Saran 5 ngeunaan kasalametan anu Tim survéy

Ieu hese ngayakinkeun para bosos dina waktos éta; yén alat-alat anu bakal dibeuli kedah diasurkan kana maling, karusakan sareng kacilakaan. Ista kaharti kana conto mimitina, ku patarosan sapertos:

Mun tim baris nyumbang éta engké pikeun kotamadya, naha henteu aranjeunna langkung seueur mayar asuransi?

Ngalawan maling? Ulah masihan kasempetan ieu staf kami pikeun masihan eta pikeun perdedizo?

Ngalawan kacilakaan? Naha staf kami jadi kagok?

Urang siap ieu? The insurers pernah leungit.

Jumlah éta laér pisan, sareng di nagara ieu anjeun masih keneh tiasa dilakukeun pikeun dollar 200 sataun, henteu goréng pikeun tim anu hargana ngaleuwihan dollar 8,000. Janten unggal nalika kuring kaluar sareng koper jeruk, anu tukang sihir manajemén ngalanggar kuring:

«... aya teknisi super urang, kalayan tim super, insured super ...»

Dugi ka kajadian kahiji kajadian:

Misan Walikota urang walon di wanda goréng, lumpat kaliwat taman sareng nyandak tripod pasamoan. Dina hal ieu kuring moal disambungkeun téodolit, ku kituna karuksakanna mah sakadar keur ngarugikeun tripod, ngeunaan dollar 400.

Lajeng gugatan abdi balik. Asuransi teu ngakuan karusakan ieu kusabab ieu kirang janten ngurangan peranatan, anu biasana biasana 10%.

"Kuring bébéja," saur boss abdi, ku mata cumi-cumi awal. -The insurers salawasna meunang.

Teu cara, pikeun ngeusi batre ka tripod ka walikota. Samentara téknik dijieun pamisah anu ngéahkeun seukeutna jati caang-warna konéng sareng langkung siga buntung ti Vietnam. Cacak éta insurer nganggur hoyong nuduh penjahat tina aksi teror, sabab éta henteu katingalina kacilakaan tapi kalakuan dendam pikeun ngalakukeun katastre kalayan fokus fiskal.

Dina sababaraha bulan, tim séjén sumping kalayan laporan karuksakanna. Insurer ngajentrekeun sareng seueur dipedakeun ka imah anu khusus.

Éta nyengsemkeun, tapi sigana yén ragrag nyababkeun waktosna diblokir, sareng henteu ngalaporkeun éta aranjeunna kapaksa langkung saé éta nyusahkeun dina jero (aranjeunna nyarioskeun percanten ka kuring). Janten di dieu mangrupikeun kacilakaan, tapi dituturkeun ku kagok. Ngadaptarkeun karusakan total, éta asuransi mayar kanggo peralatan anyar ... tapi henteu sateuacan berjuang pikeun henteu dikirim ka Amérika Serikat pikeun pariksa yén, sakumaha akibat, sakumaha laporan karusakan, éta "crap."

Kajadian leutik sanésna anu sanésna, sareng anu kami nganggo pangalaman, tapi aya saurang waé anu abdi ditendoskeun. Teknisi di disebut kuring ngalaporkeun kacilakaan éta. Kuring ngajawab yén kuring langsung néangan hakim pulisi kota sareng ngadamel rékaman kajadian kanggo ngirimkeun ka insurer.

Kuring ngaku yén kuring kaleuleuwihan saeutik, tapi laporan wali ieu janten liris anu ditiup kawas ieu:total asuransi stasiun

Ieu Rebo, panonpoé blazing narékahan pikeun maok ciuman henteu ngalangkungan ti cakrawala puguh, anu pasrah sore, nyiksa nanaon tapi ngalebetkeun ngantosan ngariung tundra sareng toasted sienna. HX #d46138 hue oranyeu na nyambung sémah pikeun dileueut, sinar anu teu kapaluknya dimaringkeun ku dahan parantos ngabalukarkeun kabaran melankolik dina beungeut disamak kuring, hasilna tina tilu dinten angkat sistem solokan ti Municipality San Marcos, Santa Barbara.

Ujug-ujug, ti salah sahiji paddocks di sisi kénca, anu aya dina bulan kadua pertumbuhan jangjangan jukut na, janten kuda bodas boga warna kuda, narik salaku kulawu, opak boh, henteu loba pisan; wirahma na lightweight leumpang na troop di kompas 3 / 4 kaget kuring, kuring teu boga waktu ngajaga manusa abdi méméh arpeggio discordant tina skenario sapertos a. Demta demolasi stasiun total sareng lebi ilang ku perasaan anu sami sareng seueur seueur sapertos: sapertos kilat anu tinggaleun wetan teras ngagem ka kulon, ampir siga lalaki manusa ...

Alat nu nyabak ka 8 detik kontak tina anca katuhu bovine kana, keyboard kana brushed batu sareng leupas potongan F1 teras dipisahkeun sateuacan kapur dikubur dina 89% tina taneuh, hasil tina ballast dina lanté coklat nu dina pendapat abdi éta shale beuki kuat. Sareng abdi ieu mah, kaget, bari di ditu ku palisade kuring bisa ngadangu caket tempatna di Fa sustained, plaintive punten kanggo prasangka non-saimbang akibat ...

The Pauline Epistle éta panjang, sareng gambaran éta disababkeun ku abdi nalika kuring maca deui. Heh heh

Insurer ngirimkeun peralatan ka wawakil mérek, sareng saatos sababaraha menit, halis na murag, nyesang, nyempadkeun sareng nyarios yén frase teu bisa dicampur:

- Kuda di panyajak topographer!

Nu saeutik ayeuna kuring tos tinggaleun beurang ieu, teu leungit mojang anu terang panon kuring, urang bakal ngeureunkeun prosa pikeun ngahargaan judul artikel.

Saran 5 ngeunaan asuransi stasiun total:

1. Hambalan munggaran sanggeus meuli stasiun total nyaéta ngamankeun éta.

2. Nangtukeun aturan pamakean sareng jaga, sareng ngalatih staf anjeun pikeun hormat éta.

3. Ngajarkeun aranjeunna ngalaporkeun insiden.

4. Diajar kumaha insurers jalan.

5. Sholat teu menyakiti.

4 Tawaban "Saran 5 ngeunaan kasalametan tim survéy"

  1. hahaha ... seueur ... tapi saé!

  2. Compa inspirasi naon, tapi éta deui ... leungit hiji anu dipidamel saatos pak anjing diabarkeun éta dina MAMCEPAZ

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.