Patarosan ngeunaan Iis, IMS na GIS Manifold

nyebarkeun peta kalayan manifold gis

Ngangkat-jawaban tina pasamoan pamungkas kuring kalayan téknik anu ngarobih kalapa sareng kotamadya di daerah nyieun jasa publikasi ku Manifold GIS Manifold manual that I said before.

Maksud nyiptakeun jasa ieu nyaéta jurusan kaderét tiasa ngalayanan data, tanpa kedah ngabagi file atanapi hariwang ngeunaan ngamutahirkeun. Misalna sareng Unit Lingkungan Kota, Kontrol Perkotaan atanapi sareng perusahaan kota anu sami anu tiasa aksés ngalangkungan peramban sapertos anu dilakukeun di Google Maps atanapi ngalangkungan program GIS sapertos ArcGIS.

1. Naha Iis?

IIS mangrupikeun jasa publikasi anu parantos di bawa Windows, ngalangkungan ASP, nyebarkeun dina Manifold ngalangkungan rute ieu ngan ukur butuh ngalakukeun "file, export to html". Teu mungkin ku Manifold pikeun nyiptakeun jasa penerbitan nganggo server Apache anu kuring terang ... atanapi sanés ku ngan saukur manusa.

2. Naon versi jandéla?

Ti Windows XP profésional IIS diintegrasikeun ... yén j * dida jalma anu ngagaduhan Imah Édisi kusabab sanaos dina wéb anu tiasa dicentosan, kuring henteu acan dicobian

3. Kumaha pikeun ngaktipkeun IIS?

Mimitian, panel kontrol, nambihan atanapi ngahapus program, nambihan komponén windows. IIS dipilih sareng tombol "salajengna" diterapkeun, sigana bakal nyungkeun CD windows, upami éta tos dipasang ... f * ck anu sanés.

iis manifold

4. Kumaha ngamimitian jasa?

Tapi lalaki, nu asalna dina windows readme !!!

gambaran Mimitian, Panel Kontrol, Alat Administratif, Jasa Informasi Internét. Pilih ikon puter pikeun layanan dimimitian.

5. Cara ngadamel aksés ka localhost?

gambaranAya dina panel anu sami dina patarosan sateuacana, mesin anu bakal dianggo salaku host dipilih, sipat "folder" situs web dipilih sareng dina sipat aksés pangguna kalebet dina bentuk "IUSR_NAME OF MACHINE" ka yén peta anu dilayanan tiasa dibagi liwat pangguna anonim.

iis manifold iusr

Tangtosna, aya cara anu langkung pajeulit anu sanésna.

6. Cara nyieun layanan publikasi?

J * der! Kawas anjeun teu maca blog abdi, 5 nunjuk kirang, maca di dieu, di dieu, di dieu y di dieu lajeng anjeunna datang ka nanya kuring.

7. Kumaha bagikeun peta di intranet teh?

Saderhana, upami anjeun dina jaringan anu sami, nyerat IP na. Pikeun milarian IP, laksanakeun dina mesin anu ngalayanan data "start, run, cmd, enter" teras nyerat ipconfig di dinya.

Kedah aya IP mesin anu kedah janten angka sapertos 192.168.0.109 supados ku pamaké dina jaringan milih ip dina panyungsi, sareng map map, anjeun tiasa ningali layanan anu diterbitkeun.

Ngaksésna bakal jadi:

192.168.0.109 / peta /

Upami anjeun hoyong ngabagikeun peta anu béda, tanpa ngembangkeun anu seueur, éta dikaluarkeun dina polder anu kapisah, upami anjeun parantos nyiptakeun ménu, anjeun tiasa ngembangkeun halaman dasar kalayan numbu ka peta anu sanés ... upami henteu, jalan pintas basajan. Upami anjeun badé ngalakukeun nganggo internét ... éta mangrupikeun alesan pikeun anu sanés kusabab éta peryogi ip public atanapi juggling sanés.

8. Kumaha ngabagikeun peta kalawan AutoCAD atanapi ArcGIS?

Upami, nalika medalkeun, pilihan wms sareng wfs diaktipkeun, pamakean ArcGIS, GvSIG, Microstation V8i, AutoCAD Map atanapi aplikasi naon waé anu ngarojong jasa OGC tiasa ngaksés data ieu nganggo url ieu:

Dina hal ieu kuring bakal ningali aranjeunna salaku gambar

 

Dina hal ieu anjeun bisa ngundeur lapisan éta

2 Balesan kana "Patarosan perkawis IIS, IMS sareng Manifold GIS"

  1. Halo sobat, patarosan…. Nalika kuring masang IIS 7 dina Windows Vista, kuring kedah lebet kana IE7 sareng ngetik Localhost. Tapi saacan aya halaman teu kapendak, ayeuna katingalina kosong sareng halaman halaman henteu nembongan, sigana ungu pikeun kuring, naha? Naon kajadian? sareng kuduna butuh akun Administrator kuring siga henteu pangurus ...

    Ngabantuan kuring

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.