Jibril Ortiz, Cartesia na egeomates gabung di Project Z! spasi

Z! Spasi ngajamin yén produk sareng jasa-na nuju ka pasar Hispanik ... sakaligus!

zspaces-full-copyTilu situs anu paling dipikawanoh di lingkungan Hispanik dina tema Geo-Teknik ngumumkeun peluncuran jasa Z! spasi, leyuran pikeun pausahaan sareng profésional pikeun posisi produk sareng merek na ka tempatna anu aya poténsialna para nasabah.

Duanana GabrielOrtiz na Cartesia na Geofumadas dikenalkeun pikeun situs-kontribusi maranéhna kana widang geospatial, dimana pamayaran sababaraha taun pamanggihan parantos mengendakan komunitas diajar sareng ngungkabkeun mamangna ka masalah-pakait sareng Geo-Engineering, diantarana:

  • topografi
  • Systems Émbaran Geographic
  • rékayasa sipil
  • jauh sensing
  • Biologi Kelautan sarta Akuatik

Sadar yén lingkungan geospatial geus asak, yén dina pausahaan kontéks Hispanik sareng profésional seueur pisan nawiskeun, Z! Spasi mangrupikeun solusi pikeun ngahontal Ecological husus anu dimana waé pamaké 250.000 méakkeun saban bulan, dina 95% nagara Hispanik sarta ngahasilkeun jumlah panémbong halaman 550.000.

Pikeun pausahaan, Z! spasi Mangrupakeun jaminan pikeun ngahontal pamaké anu dipikaresep ku produk atanapi jasa, sareng harga kalapa sareng dina format anu beda. Iklan ditempo sakaligus dina tilu situs, ku kituna ngahontal perséntase henteu kaéléh ngeunaan lalulintas Hispanik dina tema sareng daya tarik Investasi kana konteks Hispanik nu ngagambarkeun Spanyol sareng Amérika Latin.

Ogé, Z! spasi nawiskeun harga khusus pikeun pausahaan leutik, kontéks lokal atanapi profésional anu hoyong nawiskeun jasa-na dina nagara husus. Keur kitu, aya harga husus anu narékahan pikeun nguatkeun inisiatif Hispanik.

Ngeunaan Cartesia.org

cartesiaorg167x74 (1)Cartesia mangrupakeun portal anu parantos operasi saprak 2001 salaku patokan jeung mérek anu diakuan di daérah geospasial, kalayan sagala rupa layanan sapertos damelan, penjualan parabot, warta sareng panglawungan husus. http://www.cartesia.org/

Logo_GO21Ngeunaan GabrielOrtiz.com

Ieu situs anu aya ti taun 2003, diwanohkeun ku pangarang na Jibril Ortiz. Offersta nawiskeun rupa-rupa sumberdaya, tumbu, dokumén khusus sareng forum rujukan hasil ngahijikeun Tatar dina jawaban patarosan patarosan geospatial. http://www.gabrielortiz.com/

Ngeunaan Geofumadas.com

logogeo1672Geofumadas nyaéta situs blogging, lahir di 2007 dina kaayaan modéren blog nu diwanohkeun ku Cartesia. Ti 2011 Geofumadas.com nyaéta hiji domain anu mandiri, anu pokuskeun kana parios marios produk CAD / GIS dina widang Teknik, Topografi sareng Geospatial. http://geofumadas.com

Upami anjeun resep ningkatkeun Anjeun bisnis sareng ngahontal jumlah maksimum para nasabah, ulah ragu mésér kami sareng kami ngajukeun solusi anu paling pas pikeun kabutuhan anjeun.

E-mail: spaces@zatoca.com | URL: http://zatoca.com/z-spaces/

Salah Walon kana "Jibril Ortiz, Cartesia sareng Geofumadas gabung dina Project Z! Spasi "

  1. platform alus teuing tina pitulung pikeun sadayana kami anu nyusuh atanapi tembus dina alat-alat geospatial pikeun proyék-proyék kami tina rékayasa sipil

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.