akun 15 Twitter nuturkeun sataun saterusna ...

Sataun sanggeus mantau rekening 15 Twitter, kami geus dijieun apdet tina naon anu geus lumangsung. twitter acounts statistik bagan ieu henteu kaasup dua rekening heula, sabab tingkat maranéhanana wengkuan komparatif mangaruhan pisibilitas.

Dua tina rekening henteu balik deui ka kahirupan, sanajan pentingna na nalika ngabandingkeun munggaran. Keur sawala di handap bakal kaasup rekening séjén anu dipelak sustainably, éta gancang datang ka memori kuring @mappingGIS dina titik ieu geus mibanda 1,110 pengikut, leuwih ti boga sababaraha rekening ieu geus diawaskeun. acounts twitter artikel aslina

_________________________________________________________________

Laun Twitter geus datangna ngeusian rohangan nu syndication média teu nutupan sarua, hususna keur jejer wangkongan, Tumbu sarta informasi sacara real waktu. Jeung disadvantage sarua atawa goréng tina ninggalkeun jurang nu sanggeus sababaraha poé, tapi maénkeun peran penting dina sosialisasi ngeunaan jejersarta manajemen pengikut. Di dieu nyaeta daptar rekening di wewengkon geospatial bisa dituturkeun; sawatara di antarana mangrupakeun media, batur anu rekening anu nambahkeun kana topik nu.

Éta nu maréntahkeun nurutkeun pengikut, April 2012, kahiji dua anu dibawa ampir 50 30,000% tina total pengikut ngalambangkeun rekening 15. diropéa beureum 2012 nepi ka Agustus na geus ditambahkeun hiji kolom ngeunaan naon fans geus dipelak di bulan 5 ieu.

tabél teu robah teuing tapi anjeun bisa nempo yén sababaraha situs gaduh tumuwuhna laun ti biasa sakumaha URISA, nandatangan Komunitas na Camptocamp. Spasial Sustain sigana sadia. Atctualizado di magénta nepi ka Désémber 2012.

trend terus di luhur, nu protrudes PortalGeografos, anu Mapping majalah na Camptocamp deui ngaganti posisi. Jeung sababaraha grapnel aneh, Vector_One teu sadia sanggeus kreasi tina LMA.

rekening eusi pengikut % + 5 bulan+ 8 bulan
@gisuser GIS pamaké warta tabloid lingkungan geospatial. 8,645 9,863 11,125 29% + 1,218 + 1,262
@MundoGEO dunya geo portal web, acara na majalah dikandung dina lingkungan geospatial. 6,634 7,482 8,057 22% + 848 + 575
@Esri_Spain Esri Spanyol akun resmi Esri di Spanyol 2,245 2,579 2,943 7% + 334 + 364
@spatialsustain spasial Sustain format bloging Majalah geospatial 1,807 ??? 6% + ???
@URISA URISA Asosiasi lapangan GIS Profesional 1,721 1,987 2,300 6% + 266 + 313
@orbemapa Orbemapa Blog fokus GIS, GPS jeung isu sejenna 1,359 1,664 1,816 5% + 305 + 152
@comunidadign komunitas nandatangan Spasi diwanohkeun ku National Institute Gegoráfico 1,190 1,418 1,545 4% + 228 + 127
@gim_intl GIM Internasional Majalah geospatial format dicitak 1,042 1,212 1,375 3% + 170 + 163
@pcigeomatics PCI Geomatics parusahaan Kanada fokus kana widang sensing jauh jeung jasa pakait 995 1,155 1,374 3% + 160 + 219
@ClickGeo Anderson Madeiros Eusi seger teuing dina widang geospatial dina Portugis 864 1,090 1,219 3% + 226 + 129
@POBMag Point of Begining Majalah topografi na élmu patali séjén 790 919 1,023 3% + 129 + 195
@camptocamp_geo CartoCamp Conto numbu ka sumebarna OSGeo jeung standar 732 828 939 2% + 96 + 111
@revistamapping Maping Interactive Majalah pemetaan, GIS na geoscience. 694 835 884 2% + 141 + 49
@PortalGeografos Geographers Portal pasamoan Portal masarakat geografis Amérika Latin pikeun ukar inpormasi 678 814 903 2% + 136 + 89
@Vector_One vektor Salah Rekening Jeff Thurston, majalah redaksi Véktor Salah 624 688 ??? 2% + 64 + ???

