The delimitation of real estate jeung interaksi jeung institusi umum

Ieu teh topik bisa kajawab di Konférénsi Kadua tina Ahli Geometer, bisa dilaksanakeun dina 23 2015 Oktober di Madrid.

Nu anyar kaliwat sababaraha hukum gaduh dampak hébat dina real estate. konferensi ieu bakal nyorot di reformasi teh Hukum KPR na cadastreHareup kana hukum anyar pintonan yurisdiksi Sukarela baris ngalibetkeun hiji konsékuansi pisan husus pikeun pamakéna. operator swasta sarta tutions insti umum kedah mastikeun yén prosés manajemén jeung transformasi real estate dijieun dina standar kualitas pangluhurna sarta ngahasilkeun panyalindungan maksimum ka konsumén jeung investor.

Ieu hiji campuran metot tina jejer, nu urang kudu keukeuh kana kahayang pikeun hirup évolusi téhnologis kalawan konteks teknis na légal nu ngawengku rupa-rupa pamaén dina ranté tina Administrasi Téritori. standar LADM nangtukeun jeung nyiar ngabakukeun hubungan ieu sakumaha maranéhna sempet pre-ditempo ti modél cadastre 2014 mana professional Certified akting dina kakuatan légal maranéhanana jeung dimana gear kasebut ngawatesan agility antara urgency dilawan sahiji pasar transactional yén kajadian dina praktekna jeung naon kudu dibagikeun pendaptaran tanggungjawab minuta. Anu ngan salah sahiji struggles sangkan eta cocog jeung usaha standarisasi kawas mere ilham, EULIS, Nils, LandXML, sarta STDM -eta bakal jadi istiméwa neuleuman pamikiran anjir kalawan generasi anyar-.

cadastre

Salaku sobat urang ka urang txusDi nagara kalawan pajeulitna institusional aya jauh tanah ka nutupan. Sosok Geometrician-ahli geus dibere salaku alternatif geofumar operatively téhnisna meujeuhna tapi loba.

  • The delimitation hade real estate di Spanyol henteu dijamin ku naon tokoh légal aya dina harta.
  • El cadastre Ieu murni fiskal, notaries anu notaries publik nu sangkan méré konfirmasi transaksi sipat, sarta pendaptaran Land direkam dina biaya sareng kawajiban sipat. Sanajan kitu, taya ajen ieu boga tujuan pikeun ngaidentipikasi tur nangtukeun wates tina sipat unequivocally tur permanén.
  • Papanggih kedah ieu sareng pelengkap katangtuan hukum tina real estate timbul, dina garis kalawan nagara Éropa lianna, sosok (GEX) Geometer-Experto®.

The Geometrician-Ahli mangrupakeun teknisi mumpuni jeung qualities handap

  • Cai mibanda gelar universitas sarta kaahlian teknis na légal dibuktikeun tur dirojong ku Spanyol Association of Surveyors-Para ahli (AEGEX).

Ngabogaan Liability asuransi Profesional ngawengku delimitations anjeun ngadamel.

Eta anu diperlukeun pikeun ngalaksanakeun latihan kontinyu dina real estate, dites jeung diurus ku AEGEX.

Matuh ka deontological ngawaskeun ketat utamana ngeunaan fairness na thoroughness sahiji karya watesan wates.

  • Larapkeun standar sarta protokol di paling wates ayeuna dirumuskeun ku AEGEX

  • Delimitations rékaman di National ngadaptar tina wates perlu mastikeun permanence na iklan maranéhanana.

Dina sistem hukum ayeuna di Spanyol teu mungkin keur ngajamin wates milik lamun henteu ku perjangjian antara pihak atanapi fatwa pangadilan, teu di sakabeh kasus. Sanajan kitu, laporan ku Geometer-Ahli anu téhnisna légal jeung dadasar pangalusna pikeun demonstrate ka pihak katilu watesan sipat nyata, ngaliwatan aplikasi standar internasional rigorous dina hiji leungeun na impartiality salaku sarat dasar pikeun harti tepat dina lianna.

Ieu agenda nu geus ayeuna geus dilaporkeun pikeun Konférénsi II ieu:

9.00-9.30: panarimaan sarta pangiriman dokuméntasi

9.30-10.00: pelantikan

NEW KPR hukum, CATASTRO sarta JURISDICCIÓN sukarela

10.00-10.40: "The demarkasi sarta vindicating"

D. Fransisco Javier Orduña. Hakim Agung Pangadilan

10.40-11.20: "The catetan domain na demarcations di pangadilan"

D. Rodrigo Lacueva. Sekretaris yudisial. Kutang Union of Pangadilan Clerks

11.20-12.00: "The catetan domain na demarcations di notarial kantor / registrar"

D. Fransisco Rosales of Salamanca: notaris of Alcala de Guadaira (Sevilla)

12.00-12.30: Kopi putus

Publik DOMAIN

12.30-13.05: "The cara ngagawe sipil Peta nyata ngeunaan tanah kaasup dina domain publik terestrial maritim"

MS. Cristina Mintegui. pangacara Urbanista jeung dosen Master of hukum ku universitas Malang (Marbella Kantor)

13.05-13.40: "Harga Fair: alat profésional pikeun Geometricians"

Dr D. Manuel Alcazar. Professor di Universitas Jaén

13.40-14.30: Panel

14.30-16.00: Dahareun

A Tanah transformasi swasta UNDER publik persetujuan prakarsa

16.00-16.30 "The subdivision tanah pakotaan"

D. Fransisco Merino. Arsiték sarta Kepala Aula Town Marbella

16.30-17.00: "Tanah konsolidasi"

D. Eugenio Ruiz tina lawon. Agronomist. ETM, SL (Madrid Kantor)

17.30-17.30: "Masalah ngeunaan aplikasi praktis"

D. José Díaz-Reixa. pangacara Urbanista (Kantor di Santa Cruz de Tenerife)


17.30-18.30: Panel

18.30-19.00: nutup

Sarta kami miharep bakal mantuan. Ngadaptarkeun dieu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.