Masalah Microstation dina Windows 8.5 7

8.5 anu mudahan ngagunakeun Microstation dinten kedah nganggo Windows XP on mesin virtual ku incompatibilities kalawan Windows 7, 64 teuing goréng dina bit. sambutan masalah pangropéa téksu, Diantarana I spoke sateuacan na ngajawab eta na oge ningali ka manajer gambar na sambungan ODBC. Hayu urang tingali kumaha isu ieu anu ngumbar.

Masalah jeung Manager Raster.

Éta téh ngarupakeun matéri perdebatan naha urang masih ngagunakeun versi ieu 10 taun engké. Kabeneran aya nu Microstation V8 sataun 2004 éta sakabéh inovasi. Jalma dipikacinta versi ieu jadi poténsi sanggeus nalangsara kalayan taun panganyarna ku DGN dinya éta kénéh 16 bit. Kuring ayeuna bisa maca jeung ngédit DWG / DXF AutoCAD 2006 natively berkas, éta bagian tina bersejarah disimpen, ninggalkeun hiji leungeun MDL basa nyeri, nganut Visual Basic pikeun Aplikasi (VBA) jeung tangtu dieksploitasi poténsi DGN v8 geus ieu teu dugi ka tingkatan 64 atanapi jumlah objék.

Dina spite di luhur, ngembangkeun alat ieu masih dina Clipper, kalawan transparansi manajemén panganteur kawates grafis jeung interaksi kursor kana jenis refreshing sakumaha balik gambar obyek dina nada hideung. Tapi kaluar tina hal ieu, ngabogaan lingkunganana sorangan anu teu sabanding jeung RAM dina komputer anjeun, dina cara impressive bisa nélépon ka jumlahna ageung data éfisién.

Bentley jangji baris ngaleupaskeun versi "windows bener", ngajangjikeun moal ngaruksak poténsial. Ieu kumaha sérial XM némbongan dina 2006, sanaos anu anéh waé anu heran naha aranjeunna ngumumkeun kalayan pesen "henteu kasohor, sareng anu urang ngarepkeun hal anu sanés." Tos dugi ka sababaraha taun saatos V8i muncul, anu nyangking sadayana anu ayeuna Bentley dieksploitasi handapeun konsep i-model.

Tangtu versi ieu leungit jeung naon ayeuna bisa dipigawé kalayan Bentley Peta atanapi MicroStation V8i. Tapi lamun batur maju on VBA pikeun versi anu, éta baris henteu gampang robah lamun program meets pangabutuh dasar maranéhanana; teuing kirang upami ngembangkeun indit dina nangtung saperti kasus Microstation Geographics, ProjectWise, Geoweb pamedal, atawa lamun dieksploitasi DGN fungsionalitas nu Tanggal salaku sajarah.

Bla, bla, bla ... sajarah. Hayu urang tingali kumaha ngajawab masalah:

Balik ka subyek masalah Raster Manager. Sagalana aya dina robah manajemén cache Microstation, anu ditetepkeun dina variabel béda, kaasup MS_RASTER_CFILE_FOLDER.
Bentley XM integrates manajemén béda, sarta tangtu lokasi folder ngarobah nu asalna sanggeus Windows XP ngajadikeun eta moal mungkin mun ngahontal cache nu ... leuwih mibanda 64 bit mana hak anu leuwih kompleks dina polder nu tangtu. Tapi fungsionalitas nu aya sabab henteu lumangsung mimiti jadi file jpg ukur kajadian kalawan file dikomprés, kayaning .hmr atanapi .ecw .tiff.
Cara panggampangna pikeun ngabéréskeun masalah éta, ieu nyalin file hrfecwfile.dll, Mana aya naon direngsekeun ieu dina testings munggaran urang teu MicroStation XM.

Ku kituna, naon anu diperlukeun nyaeta neangan XM Microstation online, install, sarta néangan file ieu. Lajeng diganti dina lokasi dimana file umum nyaéta:

C: \ Program Payil (x86) \ umum \ Bentley Tanjungjaya \ RasterFileFormats \ ECW \ hrfecwfile.dll

Kalawan ieu Anjeun bisa ngagantelkeun mode panggero tapi sered tur teundeun ieu ditinggalkeun nongkrong. Pikeun ngabéréskeun ieu, anjeun kudu mareuman téma visual dina komposisi desktop.

