Microstation singkronkeun sareng Google Earth

Google Earth geus jadi alat ampir bisa nyingkahan dina prosés pemetaan urang ayeuna. Bari mibanda watesan sarta buahan unggal dintenna betah comment loba perversions, Alat ieu urang ngahutang ka geolocation na navigasi peta beuki populér kiwari ... Jadi urang kudu leuwih paménta pikeun layanan profésional.

Pikeun tujuan ieu, ti versi 8.9 of Microstation, Bentley geus terpadu fungsionalitas kaasup dasar pikeun nyinkronkeun panempoan peta kalawan parabot deployment Google Earth.

Hayu urang tingali kumaha gawéna:

1. Ieu kudu ditugaskeun rujukan Sistim proyéksi kana file.

Microstartion nyieun jeung ngédit file natively di DWG, DGN na DXF format; Tapi maranéhna teu boga georeference lamun disebut ku sistem GIS. Sahenteuna moal di baku mangrupa geus kahontal pangakuan pikeun file CAD, sanajan eta program internal sorangan boga georeference.

Pikeun ngadaptarkeun georeferencing file CAD kana Google Earth, janten

Parabot / Geospatial / Geospatial.

Di jero bar ieu aya ikon anu khusus «Pilih geografis koordinat Sistim«. Ti dieu urang pilih, dina hal ieu, sistem anu dijangkakan: Dunya UTM, pangkalan data: WGS84 teras daérah anu aya dina kasus urang nyaéta 16 Hemisfér Kalér.

MicroStation connect with google bumi

Mun teu bisa nelepon setelan ieu iraha anjeun peryogi éta, abdi tiasa ngalakukeun tombol katuhu terus ditambahkeun ka paporit Anjeun. Ku sabab kitu eta mucunghul di luhur dina folder Paporit.

Kalayan ieu, DGN geus proyéksi jeung koordinat sistem.

Kirim surélék file ka Google Earth.

Hal ieu dilakukeun dilakukeun dina tombol "Ékspor Google Earth (KML). Ieu cekap cekap, kantun sistem naros nami sareng dimana nyimpen, sareng otomatis angkat Google Earth kalayan objékna; bisi anjeun tiasa ngagambarkeun tempatna, éta muka tanpa éléh. Upami éta disimpen salaku kml, éta bakal nyiptakeun file tunggal sadaya vektor, upami disimpen salaku kmz éta bakal nyiptakeun polder pikeun tiap tingkat; Dina dua kasus ieu, éta bakal nahan simbologi, kalebet ékspor 3D objék.

Jieun perobahan lamun ngan kami milih ngekspor deui, Google Earth tur tingal upami Anjeun hoyong ngaganti berkas nu keur ditempo.

Bentley nyambung MicroStation Google Earth

Nyingkronkeun view kalawan Google Earth

Ayeuna datang anu pangalusna. Bisa jadi ti Microstation, ménta Google nyinkronkeun tampilan sareng pandangan urang kudu di Microstation. Alus teuing.

Sajaba ti, bisa sabalikna éta, yén payuneun Microstation singkronisasi sareng naon nu tos deployed Google Earth.

conecdtar google bumi kalawan CAD

Teu goréng, tempo yén dina sababaraha kasus teu boga gambar wewengkon mana anjeun digawé, atawa hayang nganggo inpormasi dina Google Earth fotografi ti taun saméméhna.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.