3 SuperGeo anyar

Tina anu nyiptakeun model SuperGIS, urang kéngingkeun sababaraha warta anu kedahna ngahapus.

Fujairah Dinas Pekerjaan Umum sareng Pertanian Ngaronjatkeun kelestarian infrastruktur sareng SuperGIS

SuperGISFujairah mangrupikeun salah sahiji Uni Émirat Arab, di Wétan Tengah. Aranjeunna parantos mutuskeun pikeun nerapkeun téknologi SuperGIS pikeun ngatur siklus kahirupan prasarana, kalebet manajemén asét, perencanaan prosés sareng interaksi data di antawis pangguna.

Éta pikaresepeun kumaha téknologi CAD / GIS nuju ngagampangkeun dina ngokolakeun karya umum saluareun manajemén data, dina operasi. Sareng éta karya umum mangrupikeun léngkah dasar jeung dasar dina pamekaran ékonomi hiji nagara; nyambungkeun tindakan urang sareng alam.

Dina salah sahiji perjalanan kuring anu pangarep-arep kuring, ningal ieu, kusabab kuring bakal bayangkeun dina kasus Bentley AssetWise anu ampir siap pikeun éta, tapi ngarobih hiji alat anu sering urang pakait sareng peta nyaéta… langkung penting ti anu pikaresepeun. Aranjeunna bakal ngalakukeun éta kalayan SuperGIS Desktop 3.1 pikeun ngawula data, ogé Busolini sareng CONSTANTINI PROGETTI anu di Italia dilengkepan ku ngalaksanakeun SuperSurv pikeun manajemén lampu jalan.

Salaku tambahan, éta ngajantenkeun yén ieu mangrupikeun materialisasi naon anu urang tingali dina pameran gabungan antara SuperGeo sareng GeoSystems dina Forum Geospatial Wétan Tengah. Aspék anu pikaresepeun dimana produsén sareng penjual jasa ngajantenkeun tawaran dimana duanana kauntungan.

SuperSurv 3.1 SuperPad 3.1atan Google Maps / OpenStreetMaps salaku peta latar tukang

SuperGeo

Nganggo Alat Peta Online, dua alat ieu ngamungkinkeun peta latar janten peta online, sapertos lapisan Google Maps atanapi OSM.
Janten, upami urang map peta produksi urang via server SuperGIS 3.1, pantes pikeun nempatkeun éta dina latar tukang nalika moto atanapi ngamutahirkeun data cartographic atanapi topografik sapertos SuperSurv.
Aboutmbaran ngeunaan SuperSurv 3.1, http://www.supergeotek.com/LandingPage_SS3.1.aspx

Anjeun ogé tiasa ngundeur vérsi gratis di http://www.supergeotek.com/download6mobile.aspx

SuperPad 3.1 a bakal dileupaskeun kuartal katilu 201.

Édisi salajengna SuperGIS bakal ngalebetkeun basa Spanyol

Salah sahiji tantangan anu pikaresepeun dina parangkat lunak ieu nyaéta maksudna pikeun sumping ka kontéks anu nyarios basa Spanyol. Kusabab éta, kami resep ngalaporkeun yén aranjeunna parantos kalebet Spanyol dina versi anu saatosna, janten kami yakin seueur pangguna sareng perusahaan anu daék ngalebetkeun parangkat lunak kalayan tiasa bersaing sacara global. Sanaos anjeunna lahir di Taiwan, anjeunna daék pikeun investasi dina basa urang; Anu pantes hormat kami.

Di dieu anjeun tiasa ningali video panjang kumaha éta jalanna:

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.