10 egeomates Maret 2011

waktos ieu sataun téh biasana pisan aktif di launching versi anyar jeung solusi pikeun topik geospatial. Di dieu kuring nyimpulkeun sahenteuna 10 nu nyanggap perhatian kuring di poé panganyarna, jam na menit.

dunya 4

ERDAS, Japan nawarkeun update imagery satelit haratis

Bentley Navigator, Ngaranna antara produk inovatif luhur dina aplikasi téknologi mun sektor konstruksi.

Kuring mujiHiji situasi berharga nu geus dicokot Kauntungannana gvSIG, sarta anu kudu mingpin saluareun poténsi na di lingkungan Anglo-Saxon.

dunya 2

PointoolsEta geus ngahontal hiji perjangjian jeung ukur Alat Limited (CDM) pikeun tiap parabot laser scanning anyar ti SPAR 2011.

cadastral Spanyol, Geus boga solusi anyar keur respon data cadastral di bulk.

gvSIG, Éta kiwari aya versi RC tina gvSIG 1.11

dunya 1 AUGIThe komunitas Sunda AutoDesk internasional ngaleuwihan anggota 200,000 7 Maret panungtungan.

AutoCAD 2012Resmina ngajalankeun wengkuan awal na kaasup ngahalangan rojongan pikeun titik awan, model BIM sarta parabot pikeun dokumén.

3D sipil, AUGI Dunya hadir kalawan pituduh pikeun desain sustainable maké AutoCAD 3D Sipil.

Bentley Systems, A web-konférénsi anu dilaksanakeun 7 April ieu dimana anjeun rencana pikeun némbongkeun poténsi Bentley Peta V8i dina infrastruktur sipil manajemén informasi 3D.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.