Kaméra System Dilarapkeun-Streetview

Applied Streetview Equipment sareng Systems mangrupakeun hasil waktos taun pangalaman sareng segmen tanghi. Ti klienna mimiti nyiptakeun kartografi georeferenced di Bogotá, Kolombia, ngalegaan langgananana sakumna buana planét sareng anu langkung seueur pikeun ngabubungkeun proyék-proyék sareng industri.

Aplikasi tina alat-alat maranéhanana nyaéta lega saatos kami tiasa ngabayangkeun, nganggap hal-saeutik saeutik paménta ka Streetview tumuwuh pikeun meryogikeun kabutuhan sareng nurunkeun biaya proyék ageung. Dina hal ieu, anu promoter produk ieu ngahususkeunkeun dina nyadiakeun alat-alat sareng program anu lengkep pikeun ngarékam, pamrosésan sareng publikasi Streetviews of resolusi luhur, ku otonomi mutlak sareng Pangarang.

Naon pamakéan anjeun tiasa masihan ka Applied Streetview?

  • Biologi Kelautan sarta Akuatik
  • nu ngeunaan jeung susunan
  • Publicidad
  • Tanah Saréal
  • pendidikan
  • pertambangan
  • nahanan
  • kaamanan
  • Tata kota
  • Industri Kareta api
  • Industri Otomotif
  • puseurna
  • Layanan météorologi

Kamar

Kaméra resolusi luhur nyaéta sumbu tengah sistem ieu, kalayan kapasitas néwak data cukup, ngarekam nepi ka gambar panorama 7 per detik. Data sareng metadata disimpen dina kaméra dina mémori SSD nu bisa ditukeurkeun, nyimpen nepi ka gambar 250.000 Streetview sareng jam 9 jang nyokot gambar kontinyu.

Runtuyan kurung serbaguna anu dianggo kanggo tiap tina Applied Streetview. Masing-masing tina tilu garis dina sistem dirancang pikeun nerapkeun newak data dina rupa-rupa rupa bumi, sareng anu total otonomi.

Sistem Kaméra Otom

Sistemna tiasa disambungkeun kana mobil atanapi mobil anu sanés sacara gancang pikeun nangkep data ngaliwatan jalan jalan, jalan raya, jalan kokotor sareng nu sanesna.

Sistim ieu ngawengku:

  • Ningkatna magnét pikeun hateupna
  • 30 Megapixels kaméra
  • Samsung Galaxy Tab Tablet S2 (8 ") salaku WiFi Remote Control
  • Aplikasi Android Remote Control
  • Memori SSD Exchangeable
  • Saringan UV ditukeurkeun
  • Panarima GNSS (4 GPS dina hiji)
  • Antenna (Alat-leveling)
  • Batré sareng carjer
  • Panyambung gancang-konektor} Monitor Bluetooth monitor
  • Lisensi sataun pikeun Maha Nyipta, program ngolah pérésis ekslusif kami
  • Online Pangotektak
  • Kasus kaméra anu tahan
  • Kabel na suku cadang

The Program

Creator

Ista kaasup kana meuli Tim. Program ieu ngolah 50.000 Streetviews dina 24 jam sareng nyiptakeun browser gawé, kalayan kamungkinan ngarobih alat intuitif ieu janten pangabutuh anjeun.

Foto

Sofwer photogrammetry ekslusif ieu matak ngamudahkeun pikeun ngadamel sareng ngahijikeun elemen sareng / atanapi nilai georeferenced, anu digunakeun pikeun na Navigator. Anjeun tiasa nganggo Photogram pikeun labél unsur, tunjukkeun titik dipikaresep pikeun mempermudah teangan; mun ngukur jarak na surfaces.

Jauhkeun kontrol

Aplikasi Android anu dipasang dina tablet Samsung Galaxy S2 (8 ") anu diantarana sareng alatna. Intuitif Remote Control ngidinan Anjeun pikeun ngadalikeun sareng visualize pungsi kaméra sareng GPS nalika ngadamel Streetviews.

Applied Streetview nyaéta solusi anu cukup lengkep pikeun naon anu perlu perusahaan

Upami gambar sia sarébu kecap, teras Applied Streetview tiasa janten kaci dina sadayana novél. Applied Streetview nawarkeun kasempetan pikeun ngahubungkeun sareng ngitalkeun caritana dina derajat 360, salaku solusi lengkep, pinuh ku pilihan sareng adaptable sacara serbaguna pikeun rupa-rupa usaha, industri sareng aplikasi.

Applied Streetview diturunkeun tina pasar naék. Leyuranana sadia sacara global, ngarti kana kedah industri, pikeun ngadamel seueur gede Streetviews dina resolusi luhur, pikeun mulasara kontrol sareng kaamanan mutlak sepanjang waktos. Dilarapkeun Streetview nyaéta, dina pondok, sistem lengkep pisan, basajan, lengkep sareng otonom; tina pangalusna Kuring geus katempo di pasar.

Henteu aya wates kana aplikasi ieu gambar resolusi luhur. Ieu ngawengku pembunuhan, topografi sareng kartografi, ogé dokuméntasi tina infrastruktur permukaan badag, sapertos garis kakuatan, pipa, kabel optik fiber sareng aset aya.

The permata of Applied Streetview nyaéta Creator, program pengolahan intuitif sareng metot ieu sanggup nanganan 50,000 Streetviews dina hiji dinten waktos. Ieu nyayogikeun konci pikeun ngajaga sadaya penanganan data sareng kaluaran akhir tina Streetview Navigator, ngabantosan anjeun mutuskeun naon, iraha sareng anu saha dibagi hasil.

Tilu tim anu penting tina Applied Streetview, kanggo Automovil, ransel sareng Railroad, nutupan seueur terrains jeung geografi anu dipikabutuh pikeun ngahasilkeun Streetviews. Program dumasar kana format kabuka, cocog pikeun pribadi pribadi, anu sanésna mah paling maju. Kalayan bungkusan pelatihan, seueur pangabutuh teknis ngeunaan Parangkatan sareng Pakakas Software of Applied Streetview ditutupkeun, ngaleungitkeun peryogi outsource pikeun jasa éksternal anu aya pikeun ngarengsekeun pangabutuh di jalan gawé.

"Kualitas luhur Streetviews urang ngabantuan perhatosan kaputusan anu penting dina dinten dinten ieu ngeunaan bisnis naon waé, sanes terang sifat asli sakuliling situs pangwangunan anyar, atanapi pikeun ningalikeun klien atanapi investor mana ayana. lokasina titik dipikaresep tinggi. Teu aya médium anu sanés tiasa ngalakukeun ieu hadé ti runtuyan Streetviews ti méméh, nalika jeung saatos. Kami geus digawekeun sistem kami sareng inpormasi inpormasi bisnisna, ngabéréskeunana sareng solusi dihareupeun candak, ngolah, sareng ningalikeun Streetviews en masse. Tetepkeun sakumna aliran gawé internal, gancang, gancang sareng murah, gaduh kadali sadaya prosesna ».

Jan Mantkowski, CEO Streetview Technology GmbH

Kanggo inpo nu leuwih seueur, urang nyarankeun

www.applied-streetview.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.