AutoCAD brings 2009 alus

autocad 2009

Teu lila pisan kami ngawangkong ngeunaan upgrades AutoCAD 2008 sarta AutoDesk geus dileupaskeun sababaraha perbaikan nu kudu versi 2009 AutoCAD katelah Raptor ... malah sanggeus nyaho jujutanana di 25 taun kami nyaho yen ieu teu a taun robah saluareun makeup nu.

1. Ngeunaan operasi kalawan sistem lianna

Kalawan Windows Vista

windows Vista AutoCAD 2009 ngaklaim bisa Certified digawekeun ku Windows Vista (ie kotak brings logo nu ngarojong ...)

Na saha tos Certified Windows Vista ka ngajalankeun rutin katuhu? ... na saliwatan kami mimitian asa lantaran sumberdaya diperkirakeun gaduh parabot, lamun klik Windows Vista tanpa dual core nyaeta destrompa. Ngan gawéna dina Windows XP Imah Edition saterusna.

MicroStation

autocad 2009 Anjeun teu bisa maca hiji file DGN, ngan impor éta, teu pira pamutahiran leuwih AutoCAD 2008, ngan lapisan manajemén sipat anu leuwih ramah dina kasus file anu asalna ti DGN a ... ah, jeung tiasa V7 atanapi V8. Ieu gé ningali lamun hiji poé ngalakukeun naon kompetisi anjeun (Microstation), anu diadopsi dwg format na salaku pituin.

2. Parobahan panganteur dina.

panganteur dina ayeuna raket nyarupaan Kantor 2007, strategi questionable pikeun sababaraha tapi kriteria of usability asalna di gunana lamun nyobian pikeun ngajaga lingkungan kasaruaan pamakéan populér ... salami teu jadi dibawa jauh ku parobahan exaggerated dina panganteur nu pamaké.

Sanajan éta ngan hiji make-up, aya sawatara hal alus ngeunaan ieu:

The pita tulbar salaku

Ieu salah sahiji parobahan pangalusna dina organisasi paréntah mana ti bar luntur ka panel gabungan nu nyimpen ikon sarta bisa gampang ngaropéa. Tangtu we mimiti ngarugikeun quines urang tadi cara ka grup Paréntah dipaké.

autocad 2009 Ayeuna aranjeunna dina panel horizontal, salawasna dikelompokkeun dina Paréntah kreasi (ngagambar), edit (ngaropéa), boundedness (dimmensions) ... tapi ayeuna datangna éta lapisan (lapisan) jeung maranéhanana panels sejenna nu disebut ukur nalika dibutuhkeun tapi influencing leungitna waktos salaku hiji anu ngabuka drawers teken dewan iraha ngawengku draf teh. Malah kiwari, saperti dina Office, aranjeunna prioritized dina urutan pamakean semi-otomatis.

Nilai ieu dipikawanoh ku pamaké MicroStation, anu bogoh ka logika moal gaduh bisa muka munculna panels kontrol pikeun milih lapisan ieu atawa awan ... pikeun ngeset conto.

autocad 2009

autocad 2009 parobahan antarmuka sejenna kaasup hiji "menu browser«, Anu ningalikeun jandela sisi sareng kamampuan pikeun ngajalajah file, paréntah, sareng sumber daya sanés ... kami gé ningali upami janten mangpaat.

autocad 2009 Gancang Toolbar AksésKalawan ieu naon maranehna geus kasampak dimana nempatkeun Paréntah umum (deui, simpen, citak, salinan, tauco ...)

InfoCenter, Mmm, mmm, ukur mantuan ku mangrupa browser terpadu sarta pangabisa pikeun nempatkeun spidol najan dina praktekna sababaraha pamaké Autocad nganggo pitulung teh sabab geus pernah geus jadi friendly.autocad 2009

StatusbarMaksudna jalma labél ortho, grid, osnap, LWT kiwari colcan dina bar handap ka bakiak kirang ... nyaeta metot anu sipatna aya sababaraha aksés penting parameter make gaya, unit jeung hal saméméhna ukur diaktipkeun ku ti garis paréntah.

