Masif update data WordPress

Waktu asalna nalika WordPress kedah ngomean jumlahna ageung data, ku cara-malahan.

Hiji conto anu anyar nyaéta hal ruteu hyperlink sareng paralink tetep, pindah ka Geofumadas.com sareng kaluar ti subdomain meryogikeun pangaturan sababaraha tina widang ieu, sakumaha kuring ditingalikeun dina conto di handap ieu:

Jalur anu saencana nya éta:

http://geofumadas.cartesianos.com/ Tangtosna-of-autocad-2011 /

jeung nu anyar nyaeta:

http://geofumadas.com/ Tangtosna-of-autocad-2011 /

Ieu jelas, yen naon anu diperyogikeun nyaéta pikeun ngaganti istilah éta geofumadas.cartesianos.com ku geofumadas.com sarta ngalakonan éta jumlah data anu pangabutuh tina database, upami tempat blogna parantos disebarkeun ngamungkinkeun urang pikeun ngalakukeunana. Hayu urang tingal kumaha atuh éta:

ekspor 1. Jieun cadangan.

Sateuacan ngalampahkeun anu gélo sapertos ieu, anjeun kedah ngundeur cadangan. Hal ieu dilakukeun dina Pakakas / Exportkspor.

2. Aksés phpMyAdmin. Dina hal ieu, kuring ngalakukeun éta tina Cpanel, anu platform kanggo Geofumadas.com hosted. Sareng jero urang milih pangkalan data, biasana biasana kedah ngan aya hiji.

ekspor

3. Manggihan méja mana anu ngandung kecapna pikeun ngaganti. Ngelingan yen istilah ieu tiasa dina tabel anu béda, contona éntri wp_posts, koméntar wp_comments, jsb. Jadi naon urang ngalakukeun kahiji nya éta nangtukeun tempatna. Jang ngalampahkeun ieu, urang pilih tab "pilarian", asupkeun kecap anu dilarian sareng pilih sadaya tabél.

ekspor

Jeung nu kedah nembongkeun urang hasilna sami sareng gambar anu leuwih handap.

ekspor

4. Milarian tina kolom dimana kecap-parobahan anu robah.

Kalayan tombol "Sotéktak" anjeun tiasa muka jéntré tina tihang mana anu aya. Hal ieu dilakukeun ku inspeksi basajan.

5. Ngaéksekusi robah teh

Anu pas salajengna nyaeta sangkan ngaéksekusi perobahan ku rumpaka handap:

update dewan ngatur kolom = ngaganti (kolom, 'téks pikeun ngaganti''téks anyar')

update wp_post ngatur post_content = ngaganti (post_content, 'geofumadas.cartesianos.com''geofumadas.com')

Dina hal ieu, méja aya wp_post, sareng kolom post_content. Nalika ngaéksekusi, pesen tina sabaraha rékaman anu kakeunaan kedah némbongan. Anjeun kedah kudu ati ngagunakeun simbol (') sabab henteu sami sareng anu digunakeun pikeun aksen ('). Lamun henteu, pesen kasalahan bakal balik di rumpaka.

Thenta saatos ideu deui pikeun ngaulang-pamundut, ti lengkah 3, lamun hasilna hasilna. Alsota ogé sasaena balik léngkah-léngkah, pariksa parobahan, kajantenan hiji kasalahan ramo ngakibatkeun urang nempatkeun tempat anu sesa atanapi hal sapertos anu kitu.

Alsota ogé henteu masaena pikeun ngalakukeun proses ieu upami anjeun teu acan ngalakukeun palaku anu sapertos ngaimpor gambar na anu tiasa disimpen dina blog saméméhna. Lamun kami henteu, urang bakal megatkeun jalan anu leres sareng ngaleungitkeun karuksakan anu teu bisa balik. Ku kituna aya plugin siga LinkedImages sarta vérsi anyar WordPress nalika ngimpor méré urang pilihan pikeun nyangking gambarna-unggutan anyar (najan henteu sadayana datangna).

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.