Manual kanggo pangajen sipat urban

Pikeun pangajen katastal aya sababaraha metodeu, salah sahiji rada lumayan di Amérika Latin sareng Karibia nyaéta biaya pergantian dikurangan akumulasi depreciation -kalayan varian slight jeung perlu-.

pangajen sipatHadirna mangrupakeun salasahiji produk anu kuring reueus ngembangkeun, utamana saprak pangwangunanna ngawengku pelatihan teknis sareng empiris tina jalma-jalma nu keukeuh ngarobih biasa sareng biasa: dina pendapat abdi mah sok némbongan saé pikeun sumanget wirausaha anu nunjukkeun.
dina fakta leuwih ti sajak.

Consiststa ngawengku, dina dokumen anu ngalengkepan konsepsi éta atuh sateuacan jeung anu nyimpulkeun bagian hade anu padika dina metodeu dina jumlah wates dina halaman anu tiasa nerbitkeun ieu pormat dina format kertas dina easel. Kuring nyebarkeun ayeuna kusabab kusabab anu éta tiasa dianggo, sareng khaturenkeun ka sakelompok jalma -ayeuna mah ampir manula- éta 30 sababaraha taun ka pengker ngarékoméndasikeunana kalawan niat migunakeun saurang mesin tik sareng kromatografi; urang ngan nulis balik deui dina format anu langkung torek supados manjangkeun umurna sabab aya di seueur kotamadya éta saatos dipaké nalika hiji pagawean méh suci. Ogé kusabab kuring yakin yén salaku urang ngadaur mulangkeunana pangaweruh, bakat anu anyar muncul anu masihan urang nganggo urang henteu malah pikir ngeunaan.

Naon dokumen anu ngandung

Dokumén ieu terstruktur dina tilu bagian:

pangajen sipat

pangajen sipatBagian kahiji boga aspék teoritis ngeunaan pangajen jeung métode déskriptif. Ieu tiasa kapaké pikeun prosés latihan atawa pikeun menerkeun dokumén prosedural anu merlukeun yayasan.

  • The pangajen cadastral
  • Massa pangajen sipat
  • Faktor anu aya pangaruh kana nilai darat urban
  • The pangajen cadastral urban
  • Pangajen wangunan pakotaan
  • Metodeu ngagantian
  • The typologies konstruksi
  • Rinci tambahan

Teras di bagian salajengna jenis input anu diperyogikeun pikeun nerapkeun métode rinci. Clearta jelas yen eta angkat kana dasar tina segi instrumen; Aya parantos aya jalma anu ngékéhkeun langkung pangubah anu ngamangpaatkeun téknologi GIS dina tingkat anu leuwih luhur.

  • Manual klasifikasi wangunan has
  • Wangunan katalog nilai
  • Peta nilai darat urban
  • Peta sipat
  • Dokumén rujukan
  • Alat-alat sareng logistik
  • Premis tina aplikasi metodeu

Sarta dina bagian katilu eta ngeusian bentuk urban, sareng masing-masing na widang, disimpulkeun tina pangajen jeung itungan pajak.

Di dieu anjeun tiasa ningali dokumen anu asup anu.

Pangajen manual pikeun Cadastre by G_Alvarez_

Lantaran éta dokumén tina séri, éta tiasa pondok dina jejer anu didaptarkeun di manual sejen atanapi dina DVD pendidikan anu disarengan ku kitab.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.