Tangtu ArcGIS dilarapkeun ka Exploration Mineral

qeu ngadamel tangkal leuweungTangkal anu make leuweung nyaeta hiji pausahaan kalayan panawaran anu metot pikeun aréa geospasial, diwangun ku spesialis anu disiplin anu béda, profésional akreditasi anu tiasa ngirimkeun pangaweruh dina cara anu matangan-miluan sarta anu hoyong bagikeun pangalaman anu parantos sareng kolega anu profesi maranéhanana.

Dina kasempetan ieu Tangkal anu make leuweung nya nelepon pikeun fase anyar tangtu online ArcGIS dilarapkeun kana éksplorasi mineral. Ieu mangrupikeun tangtosna dimana waé da anu diajar kumaha cara ngagunakeun alat GIS, kalir kalayan prioritas kana ngokolakeun data géologis Plannedta rencanana di dua tingkatan:

Tingkat 1. Kuring ngamimitian 10 September 2012.

Durasi nyaéta minggu 8, kalayan total jam 50.

Tangtu ieu ditujukeun ka sadaya profésional anu hayang ngokolakeun inpormasi na di GIS anu aya di lingkungan ArcGIS. Sapanjang tujuh sesi anu diwangun tangtu, anjeun bakal diajar kumaha visualize sarta ngolah data sareng kumaha napigasi kalayan gampang dina aplikasi anu.

Jumlah pastina dasarna praktis. Latihan diajukeun nyayogikeun inpormasi géologis, dipikaresep ku ahli pikeun professional anu digajang boh dina éksplorasi mineral sareng produksi tambang, tapi tiasa dilarapkeun kana widang naon waé kagiatan.

Program tingkat 1

  • 1 Sidang: Perkenalan kana GIS. Kasus pamakean GIS na dina éksplorasi mineral. Tip gudang sareng tata ngaran file.
  • Sési 2: Lingkungan ArcGIS: ArcMap, ArcCatalog sareng ArcToolbox.
  • Sidang 3: Aplikasi simbolologi kanggo titik, jalur sareng poligon.
  • Rintakan 4: Georeferencing tina peta discan.
  • Sési 5: Sistem koordinat. Konsep ésénsial sareng sababaraha trik keur nyingkahan kasalahan.
  • Rintakan 6: Edit poligon na tabel. Realisasi lapisan unit lithological ti scratch.
  • Sidang 7: Komposisi ti rarancang tina peta pikeun percetakan dina plotter atawa printer domestik.
  • Palaksanaan uji praktis.

Tingkat 2. Kuring ngamimitian Nopémber 12 tina 2012.

Durasi nyaéta minggu 10, kalayan total jam 70.

Kursus-pastina ieu dirancang pikeun nu ahli anu digawekeun boh dina éksplorasi mineral sareng produksi tambang: géologi, géokimia, geofisikis, insinyur pertambangan, cartographers, geographers, surveyors, surveyors, assistants geologist, atawa professional profésional anu damel sareng inpormasi géologis. Bakal mantuan aranjeunna pikeun ngatur inpormasi dina cara anu basajan, gancang, efisien sareng akurat, nyingkahan kasalahan kasalahan anu mecenghul dina léngkah anu béda-béda aub dina transformasi data ieu dina keterampilan anu dipikabutuh pikeun mikeun kaputusan.

Anjeun kedah janten sanggup dasar di ArcGIS atanapi parantos réngsé tingkatan 1 Level.

Program tingkat 2

  • 1 Sidang: Ngagabung sareng visualize lapisan lithology sareng grid tina geophysics.
  • Rintakan 2: Gawé sareng gambar satelit.
  • Sidang 3: Georeferencing koropak raster.
  • 4 Sidang: Gawé sareng geokimia tina sampel permukaan.
  • Sési 5: Perkenalan kana basis data relational. Abdi damel sareng méja anu patali.
  • 6 Sidang: Para simbolik anu cocog pikeun lapisan litologi sareng géokimia.
  • Rintakan 7: parabot geoprocessing sareng ngenalkeun kana format anu geodatabase.
  • Rintakan 8: Model élévasi digital (DEM) sareng sadaya anu tiasa didapet ti aranjeunna kalayan geoprocessing (extension 3D Analyst).
  • Rintakan 9: visualisasi 3D, bubuka dina ArcScene, konversi véktor tina 2D kana 3D (extension 3D Analyst) sapertos ieu.
  • Palaksanaan uji praktis.

Guru kursus: Marta Benito, ahli dina manajemen sistem informasi geografis. Sanggeus ngayakeun posisi GIS Manager di sawatara pausahaan pertambangan ngarah di dunya, ayeuna manehna pasangan pusat sareng konsultan poko dina Pengetahuan Alam Sumberdaya Pengetahuan Alam GIS.

Informationmbaran leuwih lengkep: http://www.arbolesquehacenbosque.com/curso_sig.htm

Ogé dina surélékna info@arbolesquehacenbosque.com Anjeun tiasa nyuhunkeun inpormasi anu langkung lengkep ihwal harga, modality sareng jinis akreditasi.

Tambahan urang dianjurkeun ningali sumber-sumber anu sanés dina situs ieu, sapertos anu pustaka, dimana aya tumbu anu bade diundeur dokumén anu leres janten mangpaat.

http://www.arbolesquehacenbosque.com/biblioteca.htm

4 Balesan pikeun "Tangtu ArcGIS dilarapkeun kana orationksplorasi Mineral"

  1. Saé Hadé !, ti Kolombia salami, kursus ieu: «Kursus ArcGIS diterapkeun ka Éksplorasi Mineral» parantos dikawalan deui ?, upami kitu, iraha deui bakal diktikkeun deui?

  2. Saé Hadé !, ti Kolombia salami, kursus ieu: «Kursus ArcGIS diterapkeun ka Éksplorasi Mineral» parantos dikawalan deui ?, upami kitu, iraha deui bakal diktikkeun deui?

  3. Kuring nyuhunkeun pamundut formal pikeun nampilkeun pausahaan nu kuring damel, sareng ngahormat idin sareng otorisasina kanggo kahadiran tangtu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.