Budaya anyar pembelajaran

Kuring mindeng maca tatanggana ieu anu nulis kalawan gairah hébat, sareng topik ieu geus salah sahiji karesep kuring minggu ieu. Abdi hoyong nambihkeun, tapi pasti pasti ngaleupaskeun kajelasan sareng anu diseratana, sangkan urang mikir subjék anu poténsial parantos ngabedakeun évolusi téhnologis.

30 sababaraha taun ka pengker, atikan jarak jarak diwanohkeun ku cara iklan di majalah, anu tiasa nampi pesen teknis ku mail, sakumaha kaset atanapi rékaman. Ayeuna pelatihan maya tiasa nampi ti privasi héndsét, ngamangpaatkeun waktu paéh kawas perjalanan balik ka imah di tengah-lalulintas atawa di subway. najan évolusi ieu parantos diwenangkeun pikeun ngahontal tingkat samemehna di fiksi, tantangan pikeun palatihan diri sareng disiplin kuat sateuacan volume distractors tina jumlah émbaran anu tiasa boro dibaca judul.

Ngan minggu kamari urang milu salaku paméran dina Virtual Cadastral Symposium, sareng pemirsa dina sidebar, ditumpukeun dina waktos anu tinggaleun tampa aya bari teu ménta idin sareng koméntar dina pigura handap. Ti méja satengah buana, kami sanggup nampilkeun narasumber kalayan presentasi PowerPoint animasi kalayan tandang, bentuk otomatis sareng video hirup. Pasti, pembelajaran mibanda poténsi anu terkenang pikeun dimangpaatkeun.

Tanpa ado salajengna, kuring ninggalkeun bagian tina artikel.

Budaya anyar kabudayaan anu adaptasi sareng parobahan sarta milarian cara anyar pikeun diajar ngaliwatan inovasi, nyokolakeun imajinasi sareng diajar ku damel. Numutkeun ka Profésor Douglas Thomas, tujuan utamina nyaeta manggihkeun kasaimbangan antara struktur institusional sareng kabébasan individu. Kiwari, usulan anyar sareng proyék pembelajaran anu nganggo alat téknologi dina lingkungan anu henteu tradisional.

tedxufm-anyar-budaya

propesor Douglas Thomas, lulusan Universitas Minnesota di Komunikasi sareng ko-panulis buku "Budaya Anyar diajar: nyiptakeun imajinasi pikeun dunya parobahan tetep" netepkeun budaya anyar learning salaku:

Neangan cara anyar pikeun méwak teras ngamangpaatkeun imajinasi dunya sauntuyan parobahan konstan.

Rachel Smith, Konsultan Sénior sareng Diréktur Faċilitasi Digital Services for Grove Consultants International, hiji pausahaan dedicated ka prakték visual sareng pamekaran grup ngahartikeun kabudayaan anyar ngeunaan diajar ti palaksanaan kaulinan sareng parabot visual:

Whenta lumangsung nalika siswa sakabeh umur tiasa ngamangpaatkeun kaulinan, alat visual jeung pangalaman praktis pikeun nguatkeun pamahaman.

Guru anu ngagunakeun téknologi alat pikeun ngamekarkeun kursus Anjeun Aranjeunna gaduh kasempetan pikeun moto imajinasi muridna. Dina budaya anyar ieu urang ningali munculna dinamika diajar patali jeung pamakéan Internét, alat seluler, alat sareng sumber multimédia anu ngajukeun model buka sareng pelengkap tina konsumsi inpormasi.

PROJECTS atikan VIRTUAL

Khan Academy Ieu mangrupakeun Repository bahan video tematik. Pamekar David Hu, Mangrupa hiji anu ngajukeun sareng dilaksanakeun dina proyék "The Machine Learning Model kanggo New Proficiency Model" kanggo ngaalvaluasi pelajar pelajar sareng anu aranjeunna tiasa dianalisis kamajuan sareng / atanapi kasusahna dina prosés diajarna sorangan. David nyarios yén budaya learning anyar kajadian:

Nalika santri anu bebas sareng ngamotivasi diri pikeun nyobaan jawaban anu sanésna, dimana muridna teu ngartos kumaha euy kumaha waé, tapi ogé naha.

Mejorando.la parantos sanés pikeun diajar ngeunaan téknologi ngembangkeun wéb. Christian Van der Henst sareng Freddy Vega, pendiri proyék éta, impart kursus sareng aranjeunna ngatur konferensi di sababaraha nagara Amérika Latin salaku bagian tina falsafahna ngabagikeun pangaweruh di jalma sareng ku ayana streaming kabuka. Numutkeun kana Van Der Henst ayeuna berpungsi dina proposal atikan anyar:

Kalawan pangalaman ngajar pangalaman urang urang di jalma Latin America, urang parantos mutuskeun ngembangkeun hiji platform anu ngamungkinkeun urang ngahontal jalma anu sanés.

Christian Van Der Henst nyebatkeun yén aya loba pilihan pasar pikeun pangajaran online, tapi masih aya usulan anu nawiskeun kami henteu ngan eusi tapi ogé pangalaman pembelajaran anu intuitif jeung ramah.

Ngagunakeun téhnologi dina proyek

Pedro Ramírez sareng Alicia Sully, mangrupakeun bagéan tina Naon nyandak Anjeun Ku kituna Long Foundation, hiji proyek anu ngadamel vidéo dina dasar LSM, carita tanpa nétélakeun sareng pahlawan anonim di pelosok paling jauh tina dunya.

Tanpa kanal sapertos Youtube, Vimeo sareng pamakéan Sosial Media urang moal bakal gaduh panongton anu urang gaduh ayeuna. Salaku tambahan, eta ngamungkinkeun urang pikeun nyambung sareng jalma ti sakuliah dunya sareng ngabagikeun pangalaman.

Aranjeunna negeskeun yén Sosial Media sareng Video ngaliwatan Internet ngidinan Anjeun pikeun berinteraksi ku cara anu dina televisi atanapi pencét anu ditulis teu tiasa ditingali.

Tiasa téknologi nyegerkeun jujutan?

Pikeun maca éta leres, kuring nyarankeun anjeun ningali artikel dina Wéb Masters.

http://www.maestrosdelweb.com/editorial/que-es-la-nueva-cultura-del-aprendizaje/

2 Balesan pikeun "Budaya diajar anyar"

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.