Manifold IMS, lakukeun hal sejenna

ims manifold gis

gambaranDi pos saméméhna ningal kumaha nyieun layanan IMS, dipasang dina citakan scullion Dasar anu asalna sacara standar.

Ayeuna hayu urang tingali kumaha ngadamel interaksi antara hiji sareng peta anu sanés nganggo pilihan hyperlinks sareng sababaraha kode. Proyék ieu dumasar kana peta Amérika Serikat, kalayan téma régional, sami sareng naon anu tiasa kajadian nalika nganapigasi tina séktorisasi indéks atanapi peta kuadran skala anu bénten.

data

  • Peta indéks 1 anu disebut state.map, ngan ukur komponén, gaduh parantos config.txt sorangan
  • 1 peta pikeun tiap daérah kalayan peta na nyalira, éta ngagaduhan peta tambahan pikeun gambar na sareng labélna, teras diterbitkeun nganggo config.txt nyalira
  • 1 asp sacara standar, anu nunjukkeun indéks
  • 1 asp disebut peta, anu ngarupakeun citakan pikeun peta anu ditingalikeun; eta resensi naon peta sareng config anu kudu dikaluarkeun
  • Aspek 1 nampilkeun tabél di beulah katuhu, anu bakal dipidangkeun ngaktifkeun paréntah "info"
  • Citakan gaya 1 katelah default.css
  • Folder 1 dimana gambar pigura peta

gambaranUpami urang ningali grafikna, publikasi masing-masing daérah dilakukeun ku nyiptakeun peta individu, kalayan labél sareng téma na. Tapi nalika ngirimkeunana pikeun nyebarkeun aranjeunna parantos milih témplat anu sami tapi nganggo config individu.

Dina ahir kasus, cofig ngandung téks dasar anu ngahartikeun komponén, file pikeun dibuka sareng nilai-nilai sanés.

komponén = wilayah Mtn Peta
hak cipta = Copyright (C) 2005. Sadaya hak ditangtayungan.
cx = 600
cy = 400
file = C: InetpubWwwrootMultiMapCountiesMtn.map
hyperlinks = leres
imageDesc = palsu
logo = leres
subtitle = Klik di link di luhur pikeun mulang kana peta utama AS.
Judul = Pagunungan

Fungsionalitas nu

Anu dipilampah nyaéta tina peta indéks anjeun tiasa angkat ka peta tinangtu sareng balik kana anu sateuacana.

Aranjeunna ngabéréskeun ieu ku cara nempatkeun url dina tabel anu nunjukkeun kamana tujuanana, upami indéksna ngan ukur ngirim ka peta daérah. Dina kasus peta daérah di luhur aya url pikeun balik deui kana peta awal.

<% upami (judul! = "" || wilayah! = "") {%>
    ">
        <% upami (daérah! = "") {%>Amérika Serikat> <%}%>
        <% upami (judul! = "" && daérah! = "") {%> - <%}%>
        <% upami (judul! = "") {%> <% = encode (judul)%> <%}%>
   
    <%}%>

Pikeun nembongkeun méja, aranjeunna nyiptakeun asp anu ngangkat data obyék anu dipilih di méja katingali di iframe anu bener.

ims manifold gis 

ims manifold gis

Hyperlink

Sadaya élmu ngeunaan template ieu dumasar kana nyiptakeun hyperlink antara hiji peta sareng anu sanés:

gambaran

Upami aranjeunna dibenerkeun, éta téh aya nanaon lian ti URL kana host anu, milih tina citakan standar pikeun milih peta. Nyieun kolom gambaran Hyperlink dipilih dina jinis data URL tina desain méja, dina hal ieu ku ngirim ka variabel anu disebut "wilayah" anu dikonfigurasikeun dina template asp asp.

// nyieun parameter
paréntah var = parameterForm ("paréntah", "ngamimitian");
mode var = parameterForm ("mode", "center");
var wilayah = parameterForm ("daerah"," ");
var regionCurrent = parameter ("daerah"," ");
var state = parameterForm ("nagara", "");
var x = parameterForm ("x", "");
var y = parameterForm ("y", "");

// ngarobah wewengkon lamun perlu
lamun (daerah ! = regionCurrent) {
    daerah = RegionCurrent;
    state = "";
}

Ah !, anjeun sieun kodeu, datang sareng ieu sareng conto sanésna tiasa diunduh tina Ramatloka Manifold urang, kalebet peta sareng folder publikasi sareng aspal anu didamel. Anjeun kedah muka éta sareng nyetél jasa sapertos sakumaha Abdi dipedar saméméh. Teras anjeun tiasa ngagantikeunana ku conto anjeun nyalira sareng di sana anjeun ningal yén éta henteu aya tulisan nanaon.

Ogé dina ieu pamundut forum situs nyata anu béda anu dipasang dina Manifold ditingalikeun, anu mana waé kuring nyarios conto sateuacanna.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.