Masalah jeung supir ODBC pikeun Microsoft Acess di 64 bit

Pikeun pamaké MicroStation, éta sambungan pisan mantap mun database ku Oracle Supir, Microsoft Acess via ODBC. Bari Geographics téh leungit ngeunaan Bentley Peta, mangka tetep dipaké ku loba proyek, kana extent anu teu ilahar ningali malah dina kamajuan nu Kudu diideuan ngagunakeun fitur ieu.

Anu jadi masalah keur jalma anu teu biasana maca, nya éta ngeunaan 7 64 bit Windows moal bisa nyieun hiji sambungan ODBC mun Acess atanapi Excel.

Mun urang ngaksés cara tradisional sambungan ODBC:

Mimitian / Control Panel / Administratif / System Pakakas & Kasalametan / Administratif / ODBC sumber data parabot

MicroStation jandéla 7

Anjeun tiasa ningali éta ukur bisa nambahan drivers pikeun SQL Server. Tapi ieu kusabab alternatif kahiji nya éta ngajalankeun ieu ti 32 bit, kukituna idin administrator teu diaktipkeun dina manajemen file Odbcad32.exe

C: \ Windows \ System32

Téoritis Anjeun bisa ngaktipkeun sipat on tombol mouse katuhu sarta ngarobah hak palaksanaan salaku kuncén, tapi dina sababaraha kasus teu bisa ngidinan, ngarah,

Keur naon urang sugan aya néangan paréntah anu sarua tapi dina lingkungan 64 bit, di jalur éta:

C: \ Windows \ SysWOW64

Di dieu urang néangan paréntah Odbcad32.exe. Jeung memang, nalika anjeun ngajalankeun paréntah urang tingali sagala harepan éta.

Acess odbc jandéla 64

15 balesan pikeun "Masalah dina Windows 8.5 7 Microstation"

  1. Tilu pilihan:

    Nu nuju ngajalankeun Microstation (teu geographics)
    Ceuk urang misconfigured file .ucf
    - Geografi teu leres dipasang. Anjeun kedah pasang deui.

  2. Kuring boga masalah aneh, mun anjeun ngajalankeun program proyek pilihan geografic teu muncul dina menu pricipal, pikeun muka wizard, tapi teu hayang usulan .. aperce dumasar kana masalah anu

  3. Sarta desintalandolo sarta balik usik enol jeung sia

  4. Ieu aneh.
    Éta sigana yén mesin ieu ngagaduhan hal anu anéh. Saolah-olah aplikasi odbc rusak atanapi henteu cocog.
    Meureun bisa make uninstall na reinstall Microstation na Geographics, supir bisa teu boga pinuh dipasang Connection.

  5. sareng kanggo sadaya indikasi alamat anu masihan ka kuring sareng kuring parantos dipasang dina komputer anu sanés pikeun henteu nyarios seueur, tapi dina hal ieu lain masihan pesen yén kuring: Pernyataan Konpektip anu gagal teras ngalungkeun kuring: Nyambung anyar pangguna gagal

  6. Kuring teu ngarti Ngabejaan kuring saeutik husus pondok atawa leuwih mangga

  7. Anjeunna throws suratna pikeun mukakeunana na coba nyieun wizard pikeun proyék lokal tur I reroll pesen anu sarua

  8. Satuluyna anjeun kudu buka file UCF sarta ngaleungitkeun anjeunna proyék sambungan variabel boga.
    Nagara ieu aya di workspace / pamaké

  9. suratna geus dikirim sanggeus anjeun buka geographics, sarta abdi hoyong ngadamel wizard proyék lokal tur I resend pesen anu sarua

  10. masalahna mah cara kuring a msg nu nyebutkeun: pernyataan nyambung gagal

  11. Guao ti alus, sanajan kuring teu bisa ngabuktikeun yén mesin abdi kalayan windows7 weenie kawas Spanyol dina Minggu.
    tapi bakal coba eta dina mesin sejen, ayeuna eta geus ngalakonan kalawan windows8 misalna ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.