna kuring balik kalayan sumanget anu anyar sanggeus ngarambat di dinya, ngadatangan kulawarga sareng ngarubur haseup sareng chilate.

Kuring geus mutuskeun ngahaturanan pos ieu kana sababaraha statistik metot

Grafik ieu nunjukeun nagara nu mana-seueur nu datang pikeun blog ieu. Spanyol, Méksiko, Argéntina, Peru, Kolombia, Chili, banten, Bolivia, cukuador sareng Amérika Serikat.

peta dunya geofumed

89% asalna tina nagara 10 ieu, sésana 8% sanés ti 116 lianna. Spanyol sareng Méksiko nangtung, dimana di satengah tina nu datang ti mana.

peta dunya geofumed

Dina kasus Spanyol, dimana ti mana langkung seueur nu datang, satengahna asalna ti kota 10, sésana anu sanésna ti lokasi 221 lianna.

peta dunya geofumed

Dina kasus Méksiko éta jiga jeung Spanyol, ampir saparapat ti nu datang asalna ti ibukota, sareng sapuluh kota pangpentingnana ngahontal 51%, sésana masih tina lokasi 178 anu béda.

peta dunya geofumed

Pikeun ieu, kuring nganggo Google Analytics nganggo statistik ti sasih 10 di mana kuring gaduh data.

Warsih 3 parantos dikaluarkeun pos sareng analisis sarupa.

4 Jawaban "Dimana maranéhna didatangan kuring?"

  1. Di Spanyol anjeun hilap ka Canary sareng Menorca, pas aya di gigireun Mallorca, upami teu Perancis atanapi Itali, upami anjeun henteu terang.

  2. Bener keur sababaraha alesan google analytics nyokot Madrid dina dua éntri anu béda.

    Di handap ieu mangrupakeun 10 munggaran, sakumaha ceuk kuring, aya lokasi 178 lianna di antrian.
    Kapuloan Kanaria henteu kaluar, ujung! nyaéta yén montage ieu anjeun tilu wartoskeun béda sareng anu ngahijikeun aranjeunna mangrupikeun daérah Kapuloan Kanaria.

    Hampura.

  3. Dina statistik Spanyol anjeun nunjuk dua kali Madrid sareng abdi henteu ningali Kanaria. Pio, pio

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.