Manifold Systems, a GIS alat $ 245

Ieu teh pos mimiti nu kuring maksudna pikeun ngobrol ngeunaan Manifold, sanggeus ampir taun maén, maké jeung ngamekarkeun sababaraha aplikasi dina platform ieu.

Alesan anu ngajurung kuring noél masalah ieu, nya eta sataun katukang, abdi diperlukeun pikeun nyieun kaputusan dina beuli ieu sareng pisan sababaraha kaca I kapanggih dimana kuring dibéré Sistim rujukan sarta hususna nu maranéhna sempet dilaksanakeun, najan aya hiji forum Inggris jeung sababaraha usaha Español. Jadi lamun ieu bakal mantuan éta, abdi bakal nyobian janten sakumaha teu kaditu teu kadieu-gancang, kusabab teu sagalana geus jadi gampang saperti I ekspektasi tapi learning nu geus berharga.

Jeung jalma anu aya kénéh di mamang tina naon manifold, Abdi nyimpulkeun eta dina hiji kalimah:

Ieu mangrupakeun GIS alat $ 245

Lajeng urang ngobrol ngeunaan alus, anu goréng jeung awon.
manifold-systems.JPG

Ninggalkeun comment hiji

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.