3. Parobahan dina paréntah operasi

AutoCAD 2009 nyiar pikeun ngajawab masalah artis dina méja na, dimana nempatkeun saloba parabot na kumaha bae geus nyieun sababaraha aspék berharga, kaasup:

bar sipat pas sipat Gancang

autocad 2009 Anjeunna salawasna pohara mantuan tapi bangor di spasi katutupan ayeuna ku jalan ngalirkeun kursor leuwih objék atawa nerapkeun paréntah a diaktipkeun. Sarta mudahan lain distractor nu ngajadikeun kami leungit ingetan digawé, input Sigana alus; tingali lamun anjeunna tiasa meunang ménu kontekstual perangna dina kompetensi maranéhanana.

hal séjén jadi 'rusuh'

autocad 2009

switch anu antara workspace sarta pintonan (pintonan sarta layouts) ayeuna hadir kalawan cara sejen nu dipake dina gaya doa Goodnight (labél handap atanapi menu luhur). Ngawengku ngan dipaké lantaran geus nempatkeun dina kibor sareng Ctrl + tab dina tombol mouse katuhu atawa sababaraha ikon dina palang status.

autocad 2009

Komo "ngaranna pintonan" bisa mibanda pasipatan tampilan (ukur tilu) jeung trancisiones PowerPoint (acara / view gerak shot) gaya.

Pilarian ngahemat prosés repetitive

Ieu ngagaduhan biaya AutoCAD pisan, kusabab paréntahna anu pohara lurus sareng sakedik parantos mekar hal sapertos: offset paréntah, ngalebetkeun, jarak offset, lebetkeun, arah offset, akhir paréntahna ... upami anjeun badé ngalakukeun léngkah 5 deui . Usability buruk ieu anu nyababkeun urang janten ahli nganggo potong kompas keyboard, panangan anu leres sareng beurit sareng kénca pikeun ngirangan hurup atanapi henteu kedah dilawan «esc» konci.

autocad 2009 Dina hal ieu, AutoCAD 2009 pilari hal disebut "Aksi recorder", sami sareng nyimpen macros, mungkin wae anu ngajantenkeun urang hilap kana keyboard sareng paréntah téks ... Jujur kuring nyangka bakal ngarobih pisan kusabab urang biasa sareng biasa. Kuring bakal bet dina AutoCAD milarian ideu "paréntah salawasna aktip" sareng menu kontéks, mung teras urang tiasa hilap kana keyboard.

autocad 2009 Sanajan kitu kuring ngakuan yén parobahan ieu bakal alus keur generasi nu bakal datang, sarta maranehna fitur nu disebut "Tooltip" lamun nyimpen beurit leuwih hiji garis nu nyebutkeun 'geus nempatkeun pointer anjeun leuwih hiji obyék disebut pitulung online tiasa ngajelaskeun kumaha carana ngadamel garis, oge dina Internét bisa manggihan cara ngadamel garis, sarta teu poho katingal dina cara blog 25,456 urang nyieun hiji garis«... mangpaat? sigana tapi kuring henteu pikir éta bakal salami upami aranjeunna masihan fungsionalitas anu langkung saé.

4. Ningkat sababaraha Paréntah ...

Mtext. Ayeuna anjeun bisa pariksa ejaan anjeun ngetik, urang ngarti yén Spanyol ieu kaasup.

Panggihan tur Ganti. Ayeuna teang hiji dibangkitkeun daptar nu bisa nyieun deukeut langsung jeung naskah sunda teu ngan ngaganti ....

autocad 2009 Cahaya tur 3D. Sanajan aranjeunna nambahkeun hiji kaunggulan slight mun VSLIGHTINGQUALITY, saeutik anu massana ku modeling 3D yén kusabab loba jalma make aplikasi sejenna AutoDesk ... kumaha ogé aya jalma anu Maranehna ngalakukeun keajaiban. ngalaksanakeun ViewCubeNu hiji objek dikawasa dina tilu manajemén dimenciones sigana mantuan ngalakukeun sababaraha pancén dasar atawa sahenteuna facilitates Pilihan jeung SteeringWheels 3D diwenangkeun ngapung kana spasi atawa nyieun sekuen gerakan.

georeference. Anu pangalusna anu brings versi ieu, najan teu meunang gumbira kami teuing; teu nanganan projections, nu ngajadikeun Map3D AutoCAD, AutoCAD tapi sahenteuna 2009 geus ditambahkeun pilihan pikeun nanganan lintang / bujur jeung kamampuhan pikeun nyieun meshes yen lokasi geografis. Sanajan teu grid bisa dijieun duanana UTM sakumaha kalayan koordinat geografis.

gambaran Peryogi langkung?, Teu langkung keur ayeuna, éta naon Heidi commented, A nona anu Sigana mah ibu rumah tangga alus tapi imparts konferensi hébat acara taunan ... sareng langkung strafed pamahaman Hispanik ... Inggris na ku inohong anu daun kami wondering sakumaha aya nalika Anjeunna nyandak kelas munggaran nya ku AutoCAD di 1986 .

