Citakan pikeun nyieun file DXF tina daptar Excel titik

Juan Manuel Anguita anyar kajadian ka kuring versi anyar tina aplikasi ieu sateuacan Urang kungsi diwanohkeunTapi waktu eta sempet ditinggalkeun ku sababaraha masalah sareng versi anyar tina Excel.

Na pamakéan pisan basajan, tapi kacida hanca. Anjeun kudu ngasupkeun nomer titik, koordinat x, y, z; Kuring ditempatkeun maké koordinat UTM, tapi masih tiasa koordinat lokal (teu geografis).

Teras Anjeun tiasa nambahkeun eta kode anu bisa dipaké dina jéntré total stasiun sarta bakal reflected sakumaha labél a. Sarta pamustunganana bisa nambahkeun nami lapisan tempat eta bakal disimpen.

xyz2dxf

Diantara perbaikan datangna dina versi ieu éta yén kreasi file DXF ieu gancangan saméméh mesin bisa ditunda lamun aya loba titik.

Ogé, jumlah tina koordinat bisa jadi nepi 10,000 jeung bisa milih file ieu dijieun dina 2D atanapi 3D.

xyz2dxf

Sarta pamustunganana, nu pangalusna: Ieu ngarojong Windows jeung Excel 7 2007.

henteu panjang boga sawangan luhur. Tur ayeuna lamun tombol dipencet dxf up pesen nunjukkeun tempat eta disimpen.

Hasilna, Anjeun bisa nempo yén pikeun lapisan infrastruktur (infra) Kode dijieun kapisah, dimensi, titik, jeung téks. Sarua jeung lapisan rising (Lev).

Kuring robah lapisan warna sangkan katingali, tapi bakal dituna bodas.

Ieu oge mungkin yén titik henteu katingali, tapi pikeun nu urang kudu ngarobah format nu maké paréntah DDPTYPE.

kasalahan sejen mungkin nyaeta éta koma konfigurasi salah na decimal sarta rébuan separators.

Maksudna dibereskeun dina File / pilihan / maju. Di dinya anjeun tiasa ngartikeun "pamisahan sistem" atanapi ngarobihna sacara mandiri.

Di dieu anjeun bisa ngundeur file dina versi v17.1. Merlukeun nilai simbolis kartu kiridit atawa PayPal.

Kusabab eta mangrupa berkas kalawan study makro Excel boga extension xlsm, kumaha Excel muka normal.

15 balesan pikeun "Citakan keur nyieun file DXF tina daptar Excel titik"

  1. Salaku faço mésér planilha ieu?

  2. Hello! Kuring mayar kalawan paypal, tapi kana balik ka sudagar nu ningali ramatloka sarua ¿?. Kuring ngundeur citakan?

    urus nyaeta:
    ID urus: xxxxxxxxxx800223W

    Hatur nuhun.
    Bf

  3. Hello!

    Saatos Mayar kuring balik ka kaca sarua deui nawiskeun mayar (?). Kuring ngundeur?

    hatur nuhun

  4. pantun sobat, anjeun ulah nepi ka robah jalur mana file ieu disimpen dxf? hatur nuhun

  5. Hatur nuhun éta tina pitulung hébat (Y)

  6. Misalna apology sobat g! baris nu bisa ngarobah jalan mana file ieu disimpen salaku I tetep dina jalur diprogram bisa ngarobah jalur mana nu Anjeun hoyong simpen file? .. hatur nuhun sarta awaiting reply

  7. Misalna munasabah sobat g! baris nu bisa ngarobah jalan mana file ieu disimpen salaku I tetep dina jalur diprogram bisa ngarobah jalur mana nu Anjeun hoyong simpen file? .. hatur nuhun sarta awaiting reply

  8. Hatur nuhun sobat probare

  9. kontribusi alus teuing, hatur nuhun pisan jeung ucapan salamet pikeun sagala prestasi jadi jauh, exitos !!!

  10. Hatur nuhun abdi dear.
    anjeun salawasna inget, moal file Geographics koordinat grid nu digawe aya kénéh dipaké dinya.
    Salam.

  11. G!, Sobat alus salawasna ninggalkeun kontribusi penting pikeun jalma merlukeun fumazón spasial geo sok pelesir ka salam anjeunna sarta nyadar yén kagiatan terus, hiji nangkeup badag.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.