Dina respon kana Nyuhunkeun Gloria, ieu rekening nu urang tingali:

  • Anjeun egeomates Anjeun @geofumadas 1,268 na 5 1,514 bulan boga hiji ngaronjat 246 pengikut anyar pakeha pengikut. 8 1,829 bulan engké kuring boga pengikut, paningkatan 315. Ngan sanggeus URISA. 18,033 (18,686 dina bulan Agustus) (19,255 dina bulan Désémber) pengikut Facebook
  • Cartesia @Cartesia_org 264 na 5 bulan engké 314 kalawan ngaronjat pengikut 50 Twitter. 8 bulan boga 366 pengikut, paningkatan 52.
  • blog Franz urang @franzpc 172 na 273 bulan 5 sanggeus paningkatan pengikut 101 Twitter. Bulan engké 8 365 boga pengikut, paningkatan 92; ampir ngéléhkeun Cartesia.

______________________

tabél ngagambarkeun mimiti Ngaronjatkeun mun Méi 2013.

12 balesan pikeun "akun 15 Twitter nuturkeun sataun saterusna ..."

  1. Sae pisan, katingalina pisan kreatif nalika nyieun hiji pos kawas ieu, kuring gé tetep rekening, naon lamun ngalakukeun hiji update kitu maneh tetep urang diropéa.

  2. @JosefinaAymara, abdi nuturkeun todosssss!

  3. Hatur nuhun observasi.
    Kuring dijieun update mun 31 2012 Agustus

  4. pos hébat anjeun téh pohara alus tur luar biasa, metot uninga saha nuturkeun on twitter.

    Eta moal bakal jadi goréng lamun nyieun apdet di pengikut, inget yen loba earn pengikut, sugan batur leungit.

    Gening.

  5. Tangtu é samar.
    Dina hal ieu eu usei pikeun mesen sareng ngadukung kontén pessoais anu ku kuring tuturkeun, langkung jelas henteu atanapi mesmo ti ter "pengikut" tibatan "pamiarsa". Bem-vindo, pangajaran um maior.

  6. Nao Acho ti atanapi Jumlah parameter pengikut Seja nangtukeun um pentingna moal profil Twitter, isso é samar. Salaku foi dito ai em selebriti luhur tem milhares pengikut, assim sakumaha pausahaan, merek na jaba, tapi ku isso nem São elas relevan, Ngeun seja, GERAM conteúdo pengikut bener penting possuem Ngeun tumanya boa com OS seus relação

    Avalia sakumaha ka relevansi um Twitter? Pela sua constância? pela sua OriginalIdade? bulu Conteúdo atawa seu?

    Naha anjeun badé nempelkeun cacah sareng niténan yén 30.000 tem pengikutna, tapi 29.000 numutkeun profil ieu ku batur coisa? Isso não é uma «nikmat troca»?

    É muito, muito beuki samar nangtukeun profil significance em baseado handap. É tumanya Serie nangtukeun parameter tepat pikeun chegar ao bener perkara: relevansi jeung pentingna.

    Nao é assim yén Google atanapi com OS jaba seus raray?

  7. Oke.
    Kuring netelakeun yén kuring parantos dianggo jumlah pengikutna pikeun nyortir aranjeunna dina raraga nurun. Upami kuring ngalakukeunna pikeun relevansi ... éta teu janten saderhana pisan.

  8. Jumlah pengikut teu disebutkeun loba. A parusahaan atawa selebritis boga jutaan pengikut, tapi anu ngomong yén twittam relevan?

    Loba jalma sarta interacting jeung pengikut moal timer promotion.

    Naon diitung teh relevansi sarta profil jeung némbongkeun eusi alus. Jumlah pengikut nyaéta angin.

  9. The Web nu geus mantuan kuring segi eusi, sanajan pangadeg jeung urut karyawan na moal ngurusan sakumaha aktip, nyaeta:

    http://www.gabrielortiz.com/

    Kuring geus katalungtik duplikat, contona, dina Cartesia na mana jawaban aya dina isu munggaran. Di sisi séjén, karya jeung software bébas (utamana jukut-QGIS) jeung Spanyol hésé pisan meunang informasi. Najan kitu, abdi ayeuna kapanggih situs a:

    http://geotux.tuxfamily.org/

    numbu ka eusi anu ngagunakeun alternatif gratis.

  10. kontribusi alus, tapi ngawengku kandungan pangalusna Kuring geus kapanggih dina Cartesia, egeomates na blog Franz bakal nice pikeun mantuan kami kalawan rekening Twitter atawa Facebook aranjeunna, moal lamun geus loba pengikut, tapi sabenerna mibanda kandungan hébat .

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.