A haté disebut "Pepe"

Salaku orok, abdi ngagem kaos anu dibéré salaku kado pikeun Poé Internasional Barudak Anak, tanpa apal pisan eta, moal aya kota di daérah piknik maranéhna. Warsih saterusna kuring janten klien tina sudut anu leutik di hareup La Merced Park di Tegucigalpa, di mana kuring bakal nyumputkeun Saptu sasuai di antara karya rutin sareng pagawéan sabtu minggu kuring. Atmosfir henteu endah pisan, tapi katiisan ngarasakeun-an kawas rasa anu sarua chilaquiles, sawala pikaresepeun wanoja hideung anu ngahadiran pérs Cash sareng nu masihan rasa anu saé kana grotesque imam paroki anu sumping sup "levanta maot" "Pikeun mareuman hangover pikeun mimitian salah.

Inget deui, hiji tikoro tina kismang, nya éta taun sketsa mah minyak dina katiisan sareng lirik succulent ka ngamen jempé saméméh mojang sumping terang panon kuring. Sacara damai anjeunna ngarasakeun yén tenang anu kontras sareng hénstél sareng busti tina potret-selebriti anu rame tembok anu aya dina bukti kajadian éta lalaki, saurang nobleman Kuban anu ngajantenkeun Fidel ka sadaya asetana tapi sanés ngimpi, jalma anu sumping ka pikeun minuhan lahan anu sanés-jalma lain pikeun tetep di jujutan minangka sinonim tina asakan anu saé anu hadé.

Dina taun anyar kuring kedah narabas silaturahim sareng pamajikanana, anu di kuburan dikenalkeun kecap anu kuring nyalin, ampir ku idin anu sarua ti gadis éta nyumbang langkung ti satengahna prosa-Na.

Don Pepe Barroso

Candy, kuki, seueur kadaharan sareng loba hullabaloo, disiapkeun dintenna diheula.

Anjeunna, guligah, siap sataun deui ngayakeun hajatan anu acan janten bagian tina agenda-na.

Kuring teu kungsi dibayangkeun salaku bagian tina proyék manusa sapertos anu sanés ka lalaki gedé, tapi Gusti di kahadean-rahmat langgeng milih kuring pikeun ngawula ka hiji haté ruku 'ti mana kuring diajar nilai langgeng, sapertos ngahontal kaluar ka malarat, sabab teu aya kaayaanana. tapi kusabab perlu pikeun jiwa urang bakal pinuh ku cinta kana jasa ka batur. Kuring ngarasa hiji awéwé bencong pikeun sanggeus aya gigireun hiji mahluk alim tur sanggeus dibagikeun sareng anjeunna hiji kulawarga sareng dinten panungtungan na hirup.

Unggal pangalaman cicing sareng Pepe, ningali anjeunna henteu cageur dina pagawé menak-Na ngajadikeun kuring ngartos warisan asing anu asih anu digawekeun ku usaha, usaha sareng hormat meunang jantung bangsa dimana manehna bisa manggihan kabebasan dina sadaya itunganana.

Aya sih aya kecap anu tiasa nganyatakeun parasaan anu mundur kuring dina momen ieu, dimana kuring samentat ngupuskeun salaki kuring, anu parantos indit ka tempat sawarga anu aya di gigireun ayana-Anu Maha Kawasa; tapi kuring sadar yen hiji dinten abdi bakal ningali anjeunna deui, nalika abdi ogé angkat ka buka Creator abdi.

Hatur nuhun Rama abadi, kanggo masihan kuring ngajentrekeun dina jam ieu sareng tiasa ngakuan yén Kecap anjeun parantosan di abdi ....

"The Lord geus ngabantuan kami jadi jauh."

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.