Microstation Geographics: Fitur buku

Nyokot kauntungan tina wengi média demo sakumaha refrescamiento babaturan wakefulness. Sanajan salaku guru hébat cenah ...

... anu asalna di readme.txt nu

Kusabab atribut buku

Ieu logika pisan heubeul Geographics, tapi ieu tetep dipaké dina proyék nu teu hayang migrasi jeung kumaha bae persists di Bentley PetaDumasar hiji struktur proyék numana lapisan boga dua tingkat organisasi:

  • A tingkat kahiji disebutna kategori, Sapertos altimetry, planimetry, guna lahan, Cadastral, Administratif, Risk na kerentanan, Topografi, jsb
  • Tingkat kadua disebutna atribut (Fitur) di lapisan informasi nu disusun. Kituna dina lapisan cadastral bisa balik enggon, blok, wangunan, wewengkon, séktor, jsb
  • A tingkat geus nyampak Bentley Peta subfeatures sarta annotations dimaksudkeun dinamis, tapi éta roll sejen.

Sadaya ieu mangrupa bagian ti proyek, Mana ayeuna nu disebut Bentley Peta Geographics warisan. logika nya éta tur masih pisan praktis, sabab lamun scheduling aplikasi kayaning theming, web penerbitan, Database beungkeut atawa manajemén dikawasa gampang keur sanggup dianggo di tingkat identifiers nu boga ciri na kategori.

Naon kajadian éta ieu bagian tina Geographics perlu nyaho nepika geus dipake dina hiji proyek aya. Mun acara ka pamaké dina dinten mimiti kelas bakal asa teu make akal pikiran pikeun pamakéan jangka pondok tur malah mungkin pikir éta pajeulit nalika anjeun ngadangu acronyms kawas UCF, IDX, entitynum, mslink, sakuriling, msgeo, Diantarana.

geographics pitur kategori

Kumaha carana nyieun éta atribut buku

Real perlu dilegakeun ka geus didefinisikeun dina file Excel sahenteuna ngaran kategori jeung atribut kami nyangka boga dina unggal. Sipat husus unggal fitur teu make akal pikiran geus aranjeunna rata tapi rada peta dimana urang rehearsed sarta boga hiji penampilan ditarima atawa lambang konvensional.

Pikeun ngakses atribut buku janten Proyék / nyetél. Teras we muka proyék nu ku assigning pamaké sarta diréktori sambungan ti panel.geographics pitur kategori

lajeng pilih Tables / fitur Setup. Ku sabab kitu urang kudu aksés ka panel dimana anjeun bisa nyieun kategori, nangtukeun atribut, symbology, tabel nu aranjeunna dikaitkeun tur sanajan paréntah pakait jeung atribut.

Nepi tombol ngarugikeun bit ngartos dinten munggaran tanpa adrenaline alus nepi, tapi leuwih atawa kirang ordo ieu:

  • Pikeun nyieun kategori a: Tulis nami kategori, napelkeun format extension, file indéks, teras tombol Selapkeunjeung panitia mun simpen na pangkalan data.
  • Pikeun ngaropéa kategori a: Kategori ieu keuna, anu modifikasi dijieun, teras tombol Updatejeung panitia nyalametkeun.
  • geographics pitur kategori
  • Pikeun nyieun fitur: Kategori touch, nyerat kode, nyerat nami, nulis catetan, teras tombol pertandingan, Toél objek peta nu boga ciri, teras Selapkeunterus panitia nyalametkeun.
  • fitur Paramodificar: Toél kategori, toél fitur nu, ngaropéa tombol sipat Updatejeung panitia nyalametkeun.

Ku cara kieu kuring baris nyieun kategori jeung atribut, anu dina gilirannana keur diropéa meja Fitur, Proyék The, jadi eta di Oracle, SQL atanapi Aksés.

atribut sakumaha Asupkeun

Pikeun ngadaptarkeun atribut kana hiji obyék atawa ngawangun on laleur nu ku atribut masing-masing anu dilakukeun ku Parabot / manajer Feature. Di dieu kami milih kategori jeung atribut, ieu disebutna fitur aktip.

geographics pitur kategori

Lajeng kana napelkeun, piceun, atanapi pamundut geographics pitur kategorinu atribut ti hiji alat Fitur obyék anu dipaké, upami teu aktif dijieun kalawan Parabot / Geographics / Fitur. Tombol munggaran dipaké pikeun milih hiji atribut ti hiji obyék nu geus boga handap pikeun napelkeun (nempel) Atawa piceun (nyoekkeun).

Tombol kaopat nyaeta pikeun ngareset fitur aktif jeung tukang téh mariksa atribut nu hiji obyék dina peta.

Unfolding atribut

The magic ieu mangrupa nu atribut sakali ditugaskeun pikeun objék, alat nu Setélan / display Manajer ngidinan Anjeun Ngahurungkeun atawa mareuman fitur husus. Pikeun nu ngaktipkeun dina pariksa daftar, Dipaké Larapkeun na Update pikeun ngapdet pintonan dina layar.

geographics pitur kategori

Ieu teu sarua salaku hiji obyék dina tingkat, warna na garis tipe; Ieu mangrupakeun deployment sipat paduli tingkat atawa warna aranjeunna objék, nembongkeun salaku eta nyebutkeun buku fitur. Ulah aya duplikasi, objék bisa babagi atribut, kayaning hiji wates apal, nu oge wates darat coincides jeung wates zone jeung perimeter urban wates. prioritas nu dihartikeun dina fitur sipat disebut Orde tampilan y prioritas.

Nipu hiji proyék kalawan database geus dipasang, éta salaku I dipedar panungtungan waktu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.