6 publikasi geo-rékayasa haratis download

Kiwari kami baris nampilkeun anjeun ebook sareng publikasi pikeun ngarti kana kamajuan téknologi dina widang geo-rékayasa sareng kacamatanna dina kahirupan sapopoe. Sadaya pilihan ditumpes bébas sareng gampang dilebetkeun.

Nyanghareupan tumuwuhna téknologi anu dilarapkeun kana daérah geospasial, penting pikeun ngajaga deui supados kontribusi kuli kami tetep ngagaduhan nilai anu sarua atanapi anu langkung luhur. Kituna, kami mawa anjeun genep majalah atanapi eBooks gratis gratis anu bakal nulungan anjeun terang sareng ngarti kana tren anyar atanapi ronjatan teknis anu tiasa diimpapkeun dina widang anu anjeun ngamekarkeun.

GPS Dunya

Theta polumeu n ° 28 of publ ieuPromosi online anu hadir kalawan North Coast Media. Offersta nawiskeun langganan gratis pikeun diajar ngeunaan bisnis sareng parabot énggal digunakeun dina aréa navigasi sareng posisi global. Sakumaha biasa, bawa inpormasi sareng pangénggalan ti industri. Anjeunna nyarios ngeunaan korporasi penting, manajer boga pangaruh, insinyur beredar, sistem operasi data anyar anu mimiti muncul dina lapang lapangan, antara kalolobaan hal séjén; Ieu tiasa waé pikeun nengetan kumaha sarta dimana anu bade dicekel hubunganana sareng Konvénsi. Ngeunaan édisi ieu sareng kandungan anyar anu dipayogikeun, anjeun tiasa baca ari ngeunaan paradigma énggal didorong ku parobahan konstan dina industri global posisi, "pamaén" anyar anu muncul dina adegan sareng inovasi anu révolusi para daérah saperti Ieu kasus aplikasi peta pinter (aktip MapSmart). Kiwari dimungkinkeun aya titik pangpentingna kanggo 28; ngarujuk kana parabot anyar anu munculna tiasa ngumpulkeun data sareng inpormasi sacara real-time sareng ngameunangkeun pamaké pangalaman gancang, saé pisan, sareng panganteur anu ramah sareng langkung ti sagala hal, kalawan akurasi dumasar utiliti kami ditéang.

Undeur majalah

5 Alesan pikeun ngagantikeun alat GPS anu leres sareng solusi seluler modern.

Tanpa nyingkah dunya geolokasi, parantos aya proposal bébas kadua anu disajikan ku TerraGo Technologies. Sakumaha ngaranna ditunjukkeun, téks ieu masihan terang ka kaunggulan mutating pikeun pamakean aplikasi kakean pikeun pakean dina telepon seluler anu bakal dipake teu langkung tina candak data basajan. Majalah online Hal ieu ngamungkinkeun urang apal kana aspék anu béda-béda kana katercangan nalika parobahan éta sareng kaunggulan anu tiasa konvergen di alat-alat téknologi pangahirna ieu. Titik alamatna sentral nyaéta: ongkos, software, hardware, data sareng produktivitas. Coversta ogé nyertakeun jejer anu dipikaresep ku panarimaan GPS.

Undeur majalah

Upami anjeun resep ngahaturkeun deui ngeunaan geolokasi, tren anyar sareng apal kana software sareng hardwares anu paling modérn, kami nganjurkeun anjeun baca artikel anu parantos kami diterbitkeun dina ramatloka urang  «Unduh peta sareng rencana rute nganggo BBBike». Upami anjeun ogé hoyong terang kumaha anjeun tiasa nerapkeun téknologi ieu dina tempat gaw, mangga buka  «TopView â €“ Aplikasi pikeun ngan ukur survey »

Nyiapkeun pikeun takeoff

Completelyta mangrupikeun énsiklopédia gratis sareng gampang pikeun ngundeur Ebook ti DronDeploy. Hatur nuhun ka booming drones anu parantos diiringan sababaraha taun ayeuna, seueur pausahaan nganggap badan pakakas ieu pikeun ningkatkeun kualitas prosés, prosedur sareng jasa maranéhanana. Alatan perluasan industri ieu, pamarentah di nagara-nagara beda kapaksa ngatur pamakéan téknologi ieu.

