The magic tina Facebook

sababaraha waktu ka tukang Kuring jadi horéam mun meunang atuh janten jaringan sosial, anu yakin yen occupying rumaja estarse ngirim gambar jeung paribasa warna calana leumpang. Tapi béda antara prakarsa ieu jeung nu lianna kawas MySpace atanapi Hi5! demonstrate sakali deui yen urang tiasa demonize hal mun stubbornness, sarta hiji poé masihan kami batu dina huntu ku résistansi basajan pikeun ngaganti atawa ditampa ti tren koléktif.

kids abdi anu bothering sacara gembleng soré lantaran hayang meunang di dinya, upami anjeun teu nyaho yén kuring ieu nulungan sejen ngalakukeunana, kuring diuk handap, dibuka aranjeunna profil na masihan aranjeunna tungtunan jelas dina cara ngadalikeun privacy jeung janji anjeun password Ieu hiji I nyaho lantaran kuring miharep estarlos ningali -langkung keur kaamanan ti Teu Percaya-.

facebook

Sanggeus sajam putri sumping leaping dua huntu na teu ninggalkeun manehna, presuming nu geus ngalaman sobat sambungan 18 na opat dilabélan. Ieu bisa sigana saeutik heran statistik, tapi éta panasaran nu lolobana babaturanana anu sasama kelas kadua, sarta sakumaha manehna kapaksa maénkeun handap sapuluh titimangsa taun kalahiran pikeun Facebook pikeun nampa aranjeunna.

Kuring resep uninga aranjeunna geus loba kapercayaan ku kuring dina sababaraha poé nu ditambahkeun kana sagala guru sakola, tatanggana sarta cousins ​​anu maén bal dina soré. putra abdi saha wittier masihan kuring palajaran dina kumaha carana sangkan tani FarmvilleKusabab hiji poé kuring apal sanggeus dimimitian, abdi dipelak sababaraha tutuwuhan, nempatkeun hiji pager, a bebek bodas na nalika kuring nempo dirina deui sabulan engké anjeunna dijadikeun musibah. Kuring geus menyimpulkan yén babaturan dikirim kuring rubah kado ieu sareng Abdi ate sababaraha pepelakan, dijieun cinta kana bebek lajeng ate dessert.

Pikeun aplikasi trivial, Facebook nyaéta runtah definite waktu, gumantung kana umur, kapentingan atawa point of view. Tapi éta Facebook, absorbent, gadis anu illuminates panon kuring nyeepkeun waktos ka asupkeun nempatan nyebutkeun euweuh na manéhna capé yén sakabéh babaturan nya pikeun ngirim anjeunna invitations. Hiji poé tungtungna kuring yakin dirina pikeun ngangkat puisi na finely diwangun tina jiwa, anjeunna nangis leuwih sajam tina nostalgia pikeun manggihan schoolmates dirina di pondok pasantrén dimana anjeunna tengah rumaja.

Éta nu magic tina Facebook, Birokrat na éta jalma biasa anu mikir hal dasar kawas:

jarami chorromil juta Kaca di Internet, kaca sarua Kuring keur kiwari ningali keur katempo ku kolega 50 anu babagi kapentingan abdi.

Ayeuna dihubungkeun satengahna teammates abdi anu dicoo bal dina leutak pangadilan nu na diracun jeung ngeunah sarua anu awéwé mulatto anu swindled kami lapar.

Éta moal mungkin nyieun internét urang?

Kumaha lamun sanggeus urang ngaleupaskeun API for urang ka dulur tarik kaluar salaku Abdi hoyong?

Éta Facebook, nyaéta jaringan, tapi teu HTML kaca, tapi urang dinya, komunikasi, dicutat pikeun kopi, nalungtik kana isu nu sarupa, informasi babagi interest individu atawa kolektif. Unggal dinten tos ningkat standar kaamanan di tingkat nu bisa dikelompokkeun apagarles dipikawanoh pikeun sakabeh obrolan jandela klik atawa nangtukeun naon urang ngaharepkeun batur ningali urang. Di tingkat ieu mangka jadi kitu dipaké salaku Wikipédia, jeung bédana anu teu ngan bisa ngamangpaatkeun altruistic tapi ogé komérsial sarta kustomisasi nu urang dimaksud sabudeureun planks atah.

facebook

Dina nutup kuring ninggalkeun sababaraha kaca tina Facebook kalawan jumlah fans grup anu, sababaraha pausahaan utama, kaca pribadi lianna anu dicandak Kauntungannana poténsi, moal penampilan maranéhanana maranéhna nu éta aneh- Tapi kanggo langkung ti 400 jutaan jalma nyata nyangkut jero:

Facebook perwira Muro, kalawan leuwih ti 10 juta fans.
anathomy abu urang Runtuyan méakkeun waktu nu sae peuting, boga leuwih ti 5 juta fans.
CNN jaringan warta ampir hiji juta.
Maénkeun Juhari Bross Ampir salah juta fans
Mazinger Komik Cina munggaran urang patepung di budak leutik. Leuwih ti 230,000 fans pastikeun yén ngabawa fondly.
AutoCAD Leuwih ti 50,000.
Cinta dina Waktu kolera buku García Márquez urang, ampir 50,000.
Salaku alus sakumaha eta meunang Leuwih ti 7,000 fans ieu pilem hébat.
Revit Arsitéktur Leuwih ti 4,000.
ESRI Leuwih ti 1,800, tapi Jigana éta saeutik. Meureun moal kaca pang populerna dina subjék ieu.
Blog na Web A sobat Méksiko, 800 luhur.
Bentley Systems kompetisi AutoDesk BentleyTapi kalayan ngan 800 fans.
GeoSolutions babaturan Colombian, kalawan ngeunaan 250.

Teu bisa ditinggalkeun balik:

facebookEgeomates on Facebook.

blog ieu sareng mitra séjén anu blog networked yen suku kuring.

Ieu gé ningali lamun urang nempatkeun kaluar benefit anu saluareun eusi ngayakeun réplikasi.

y Abdi didieu, qu
sarta kuring teu nampa pisan, kacuali ngasuh kodeu rusiah: Kuring maca dina egeomates.

6 Balesan pikeun "The Magic of Facebook"

  1. Gening, situs ieu ngabogaan loba panalungtikan praktis sareng schema alus. Abdi hoyong hatur nuhun pikeun nganyatakeun ideu sareng mendetakan waktos nyieun halaman. Kakuatan kuat!

  2. Kuring gaduh FISBUUUUUUUUUUU !!!!

  3. Sistem Bentley Pertandingan Bentley ???
    +1

  4. Kaluar jejer:

    Sistem Bentley Pertandingan Bentley ???

    Fineta saé atanapi damelna kasalahan tipografi

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.