Rincón del Vhorvat: Jalma sumberdaya nu ngawasa urang kaluar tina kasulitan kantos

Hal ieu sering nyarios yén umur mahasiswa nyaéta anu paling santai sareng anu pangsaéna tina sagala waktos dina kahirupan manusa. Éta mangrupikeun periode kahirupan nalika hiji hirup teu aman pisan, tanpa kudu mikir teuing ngeunaan pagawéan sareng henteu hariwang ngeunaan masa depan; jangka waktu hirup lamun ngan ukur prihatin anjeun mangrupikeun padamelan anu ditunda atanapi ujian anu tetep bakal kasorang.

Nanging, pasti urang sadaya parantos patepang dina sababaraha waktos dina kahirupan sateuacan tugas anu henteu mendorong urang sareng henteu ngan ukur éta, éta hésé pisan pikeun urang ngalaksanakeun atanapi ngalakukeunana ogé. Anu kusabab alesan ieu perlu sadar ngeunaan ayana sareng jumlah inpormasi anu mangpaat anu halaman wéb tiasa ngirimkeun ka kami https://www.rincondelvago.com. Henteu janten masalah upami buku ulasan atanapi upami anjeun kedah mendakan jawaban kana patarosan naon anu kudu dilakukeun bisi bitu, dina situs ieu anjeun tiasa mendakan sagala jinis kontén.

Ayeuna, urang bayangkeun yén murid SMA anu resep kana rékayasa atanapi ubar kedah nyerat diajar kritis ngeunaan tokoh utami Don Quijote atanapi klasik klasik sanés. Kalayan motivasi anu sakedik sareng seueur anu pikaresepeun, tugas ieu sigana ampir teu mungkin, bener? Sarupa oge, upami murid anu resep literatur kedah ngalakukeun poko rumah tangga pikeun kursus kimia atanapi fisika, tugas tiasa janten sesah atanapi bahkan langkung seueur. Tugas ieu sering diwajibkeun sareng henteu ngémutan kapentingan murid. Sabalikna, ampir sok mahasiswa anu "nyalahkeun" kusabab henteu padamelan tugas anu suksés atanapi kusabab henteu padamel pasanasan dina waktuna. Dina loba kaayaan sistem pendidikan ngalaksanakeun murid salaku "teu puguh" atanapi "pagawéan saeutik." Tapi, ti saprak "anu puguh" gaduh "juru" na kaayaan éta langkung saé.

Website ieu nyayogikeun mahasiswa sareng rupa-rupa eusi, tina daérah pangajaran sareng bénten anu béda-béda. Tapi panginten anu paling penting anu disorotkeun di dieu nyaéta yén halamanna nyertakeun sadayana atanapi ampir sadaya jejer anu dipikaresep nalika datang ka sakola di paguron luhur. Ku sabab kitu, murid anu henteu ngarasa motivasi pikeun ngalakukeun pagawean di hiji mata pelajaran ngan kudu terang yén ubar na tos aya anu kedah terang dimana rupana.

Rincon del Vago nyayogikeun sagala jinis eusi, naha aya hubunganana sareng Matematika, Sejarah, Basa, Masak atanapi Hukum. Salaku tambahan, saur eusi dina halaman ieu disusun sacara saé dumasar kana topik, tujuanana masihan aksés murid sareng milarian inpormasi anu diperyogikeun. Sakali judulna parantos dipendakan, murid parantos ngaluarkeun kontén anu diperyogikeun pikeun nyiapkeun ujian, ngalakukeun padamelan atanapi nyerat makalah. Sareng saha waé anu terang nyaéta, teu siga jaman baheula nalika eusi éta énsiklopédi dina rak perpustakaan, inpormasi ieu aya di hujung jari anjeun, dina jarak klik tunggal, sareng yén urang tiasa mendakan éta Ti iraha sareng ti mana waé.

Nya kitu, sajaba tina eusi anu dipikabutuh pikeun ngalakukeun padamelan anu henteu mendorong urang, dina halaman ieu kami tiasa mendakan seueur eusi tina disiplin anu dipikaresep ku urang. Salaku conto, murid anu resep kana rékayasa tiasa milari naon anu dipilari nyerat karangan pikeun kelas literatur, tapi dina waktos anu sami aranjeunna tiasa mendakan tulisan dina widang anu dipikaresep. Anjeun tiasa mendakan presentasi dina 40 taun téknologi sélulér sélulér, dimana urang ngobrol ngeunaan kamekaran alat ieu anu kami dianggo seueur pisan ayeuna. Nya kitu, upami urang museurkeun géografi, urang tiasa ngaunduh tulisan anu nyarios tempat-tempat anu teu pati kasohor di dunya kulon, sapertos Afghanistan, atanapi buana Afrika.

Ogé penting pikeun nyebut Majalah Rincón del Vago, anu mangrupikeun halaman - majalah tina situs wéb ieu dimana warta anu aya hubunganana sareng bidang pendidikan anu diterbitkeun. Berita sapertos ieu sering ngandung inpormasi anu berharga henteu ngan ukur pikeun mahasiswa, tapi ogé pikeun guru dina hal anu béda. Salaku conto, majalah ieu ngandung tulisan ngeunaan kamajuan téknologi anyar, metode ngajar, diajar online atanapi anu sanés anu tiasa nawiskeun urang alat anu saé pikeun diajar urang atanapi prosés diajar. Nya kitu, majalah ogé dipedar di dieu pikeun para ahli profésional ti anu béda anu sering tiasa pikaresepeun sareng mangpaat pikeun peers-séwang-séwangan. Ogé, majalah ieu nyebarkeun inpormasi ngeunaan kursus online anu tiasa dipikaresep anjeun, paduli masalah sareng hakekatna waé.

Kanggo sadayana anu disarios sateuacana, Rincon del Vago tiasa janten "mitra digital urang", pasangan anu salawasna gaduh catetan sareng anu sadayana urang gaduh atanapi parantos ngagaduhan. Bédana ngan ukur aya dina betah kéngingkeun inpormasi anu urang peryogikeun, kusabab kitu, sakumaha anu parantos disebat, hiji klik tunggal sareng saderhana sadaya.

Pikeun nyimpulkeun, penting pikeun ngagaduhan sumber inpormasi sapertos kieu, anu daék nyayogikeun eusi anu dipikahoyong dina kaayaan anu langkung hese. Nanging kedah ogé dicatet yén penting pisan pikeun terang kumaha ngagunakeun kontén sapertos kitu, nyaéta, janten jelas pisan yén ieu mangrupikeun acuan sareng yén padamelan urang dina kaayaan sanés tiasa disalin eusi sabab éta bakal ngajantenkeun plagiarisme.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.