Dina "Nyiapkeun kanggo takeoff" anjeun tiasa ngartos kana aturan anu anyar anu anjeun kedah kedah nganggo upami nganggo dronm, éta ogé ngawengku inpormasi ngeunaan beuli sareng dijual boh alat sareng software nu diterapkeun. Sejen panongton nya éta profés anyar anu timbul tina inovasi téhnologis ieu, pilots. Ieu publikasi ngécéskeun kumaha aranjeunna dilatih sarta ngaji; Sajaba ti, éta ngabejaan kumaha resiko bisa minimal na naon jenis asuransi keur nyewa pikeun ngalakonan gawé drone. Panungtungan tapi teu saeutik, mairan kana jalan anu kedah aranjeunna ngurus tur ngalereskeun bisi ruksak éta.

Undeur ebook

Pintonan hawa tina aréa gawé anjeun

Nuturkeun obat kuat anu sami sareng ebook ieu henteu nganggo hargana ogé ngadangukeun DronDeploy. Dina hal ieu anjeun bisa nempo aplikasi praktis drones di pausahaan anu beda, diwangun pikeun konstruksi. Pamakéan anu dipasihkeun ka alat ieu henteu ngan ukur nyacak kumaha proyek anu bade waé, tapi ogé tiasa dianggo pikeun lintah pra-konstruksi pikeun nalungtik liti bumi tina sudut pandang anu laér lega sareng jieun peta . Presentsta ogé nyajikeun conto pausahaan anu ngasupkeun kana prakték pikeun ngagunakeun drones katut cara éta nanggungjawaban kanggo kaamanan anu diperlukeun ieu sareng palaksanaan software pikeun ngamaksimalkeun kanaékan téknologi anyar ieu. Kanyataan yén beuki seueur drones ngeusian tempat anu penting pisan di pausahaan, bakal nyababkeun kabutuhan inpormasi anu leuwih gedé supados aplikasi na tiasa profésional dina mungkin; ngan ieu publikasi bakal gaduh visi metot anu sagala hal penting ku kituna anjeun henteu ngaleungitkeun jéntré upami upami Anjeun hoyong ngamimitian atanapi nyampurnakeun prakték ieu.

Undeur ebook

Legrand nganggo demonstrasi produk maya dina 3D pikeun ngagancangkeun penjualan, anu ngahontal tumuwuhna 106%

Kalima proposal nyaeta sistemisasiisasi tina pangalaman ku Kaon Interactive. Pausahaan Amérika Kalér nyajarkeun urang kumaha téknologi 3D bisa dimangpaatkeun pikeun komunikasi sareng nguatkeun pamasaran bisnis. Interestingta menarik pendekatan Kaon, ngadeukeutan leveraging software 3D pikeun palaksanaan strategi énggal atanapi platform dina widang pamangganan palanggan. Kadua tujuan pausahaan sareng titik pusat majalah online ieu nyaeta nyederhanakeun pangalaman pikeun pamaké, pikeun ngajukeun hubungan éta, ngawangun kasatiaan antara seller sareng jelema anu meuli produk. Majalah nunjukkeun rupa-rupa demonstrasi interaktif anu nyieun urang mikir tina aplikasi langkung batan modél konvensional dina arsitektur sareng rékayasa mana 3D parantos ditempatkeun ogé.

Undeur majalah

Pituduh pikeun perbandingan software pikeun perkiraan pangwangunan

Ieu publikasi panganyarna datang ka kami tina Software Advice. Buku ieu nunjukkeun urang ngeunaan pajeulitna nalika milih software pikeun manajemén ongkos, kartu Unit, anggaran, perkiraan, tren pasar sareng linkna sareng lingkungan pangwangunan.

Undeur majalah

Ieu usulan anu urang nyangker anjeun aya nanaon langkung ti langkung narékahan pikeun mawa Anjeun ngadeukeutan pikeun parabot pangahirna sareng anu paling mangpaat anu parobatan téknologi anu nyiptakeun dina widang Geo-rékayasa. Aplikasi tina sababaraha ideu dinyatakeun dina ieu publikasi bébas, tiasa nyandak kauntungan boh dina bentuk perbaikan naon anu kami ngalakukeun, tapi pangajénna pribadi kuring, hiji nilai nambahan anu metot nyaéta pikeun muka akal sareng ngarti kana aspék anu leumpang. dimana anjeun kedah janten kalapa.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.