Urang ekspektasi integrasi hadé kalawan Google Earth, Ieu diperkirakeun dina sesa sataun urang neruskeun cacah deui, biasana pikeun ngajalankeun produk AutoDesk April. Ayeuna AutoCAD 2009 Raptor mangrupakeun versi béta tur tiasa didownload lamun anu didaptarkeun salaku tester béta.

gambaran Anjeun tiasa ningali video di sababaraha perbaikan Blog Donnie Gladfelter

gambaran Ogé pariksa pamadegan pamaké sakuliah arsitéktur ngeunaan kumaha bakal AutoCAD 2009

Balesan keur 52 "Ieu brings alus AutoCAD 2009"

  1. Kuring teuing reorders kode aktivasi sanggeus eta diselapkeun sanggeus nyugemakeun ...

  2. Si mantuan kuring geus dipasang autocad 2009 na ahroa kuring reorders kode aktivasi maké keygen deui jeung eta dibangkitkeun kode anyar ieu introdusco tapi daun eta Activ hasil tapi lamun kuring muka autocad kuring reorders aktivasina batur bisa masihan abdi ngabantu jeung masalah ieu .... hatur nuhun

  3. 2009 Autocad téh alus pikeun jalma anu nyaho kumaha carana make eta na capasitado ieu USU ieu

  4. Jigana crap a ...
    Langkung gampang sareng langkung gampang dianggo nyaéta autocad 2004 atanapi 2006, aranjeunna nyéépkeun seueur sumber daya anu langkung saé sareng langkung lincah; Antarbeungeut pangguna leuwih sederhana sareng langsung. Hiji-hijina hal anu 2009 nyaéta nyaéta nyampur sagala alat, ngarobih sadayana, ngahesekeun antarmuka sareng janten lieur pikeun urang anu profésional dina versi 2006, saprak ngahontal hasil anu sami kami kedah nyéépkeun sababaraha jam panalungtikan « dimana »aranjeunna hoyong nempatkeun alat anu sami sareng« naon nami anyar »aranjeunna sumping.
    Autocad 2006 leuwih langsung tur lincah.

  5. Kuring nyaho, Anjeun teu bisa, lamun éta nyieun hiji Inok of legality, anjeun bakal ménta nu sertipikat ti kaaslian nu asalna dina kotak nu mana jumlah serial produk.

    Kuring teu ngarti nu di pitulung / ngeunaan serial kudu muncul, lamun manggihan sarta nyauran distributor lokal anjeun AutoDesk Anjeun bisa manggihan inpo ieu lamun éta sah sarta anu ngaran geus kaala.

  6. ngadangu sasama hayang nyaho kumaha abdi tiasa Aser ningali lamun autocad q geus dipasang dina komputer anu geus piata jeung q ieu ngawartoskeun q éta aslina teu encuenta disc atawa manual pamakéan eta mana jeung hijina hal q éta aye disc a autocad bajak on meja hiji porfa lamun saha weruh sarta kuring bisa nyebutkeun ...... kirimkeun atuh hiji email ka meil kuring berna.cr@hotmail.com
    Gracias

  7. Kuring commented yén sanajan batur tuh, installer bisa beuratna leuwih ti 900 MB, teu mail anu narima file ngeunaan ukuranana nu jadi gagantel atawa batur anu wani pikeun ngalakukeunana.

  8. Abdi gaduh masalah alit ... kuring teu acan tiasa unduh autocad naon waé sareng kuring peryogi pisan ... upami aya anu kéngingkeun kirimkeun ka kuring email na mah anairam_923@hotail.com Gracias

  9. Upami anjeun hoyong ménu anjeun anu dina basa Inggris, anu henteu mungkin, Anjeun kedah masang pérsi Inggris. Sababaraha software bébas kawas gvSIG ngidinan eta, tapi AutoCAD henteu.

    Lamun hayang ngagunakeun Paréntah Inggris, anjeun ngan boga agregarles hiji underscore, contona:

    Dina basa Spanyol anjeun kedah nyerat garis paréntah
    sareng upami anjeun nyerat jajaran henteu nampi éta kusabab éta versi Spanyol
    janten anjeun nyerat _line

  10. Sampurasun, prihatin kuring mangrupikeun handap ieu kuring gaduh autocad 2009 dina basa Spanyol dipasang. Kuring heran naha aya paréntah naon anu tiasa narjamahkeun kana basa Inggris ngan ukur hatur nuhun ...

