Patarosan ngeunaan Iis, IMS na GIS Manifold

nyebarkeun peta kalayan manifold gis

Ngangkat-jawaban tina pasamoan pamungkas kuring kalayan téknik anu ngarobih kalapa sareng kotamadya di daerah nyieun jasa publikasi ku Manifold GIS Manifold manual that I said before.

Niat nyiptakeun jasa-bagian éta nyaéta yén jurusan cadastre tiasa ngawula ka data, henteu kedah dibagi koropak atanapi salempang ngeunaan pamutahiran. Contona ku Unit Ambalis Municipal, Urban Control atanapi ku korporasi kota anu sarua anu tiasa ngaksés ngaliwatan panyungsi browser, sapertos anu dipigawé dina Maps Google atanapi ngaliwatan program GIS sapertos ArcGIS.

1. Naha Iis?

IIS mangrupikeun jasa penerbitan anu parantos diangken ku Windows, ngalangkungan ASP, ngaluarkeun Manifold ngalangkungan rute ieu ngan ukur peryogi ngadamel “file, ékspor ka html”. Henteu mungkin sareng Manifold nyiptakeun jasa panyiaran ngalangkungan server Apache, sakumaha anu kuring terang ... atanapi henteu ku ukur hungkul.

2. Naon versi jandéla?

Ti Windows XP Professional IIS asalna terpadu ... nu j * dida jalma-jalma anu ngagaduhan Home Edition sabab sanajan aya dina Wéb nyebatkeun yén anjeun tiasa nambihan, abdi teu diusahakeun

3. Kumaha pikeun ngaktipkeun IIS?

Mimitian, panel kontrol, tambahkeun atanapi ngaleupaskeun program, tambahkeun komponén windows. IIS dipilih sareng tombol "salajengna" diterapkeun, éta sigana badé naros dina windows windows, upami dipasang sateuacana ... sanés j * dida.

iis manifold

4. Kumaha ngamimitian jasa?

Tapi lalaki, nu asalna dina windows readme !!!

gambaran Mimitian, panel kontrol, alat administrasi, Ladenan Informasi Internét. Ikon puter dipilih ku kituna layanan anu dimimitian.

5. Cara ngadamel aksés ka localhost?

gambaranAya dina panel anu sami dina patarosan sateuacana, mesin anu bakal dianggo salaku host dipilih, sipat "folder" situs web dipilih sareng dina sipat aksés pangguna kalebet dina bentuk "IUSR_NAME OF MACHINE" ka yén peta anu dilayanan tiasa dibagi liwat pangguna anonim.

iis manifold iusr

Tangtosna, aya cara anu langkung pajeulit anu sanésna.

6. Cara nyieun layanan publikasi?

J * der! Kawas anjeun teu maca blog abdi, 5 nunjuk kirang, maca di dieu, di dieu, di dieu y di dieu lajeng anjeunna datang ka nanya kuring.

7. Kumaha bagikeun peta di intranet teh?

Sederhana, upami anjeun dina jaringan anu sami, ngetik IP wae. Pikeun terang IPna dilakukeun dina mesin anu ngaladosan data "ngamimitian, lalumpatan, cmd, lebetkeun" sareng aya tulisan ipconfig.

Kedah aya IP mesin anu kedah janten angka sapertos 192.168.0.109 supados ku pamaké dina jaringan milih ip dina panyungsi, sareng map map, anjeun tiasa ningali layanan anu diterbitkeun.

Ngaksésna bakal jadi:

192.168.0.109 / peta /

Upami anjeun hoyong hoyong bagikeun peta anu beda-beda, tanpa maju anu laun, diterbitkeun di polder anu papisah, upami anjeun parantos hoyong ngadamel menu, anjeun tiasa ngembangkeun hiji kaca dasar sareng tumbu ka peta anu béda-béda ... upami henteu, potong kompas basajan. Dina hal anjeun rék ngalakukeun hal ieu ngaliwatan Internét ... éta mangrupikeun alesan anu sanésna kedah sanésna ip atanapi publik séjén.

8. Kumaha ngabagikeun peta kalawan AutoCAD atanapi ArcGIS?

Upami, nalika medalkeun, pilihan wms sareng wfs diaktipkeun, pamakean ArcGIS, GvSIG, Microstation V8i, AutoCAD Map atanapi aplikasi naon waé anu ngarojong jasa OGC tiasa ngaksés data ieu nganggo url ieu:

Dina hal ieu kuring bakal ningali aranjeunna salaku gambar

Dina hal ieu anjeun bisa ngundeur lapisan éta

2 Balesan pikeun "Patarosan ngeunaan IIS, IMS sareng Manifold GIS"

  1. Pantun sobat, pertanyaan ... Nalika IIS 7 dipasang di Windows Vista, abdi kedah ngalebetkeun IE7 sareng ngetik Localhost. Tapi sateuacan ditembongkeun halaman anu henteu kapanggih, ayeuna nembongan sacara bodas sareng henteu janten halaman anu dimimitian anu kuring jigana mah anu warna sadang, naha, naon anu lumangsung? sareng kononoskeun rekening Administrator kuring saolah-olah manehna teu kuncén ...

    Ngabantuan kuring

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.