¿Augmented atanapi realitas virtual? Naon hadé nampilkeun proyék a?

Cara nampilkeun proyékna ngalaman transformasi anu penting, berkat digitalisasi industri sareng aplikasi téknologi anyar. Jeung ieu sual waktos anu kamajuan ieu ogé ngahontal sektor struktur. Duanana kanyataanana ngagedekeun jeung kanyataan maya masihan kamungkinan nampilkeun proyek dina cara anu paling inovatif tur keuna, nyumbang dina gilirannana nilai gede pikeun pamahaman anjeun.

Pausahaan badag sareng arsitektur sareng rékayasa leutik studio sakuliah dunya nganggo téknologi ieu aya dina prosés dintenanna, dina rupa-rupa tahap tina proyek. Tapi saencan mutuskeun ngenalkeun perdebana peryogi ngeunangkeun perbédaanana kana terang naon anu diperlukeun, hal anu bakal gumantung kana proyek anu tiasa waé.

Augmented kanyataanana jeung kanyataan maya: béda

Ngaliwatan Kanyataanana anu dipénggalkeun dina émbaran supados nampilkeun inpormasi tambahan ngeunaan elemen sareng lingkunganana. Ku cara kieu, tiasa waé, sapertos conto, ningalikeun modél 3D proyek dina lingkungan nyata tempat anu bakal dipanggihan, sareng ningaliana sakabéhna. Kanyataanana ngagedekeun ogé ngamungkinkeun némbongkeun kamajuan proyék éta, nyorot sareng nadakeun fase anu béda.

Samentara éta, Maya kanyataanana diwangun ku alat-alat anu nganggo rarancangna, sapertos anu katingali ngan ukur ku lingkungan 100% virtual. Henteu aya anu katingali waé, lereskeun dunya virutal dina 3D atanapi nganggo poto atanapi video 360. Hal ieu ngamungkinkeun, upamana, pikeun ngamimitian ti lokasi anu diperkirakeun proyék éta, pikeun nempatkeun model 3D anu parantosan ku aranjeunna.

Duanana dina conto kanyataanana ngagedekeun Kalayan kanyataanana maya, pamaké boga kasempetan pikeun berinteraksi sareng dunya, nampi inpormasi anu penting ngeunaan proyék éta.

Jalan pikeun ngasupkeun kanyataanana ngagedékeun jeung kanyataan maya pikeun proyek

Urang kapanggih dina Conto kanyataan kanyataanana saé pisan tina aplikasi na dina proyek, sapertos dina hal realitas maya. Jeung realitas teh nya eta, bertentangan sareng janten sigana mah, éta prosés pisan gampang sareng gancang.

Pas hal anu paling pajeulit nya anu ngagaduhan anu urang parantos ngagaduhan, anu sanésna urang sorangan anu ditaksir sareng dimodelkeun make 3D. Mimitian ti basa nu urang ngan ukur kedah milih deui anu kanyataanana dina pesawat atawa henteu ngahijikeun modél 3D dina lokasi anu leres tina struktur, atanapi narékahan realitas maya boh di studio urang atanapi fasilitas klien urang. Pilihanna bakal gumantung kana ukuran proyek sareng investasi anu bakal dilakukeun.

Lamun mutuskeun dina kanyataanana ngagedekeun anjeun tiasa nganggo platform kanggo rékayasa, nyebarkeun proyék éta dina saluran pribadi rahasia. Anjeun oge tiasa ngembangkeun aplikasi khusus pikeun proyek. Tapi lamun anjeun milih kanyataanana virtual, anjeun kedah ngembangkeun hiji pausahaan anu husus wungkul dina ngembangkeun realitas maya.

Salah Walon kana "Augmented atanapi kanyataanana maya? Nu hadé nampilkeun proyék a? "

  1. Dimimitian ku patarosan sareng teu sumping dina jawaban atanapi solusi, tulisan anu henteu ngajelaskeun mamang anu timbul, éta sapertos naros, aya 1 atanapi mangrupikeun 2? Sareng tulisanna bakal ngajawab "upami duanana mangrupakeun nomer"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.