  11. Abdi teu tiasa ngundeur autocad2009.-
    sabab ???
    batur bisa guarme
    Gracias

  12. Kode ieu kanggo autocad 2008, Kaula bade hatur.

  13. lamun saha bisa ngahasilkeun kode ieu Kaula bade hatur, nya kudu dina sistem operasi 64 bit. hatur nuhun
    lamun salah sahiji 32 moal ngawula shooting teh.
    YCNK Q7RE TEP7 DU53 Syue QASY

  14. sarta kuring geus dipasang Windows Vista pamungkas x64

  15. halo, kuring parantos dipasang autocad 2009 dina sistem operasi bit 64, éta lambat, sareng kuring gaduh 4gb, inti quonon, sareng papan 9800 gtx + geforce, pointer ngonci sadayana nalika ngalangkungan garis sareng / atanapi dimensi , nuju nanaon, éta pikeun ngerjakeun sapertos kieu Kuring kedah masangna kusabab kuring henteu mendakan 2008 64 keygen anu kuring gaduh dina sistem operasi. Upami aya anu kéngingkeun kirimkeun kuring ka email kuring ti ayeuna kuring bakal hatur nuhun. flacolava@hotmail.com

  16. Mangga anu gaduh otomatis CAD manual 2007 na 2009 Anjeun bisa ngirim kuring ka email abdi Kuring ngahargaan perhatian Anjeun email abdi anu martha.puellovega@gmail.com.

    hatur nuhun

  17. Kuring henteu resep pisan menera sabab parantos dimodelkeun dina 3d di 2009 hal ieu anu nyobian niru sketsa sareng kuring parantos ngadamel kacau pikeun gampang modél sakali nalika kuring ngodok kutub program ieu nyobian damel di wajah sateuacan éta langkung saé sareng kirang ngabingungkeun sareng henteu pernah aranjeunna bakal tiasa katingali sapertos sktchup ieu téh ua mierdaaaaaaaaa.

  18. Hello !!!!!!!
    Patarosan abdi kumaha eta anu dipigawé pikeun ngimpor inteface pérsi saméméhna?
    batur bisa ngabantu atuh ...

  19. sabab teu meunang masak, maranéhna bakal kaluar hadé tur bakal jadi happier.

  20. Paké Autocad tina versi 12 angkat jilid 3D, pangalaman ngabejaan kuring yén versi aneh aya Kaka ieu corroborating versi 2009 hijina pamutahiran nu eta brings nu kantor tipe ménu anu teu hayang for teu nanaon saprak kuring autocad ngaropéa kalawan keyboard jeung kuring boga ikon atawa toolbar dina layar (jiga timer respecting profésional). Tulang kuring gé uninstall ka 2009 na 10 ngadagoan release nu. Ku jalan kuring boga Maquinon kalawan 8 32 xeon na GB of ram, pikeun infographics.

  21. wa program anu ku kuring nganggo ti 14 ka 2008 kalayan hasil hatur nuhun pisan

  22. Messrs. Sedengkeun loba disebutkeun mangrupa alus sarta mimiti anu goréng lajeng miwarang kumaha meunang tab éta, Jigana kami di nu ngawangkong ngeunaan langkung conto, Kuring geus maké AutoCAD keur lila, ti R13, jadi tebih 2009, abdi gaduh Xeon of 3.0 GB, 3 GB tina komputer RAM na mitico Win XP ... dinten coba pikeun muka hiji profil topographic of cadar 12 na ngagantung up on kuring unggal waktu di 8 lamina, jandéla beban kana cache sarta nyaan manggihan eta program lebay, pisan ieu nyangsang, saperti 2006 I ogé geus dipasang na flies, teu kapanggih jalan nu Kaca muka eta tina RAM, tapi bener anu goréng, meakeun kavling sumberdaya nu teu make ... abdi pendapat pribadi nya éta lamun aranjeunna tiasa install, hadé henteu na dianggo kalayan versi saméméhna ieu anu dianggo leuwih hadé ...

