patarosan luar biasa ngeunaan CAD / téknologi GIS

Kudu jadi balik statistik tina Google Analytics ningali sababaraha patarosan endah atawa belanja waktos on Yahoo Jawaban tetep rasa humor. Abdi hoyong ngabales unggal sahijina tapi ironi abdi bahaya sarta lamun ieu téh pos dijadwalkeun via WordPress sarta Live Writer Ando bari iinditan.

1. Kumaha kuring ngajalankeun ArcGIS?

!, Sinar anu héran tapi sual ieu aya 14 kali !!! Lajeng, lest aranjeunna ningali Abdi goréng, di dieu Kang jawaban mega:

arcgis ArcMap 9x

1.1. Klik tombol "Mimitian".

1.2. Klik "Kabéh Program".

1.3. Klik "ArcGIS".

Sarta pamustunganana ngaklik tombol mouse kénca dina "ArcMap".

hambalan ka bisa diringkeskeun masang ArcGIS lajeng maca hiji file disebut "readme_first.txt"

2. Kumaha do I nempo gambar hirup tina Google Earth?

Salaku kailaharan para ahli nyebutkeun, anjeun bener-klik dina lapisan gambar tur pilih "real waktos pintonan satelit NASA" pilihan ditémbongkeun saperti dina link ieu.

3. Naon program langkung mangpaat, Linux Ubuntu atanapi AutoCAD?

Salaku Txus ngomong, ibu abdi!. Mun anjeun teu yakin eta, kasampak eta up on Yahoo Jawaban, abdi ulah nempatkeun warna link nepi teu masihan kuring nu 10 nunjuk kaluar pencét kuring kawas mabok a.

4. Naha AutoCAD nutup?

Kuring nebak sabab éta kabuka

5. Dupi abdi tiasa install on abdi AutoCAT mesin jeung 2 GB?

Lamun hartosna Toyota Anjeun ... Ku teu sangka jadi, lamun hartosna mun AutoCAD, boh.

6. Geus saha dipaké AutoCAD?

Hehehehe, pasti.

7. Dimana pikeun ngundeur AutoCAD keygen 2009?

... sarta Dale

8. Dupi anjeun geus dipasang AutoCAD 12, 2004 na 2009 dina mesin sarua?

Sumuhun, abdi bakal ngabayangkeun naha.

9. Dimana kuring bisa manggihan inpo ngeunaan Dunya Leutik GIS?

Dina respon mimitina ti Google

10. Kumaha carana abdi rencana maké Plan B?

Ummm, anjeun hartosna mun nu dipikawanoh salaku "nu kadua dinten" karacunan? Nu kudu menta nasehat dokter.

Hapunten lamun kayaan kuring humor dinten éta teu katuhu.

Balik kana Sabtu.

4 balesan pikeun "Patarosan luar biasa ngeunaan téknologi CAD / GIS"

  1. Kuring nyaho aya loba cara, iwal mun meuli aplikasi lisénsi tipe CAD-konci

    Upami saha anjeun bakal nyayogikeun éta henteu terang seueur ngeunaan AutoCAD, anjeun tiasa ngajantenkeun sagala kontén, teras selapkeun dua jajaran, dua kolom sareng jarak 0. Hal ieu ngajantenkeun teu tiasa kagem pikeun ngarampa objék éta, janten henteu tiasa mangpaatkeunana. Tapi anjeun tiasa ngalebetkeun deui sareng sadaya kaamanan di palih ditu.

    Tapi trik hiji bisa jadi pikeun nyieun blok lapisan atawa zona tina gambar nu béda, kalawan koordinat panempatan béda

    pilihan sejen bisa jadi pikeun masihan sakumaha DWF, sanajan teu bisa ngalakukeun jeung AutoCAD

  2. Hello sual kuring ieu:
    Ku cara naon anu kuring tiasa lakukeun supaya eusi peta peta autocad henteu tiasa dirobih, sajaba ti nempatkeun padlocks dina lapisan atanapi janten blok, ideu éta tiasa dikirim sareng henteu dirobih sareng yén éta sanés mangrupikeun PDF.
    Hatur nuhun pikeun nengetan anjeun, good morning.

  3. Hai ...

    A preguntota, abdi asa teu kaluar forum, tapi kuring geus pilari cara kumaha carana ekspor payil ti ArcGIS mun EPANET. Infinitely bersyukur pikeun mantuan kuring ...

    Salam ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.