Penghargaan "Oscar Infrastruktur" bakal di Singapura

Bentley Systems geus ngumumkeun panggero pikeun usulan pikeun panghargaan jadi diideuan 2017 nu BIM kamajuan dina infrastruktur.

Ku fokus kana kamajuan dina standarisasi BIM, Bentley Systems boga tujuan pikeun posisi panggero na keur taun datang dina Far East; Ngan sataun di salah sahiji kota anu modeling téh kantos ngadeukeutan ka prototipe pinter kota (#smartcity).

Bentley Systems, nyaéta parusahaan fokus kana nyadiakeun solusi software komprehensif pikeun ngembangkeun infrastruktur. nu 2017 Kudu diideuan Awards anu dileler ku hiji juri bebas para ahli Industri ngakuan proyék infrastruktur nurutkeun kamajuan BIM pikeun ngaronjatkeun palaksanaan proyék jeung / atawa balik kana aset. The deadline pikeun ngirimkeun proyék teh 1 2017 Méi.

panghargaan jadi diideuan Aranjeunna bagian integral tina konperensi Taun dina infrasturktur 2017 Bentley, nu baris lumangsung 10, 11 na 12 dinten di Singapura Oktober di Pameran jeung Konvénsi Center Sands Marina Bay Sands, salah sahiji wangunan paling iconic Asia. Desain struktural Marina Bay Sands ieu disadiakeun ku Arup tur meunang Hadiah nu jadi diideuan 2010 pikeun Inovasi di Téknik Struktural.

Sadaya pamaké Bentley tiasa ngalebetkeun proyék-proyék maranéhanana dina program Awards jadi diideuanPaduli fase nu proyék kasebut: preconstruction / konseptual, desain, konstruksi atawa operasi. Tilu finalis dipilih pikeun tiap kategori Awards jadi diideuan Aranjeunna bakal meunang lalampahan ka Singapura pikeun hadir dina konferensi sakumaha sémah ti Bentley Systems. Finalis baris hadir proyék-proyék maranéhanana dina fase final ti Awards Konférénsi jadi diideuan méméh hakim, inohong pamadegan di industri jeung leuwih ti 100 anggota média.

panghargaan jadi diideuan aranjeunna mikawanoh kamajuan BIM dina kategori 17 di handap ieu, sababaraha di antarana anyar taun ieu, di antarana "Municipal Operations" sareng "Engineering Engineering" nyokot perhatian kuring:

  • sasak
  • Wangunan jeung kampus
  • nu ngeunaan jeung susunan
  • rékayasa lingkungan
  • manufaktur
  • Téknik Pertambangan sarta rékayasa lepas pantai
  • operasi kota
  • pembangkit listrik jeung ngolah
  • palaksanaan proyék
  • karéta jeung transit
  • modeling kanyataanana
  • Jalan jeung jalan tol
  • Kinerja aset jalan na rail
  • Kinerja aset industri sarta jasa umum
  • Transmisi na distribusi Utiliti
  • tutuwuhan cai na wastewater
  • jaringan cai

konférénsi éta ogé bakal ngawengku sababaraha panglawungan industri anyar, di antarana:

  • Wangunan jeung kampus
  • industri
  • karéta jeung transit
  • Jalan jeung sasak
  • sistem urban
  • Puseurna sarta cai

Richard Ruth, kapala produk jeung layanan, Danfoss, ngadawuh: "parusahaan kami ieu ngahormatan bisa dipikawanoh dina Awards jadi diideuan 2016 pikeun inovasi urang di pagelaran asset na manajemén énergi. Duanana konferéensi jeung panghargaan kami ngalaman hiji kasempetan alus teuing papanggih proyék luar biasa tur inovasi téhnologis ti sakumna dunya, sarta abdi hoyong nyorot Chances tina jejaring Eta ditawarkeun ku konférénsi éta. aspék séjén anu urang kapanggih pisan mangpaat éta yén proyék kami ieu dievaluasi tur dibandingkeun jeung pamadegan kolega sejen tur pesaing di industri. Urang kasampak maju ka presenting sababaraha proyék Awards jadi diideuan 2017 na hadir dina konferensi di Singapura! ".

Paul Baron, diréktur grup bisnis di Pasipik, GHD, ngadawuh: "Komo saméméh nyokot panggung tur Kuring ngarasa kawas meunangna a. Kantun ilubiung dina acara jeung keur dikurilingan ku kitu loba calon beredar éta proyék pisan mereun. Simkuring pisan reueus yén proyék kami keur naekeun manajemén konstruksi éta antara nominees keur Awards jadi diideuan 2016. Urang ogé ngaapresiasi kapentingan ditémbongkeun ku media di sakuliah dunya keur parusahaan urang jeung pamakéan inovatif kami tina téhnologi. proyék kami ieu dipikawanoh dina panggung dunya saméméh peers, pamingpin industri urang jeung anggota média ieu palajaran humility. Simkuring miharep nampilkeun proyék anyar taun ieu. "

Kabéh calon kanggo Awards jadi diideuan dicandak hiji pangakuan penting jeung berharga dina infrastruktur komunitas internasional. Ngaliwatan program Awards jadi diideuan, Peserta tiasa:

  • mangtaun pangakuan internasional presenting proyék infrastruktur na di yearbook Bentley: infrastruktur YearbookMana eta geus disebarkeun di print jeung format digital ngeunaan 150.000 utama media, pamaréntah sarta personalities Industri internasional ngarah; Leuwih ti éta, sakabéh winners, finalis na proyek bieu sejenna bakal kaasup dina website pamaké proyék Propil Bentley;
  • nguatkeun kaunggulan kalapa maranéhna mun demonstrate ka konsumén, aya na poténsi, nilai aranjeunna bawa pausahaan maranéhna pikeun proyék ngaliwatan kamajuan inovatif dina BIM;
  • nampi sinyalna média éksténsif media internasional tur tim Bentley rojongan pikeun pamasaran sarta kampanye proyék bogana.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang program Awards jadi diideuan atawa ngalengkepan bentuk kaluman, mangga buka www.bentley.com/BeInspired.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.