  23. salam teu tiasa ngadamel komentar négatip ngeunaan AutoCAD 2009 lamun teu diatur tiap dinten jadwal nu hadé

  24. Jigana autocad 12 pangalusna I masih maké éta

  25. Jigana alternatif ka pausahaan nu teu bisa meuli AutoCAD pikeun harga jeung teu hayang pirating mangrupakeun jalur IntelliCAD, Gawé kawas AutoCAD tapi patut sabudeureun $ 300 sahiji.
    Mun hiji pausahaan atawa profésional a dibayar $ 700 ku komputer, Anjeun kudu bisa meuli salah sahiji lisensi ieu tanpa resorting mun piracy.

  26. Naon nyebutkeun bener, anu sidang dinten 30 lajeng Anjeun kudu dibeuli, masalah éta program ieu pisan mahal. Sajauh 250 MB RAM ngarojong WINDOWA Vista, tapi Kuring bener perencanaan pikeun ngaronjatkeun kapasitas ieu sahenteuna 350 MB. Hatur nuhun tip teh!.

  27. Program nu ngawatesan 30 dinten sabab maranéhna kudu dibeuli atawa sanggeus tanggal éta. Éta henteu haratis.

    Ngan panasaran, 250 MB RAM na Windows Vista ngarojong anjeun?

  28. Hello!. Nembe kaala laptop Toshiba 4 250 GB RAM na hadir kalawan Windows Vista Imah Premium, nyanggakeun kuring jiga masang AutoCAD 2008 jeung / atawa 2009, tapi kuring teu bisa ngaktipkeun salah sahiji dua program (salawasna meunang kasalahan !!! ) jeung salaku batur commented luhur, dibangkitkeun wates waktu (30 poé) pikeun ngaktipkeun program naon atawa lamun heunteu diblokir (ulah ieu bakal pangalusna pikeun uninstall program ka méméh deadline, nu lajeng henteu ngidinan ngalakukeun). Patarosan: Kumaha kuring ngaktipkeun boh dua versi ieu tina AutoCAD (utamana 2008) dina komputer ieu ????

  29. Henteu, aya témpalan pikeun éta. Pikeun gaduh éta basa Spanyol, versi Spanyol kedah dipasang.

  30. Sampurasun nyaho lamun aya patch maot bahasa Inggris ka Spanyol dina autocad 2009 sabab Kuring geus eta dipasang dina basa Inggris; tapi hese atuh hatur nuhun

  31. Dina gambar anu sampel handap wewengkon gambar nyaeta bodas nu istale nyaeta abu na mah siga teu I ngarobah warna latar ?????

  32. Sampurasun sadayana, kuring parantos lami janten desainer sareng kuring parantos nganggo autocad salami langkung ti 8 taun, kuring parantos ngatur sadayana versi tina R13 dugi ka ayeuna anu pangsaéna pikeun kuring nyaéta 2008. Abdi nyarankeun yén anjeun nyobian SketchUp gampang pisan pikeun nanganan sareng seueur sumber daya dina internet pikeun diajar anjeun. 2D, 3D, Modél darat (anjeun moal tiasa ngabayangkeun sadayana anu tiasa dilakukeun), pikeun rékayasa sipil, arsitéktur, desain grafis, desain industri, desain mékanis, infographics, jsb. Kuring pribadi nganggap éta mangrupikeun program pangsaéna anu aranjeunna dilakukeun. Éta ogé gaduh plugins pikeun ngahasilkeun laporan biaya sareng jumlah karya. Abdi nyarankeun éta.

  33. AutoDesk manggihan wawakil anjeun dina Kolombia, biasana aya kursus pikeun siswa di béaya rendah sarta malah mungkin gaduh beasiswa

  34. sakumaha abdi tiasa acquire autocad 2009 sarta nyieun kursus luyu

  35. 2008 anu goréng, abdi teu hayang kuring ngabayangkeun 2009

  36. Sabenerna, kuring nyokot 2004 2005 OR, naha ganggu 2008 teu boga leungeun parabot saméméh program sigana ABANZAR anu ragrag balik.

  37. The 2009 autocad pisan alus tur praktis migunakeun pikeun nyimpen urang lila saprak eta boga sagala parabot gampang dipaké dina papan langsung. Tapi sabaraha GB I kudu boga sadia dina komputer kuring meh bisa make gancang-gancang, sabab eta hangs kuring pisan lamun kuring make ...

  38. autocad 2009 sae pisan kana sakitna anjeun parantos gaduh memori anu ngaleuwihan tina i gb sabab ngonci na, éta ngarobak kuring yén anjeun ngan ukur tiasa nganggunakeun sabulan
    sabab miwarang kuring codogo aktivasina na teu meunang mana !!! lamun abdi tiasa alludar aranjeunna bersyukur.

