piksel panganyarna

Perjalanan ka Nikaragua ku darat ... capé, sareng pausahaan bieu GaiaGPS jeung cukup waktu pikeun ngumpulkeun daptar bodas tina Geofumadas nu ukur ngan ukur macana anu milis anu tiasa ditingal dina minggu 2 ka hareup. Metot ngadangukeun proyék-proyék anu nganggo cadastre nganggo Google Earth salaku asupan, nyugemakeun pikeun ngabagikeun panelis panel saurang anu luhur luhur, ogé saé pikeun nyaho yén aranjeunna ngakuan gvSIG minangka pakakas praktis, hargana nepi ka 300% tina pajak perumahan di perumahan Localkonomi Lokal materialized kalawan proyék pre-investasi.

Tapi lamun peuting tadi, nostalgia barudak di bumi nunjukkeun yén urang gaduh kahirupan sareng pikeun nganggiskeun jurus anu teu sarua, didieu kuring ninggalkeun sababaraha piksel dina saminggu pamungkas sabot urang ngawangun sareng putri abdi dina proyék ilmiah dina generasi tina kakuatan angin, kaula éta Abdi gairah.

piksel panganyarna

Di dieu dina kardus urang nempatkeun durapax sareng crumpled kertas kalayan karét, sangkan bumi bumi, atanapi ambéh maranéhanana henteu ngajantenkeun kuring sacara acak, geomorfologi tina subsoil.

piksel panganyarna

Teras we wrink kartun kanggo beungeut cai, kuring carioskeun ka pamiarsa kuring di Managua sarta hargana kuring ngartos, saatos guaran anu teu jelas aranjeunna nyarios Ahhh, anu MDT!

piksel panganyarna

Geus dipasang nepi éta, jieunna kalayan gvSIG sareng Sextant.

piksel panganyarna

Batréna 9 volt pikeun cyber ngalih saatos usaha usik urang ningal yén hawa anu disangker ku fans atanapi dryer bulu teu cukup, éta tuhun teungen akibat kusabab tukeur kana gerak ieu sawamit génaméter éta mawa énergi ka bohlam.

piksel panganyarna

Ku pipah anu jero tina beulah aluminium urang dijadikeun basa, tuluy dina kipasna urang lengket kai sareng kenca dina sababaraha pelat plastik anu dicandak ti blinds Paman Oto anu jalan-jalan terus lebu saprak akina éta hirup.

piksel panganyarna

Sesa ieu direngsekeun ku cet akrilik sareng sababaraha kopi pikeun nem tem wengi ayeuna anu kedah di-jalan.

piksel panganyarna

Terus sareng kasabaran sareng silikon anu sigana lengket tapi curang sareng pastikeun langkung supados 60 derajat anu sampurna supados usaha tetep nyeureudana minimal.

piksel panganyarna

Parantos réngsé kasebut nyaéta dimungkinkeun aya bewara danau leutik, anu walungan anu murag kana curug anu aya tungtung sareng dina bagian datar sababaraha pepelakan. Ampir sakumaha jeung Geopack.

Ngahurungkeun saklar kipas ngaktipkeun, sareng saatos saklar ngabantosan aranjeunna tiasa katingalkeun panyetan jalan dijalanan lampu anu disababkeun ku dinaméométer.

ongkos:

  • Kardus, kawat, dasar ngagiling, cet ... di ditu di dieu
  • Dua fans, US $ 15
  • Hiji saklar, US $ 3
  • Dua batréna tina 9 volt, US $ 5
  • Bohlam, U $ 1.50
  • Hasil: Tempat kahiji dina Kaopat Gelar, calon wajar anu ditajar.

piksel panganyarna

Waktos: Dua jam dina Saptu sareng salasa Minggu tina rohangan berharga panulis Geofumadas.

Tapi aya hal ... anu henteu ngagaduhan harga.

Salah Walon kana "piksel Anyar"

  1. Nalika jalma resep anjeun anu tos nyumbang pisan kana netelakeun ka non-spesialis dina widang widang husus kaanggo umum, eta nyababkeun kuring reueus pisan. Goreng abdi teu terang anjeunna di Nikaragua abdi. Warta ieu kedah dipedalkeun dina widang anu langkung lega ti Geodesi sareng Kartografi. Aya halaman inpormasi pikeun hal ieu pikeun aranjeunna ahli pikeun masalah lingkungan anu urang anggo anu nganggo SIG sareng urang butuh pituduh anjeun. http://espanol.groups.yahoo.com/group/MEL-Info/, bisi anjeun sumping deui ka Nikaraguita abdi.
    Hatur nuhun parantos ngerjakeun proyék sareng ucapan salamet putri khormi anjeun. Goodta saé pikeun terang yén anjeunna élmuwan sareng waktosna pikeun ngurus élmu sareng kulawarga. Hiji conto hébat

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.