VBookz, anu pangalusna maca audio pikeun iPad / iPhone / iPod

Aplikasi maca kalawan tarik anu ngarobah cara urang ngarasakeun buku, mamang teu.

Dina sababaraha hal, anjeunna geus salawasna resep mun savor redialing sarta margin catetan sareng buku nyata, ngeureunkeun jeung baca lalaunan kana rumear prosa alus. Tapi pernah nyerang ka kuring pikeun balik iinditan bisa dieksploitasi maca.

vBookz

VBookz teh pangalusna Kuring geus kapanggih, lamun boga versi digital tina buku. Ayeuna kuring ngabejaan aranjeunna kaunggulan:

ngucapkeun unggulan

Duanana pilihan sora lalaki salaku sora feminin sangkan alam nu ditinggalkeun kuring reuwas. Salian basa Spanyol 15 aya basa sejen (henteu penerjemah a) nu ngawengku Portugis, Jerman, Italia, Perancis, Inggris Inggris sarta basa Inggris AS ogé.

photo_3

Lajeng anjeun boga pilihan pikeun ngarobah laju bacaan anu hade keajaiban.

Bari anjeun maca, Anjeun bade kaca pembesar diwarnaan tapi ogé bisa ngonpigurasi disorot konéng.

Éta ka assess nu nahan ngareureuhkeun nalika nutup aplikasi nu teu leungit dimana urang balik. Abdi émut sareng Sodels kalemahan ieu alatan manéhna nyieun Pilihan eusi, teras nyalin jeung ngagagas, nu milih sakabéh dokumen janten slow mimiti na lamun urang dirobah téks ka audio no way ngadalikeun pause dina.

Ieu mangrupakeun maca alus, teu ngan audio.

Éta ogé bisa dipaké pikeun maca tanpa audio, jadi Anjeun ngan kudu make ramo anjeun pikeun milih ukuran font na téks wraps maca dina cara tradisional.

Anjeun oge gaduh pilihan pikeun neangan teks jeung ikon pembesar kaca. pormat font mangrupa anti dyslexia ... metot.

Lee ti PDF

Ieu nu pangalusna. Sodels kagungan disadvantage nu diperlukeun hiji kecap atanapi versi txt. Sarta sanajan bisa jadi, dina loba kasus ieu bangor maca jumlah kaca footer atawa lulugu. VBookz maca wungkul téks, sacara alami.

Lamun file Kecap, anjeun ngan kudu ngarobah ka PDF, nu bisa dipigawé pisan gampang kalayan Kaca atanapi Word.photo_1

Ieu ngarojong hiji mode sare, jadi Anjeun teu kedah dina aplikasi éksklusif tur ngalir di tukang. Ieu ngandung harti yén urang bisa jadi maké aplikasi sejenna bari maca, atawa ngabogaan eta di ditunda tanpa pausing. Malah lamun tipe séjén bewara audio teu ngareureuhkeun naék; lamun urang ngaktipkeun musik kontinyu atawa audio séjénna anu direureuhkeun.

Anjeun oge bisa mibanda musik latar bari maca, ku kituna precept tina salah sahiji mentors abdi anu dianjurkeun musik lemes sakumaha terapi pikeun ngahontal leuwih kaunggulan dina bacaan téh leres. Sarta hiji jéntré metot, anjeun tiasa babagi tanda petik via Facebook.

Kuring resep pikaresepeun dina perjalanan dua dinten, nalika nyetir kuring tiasa maca pinuh ku "Live pikeun nyaritakeun éta" ku García Márquez. Kuring émut yén kuring mésér buku tapi kuring henteu kantos maca lengkep, ayeuna, kuring ngan ukur diunduh pdf sareng siap ... baca candak. Sanaos ayeuna parantos nyerang kuring pikeun ngundeur buku gratis ti perpustakaan Gutemberg.

A karunya nu teu ngarojong DRMed atanapi ePub format, kukituna ngahulag Kindle maca file, tapi meureun engké anjeun tiasa. Sajaba ti éta aya sababaraha aplikasi anu ngantep anjeun ngarobah.

Ti dieu anjeun bisa Ngundeur aplikasi.

2 balesan pikeun "vBookz, anu pangalusna maca audio pikeun iPad / iPhone / iPod"

  1. dialek Spanyol mangrupakeun Spanyol? Latino?

    hatur nuhun

    Wasalam

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.