  39. Jigana nu CAD anyar ieu mangrupakeun runtah waktu jeung duit ku incurring loba teuing tungtutan on Konci jeung hal sejenna, jadi pas 2008 nyaéta hadé jeung bebeneran bakal ningali aya bédana dina ngagunakeun program ieu

  40. nyaeta reportage pangalusna Kuring geus maca ngeunaan autocad 2009, paling lengkep jeung obyéktif, Hatur nuhun

  41. Sadayana anu nangis kumaha karya 2009 autocad mangrupikeun dua hal, hiji anu teu terang nanaon tentang komputer sareng anu henteu terang kumaha carana ngatur lingkungan autocad, upami éta ****** ogé programer nempatkeun tab »Upami anjeun ogé ngamungkinkeun kami ngaleupaskeun, upami anjeun henteu resep toolbar énggal maka impor antarbeungeut ti autocad anu sanés atanapi anu anjeun resep atanapi ngan ukur ngarobih. Ayeuna upami meakeun seueur sumber tanaga biasa kusabab ngajual alat-alat anyar nyaéta pamasaran murni, tapi ogé henteu nganggo éta nganggo 3 pentium sareng ram 256, sareng terang yén éta mangrupikeun lingkungan grafis mémori video khusus tina 48 -64 megas teu cekap abdi gaduh p4 3.0 sareng 2g dina ram sareng nvidia8600 tina 512 sareng kuring gaduh seueur mesin pikeun nganggo 2009. Ulah ngobrol ngeunaan hiji produk upami anjeun henteu terang naon anu kedah ditukangeun.

  42. Mun versi Anjeun berpungsi anjeun teu robah sanajan éta teu bisa balik, Autodesk moal robah pikeun opinines kami

    Lamun nuju bade ngalih ka 2009, pastikeun anjeun gaduh cukup RAM, diajar ngalakukeun naon anjeun tiasa jeung nyandak sababaraha jam nanaon deui

  43. Kuring boga AutoCad 2008, 2009 nyarankeun putting kuring lantaran pikeun sakabeh komentar di luhur pintonan, Jigana téh mangrupa pisan goréng, hadé ninggalkeun 2008 .. ??

  44. Kuring maké autocad 2009 keur rada sababaraha waktu; program ieu bener alus, kumaha di versi ieu, kuring gé eureun maké éta, éta hal stupidest kantos dijieun. Abdi teu tiasa percanten aranjeunna geus dipigawé Vérsi jadi unwieldy. Ieu endah jumlah sumberdaya dipaké pikeun ngasupkeun tab bodo moal ngawula kana hal damn. Goréng, pisan goréng bakal nyebutkeun, kusabab lamun teu payu jum'atan, ayeuna maranéhna bakal ngalakukeun kirang, sabab loba nu jadi bajak atawa dibeuli.

  45. autocad 2009 nomas damn, Kuring geus instaldo yén CD téh kilat 2008 abdi, di sagigireun hijina hal anu alus téh ibu ieu tina tulbar pita sakumaha baramaen nu nutup kuring sadaya waktu, sarta I ngadamel remnant kasalahan

    aver lamun batur boga atuh kumaha ngabenerkeun atawa méakkeun sababaraha link pa deui nurunkeun 2008

    Wasalam

  46. Anjeun buka kantor anjeun sarta masihan eta ... hehe

    Atawa ngirim eta ku mail

    Wasalam

  47. sakumaha abdi tiasa lulus peta ka batur

  48. Hei kasampak I geus boga 2009 autocad tapi masalah anu geus dipasang miwarang kuring kanggo hiji kode aktivasi tapi aya boga jéntré yén lamun kuring buka crak for'ponerle patch dina ngirimkeun kuring salah jeung kuring ulah geenera nanaon alus keygen harepan I Hechen leungeun kaluar aya

  49. The Autocad 2009 5 atanapi 6 kadang meakeun langkung sumberdaya ti 2008, sarta boga loba masalah sareng megar. Terus eta ditutup sarta dibangkitkeun kasalahan, reminds kuring tina versi 2000

  50. ps lamun q nyaéta rupa tapi dina kasus otomatis CAD peta 2009, anu bakal perbaikan bakal datangna someday ngahasilkeun kaasup cudriculas Anjeun dumasar kana cordenadas Anjeun arcview sakumaha jelas inserting tif Gambar GIF ecw na interfaces anyar pikeun nyieun file béda

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.