Manifold IMS, lakukeun hal sejenna

ims manifold gis

gambaranDi pos saméméhna ningal kumaha nyieun layanan IMS, dipasang dina citakan scullion dasar anu asalna sacara standar.

Ayeuna hayu urang tingal kumaha interaksi antara hiji tur peta sejen nganggo pilihan tina hyperlinks sareng sababaraha kode. Proyék ieu dumasar kana peta Amérika Serikat, sareng tematisasi ku wilayah, sami sareng naon anu tiasa dilakukeun nalika nganapigasi tina séktor indexing atanapi peta kuadran skala anu béda.

data

  • Peta indéks 1 katelah states.map, diwangun ngan ti komponénna, ieu gaduh config.txt sorangan
  • Peta 1 pikeun tiap daérah anu aya peta na sorangan, ieu gaduh peta tambahan pikeun gambar sareng labélna, teras dipedalkeun sareng config.txt sorangan
  • Standar 1 asp, anu nunjukkeun indéks
  • 1 asp disebut peta, anu ngarupakeun citakan pikeun peta anu ditingalikeun; eta resensi naon peta sareng config anu kudu dikaluarkeun
  • 1 asp pikeun némbongkeun tabel anu aya di katuhu, anu bakal ditingalikeun ngaktipkeun paréntah "info"
  • Citakan gaya 1 katelah default.css
  • Folder 1 dimana gambar tina pigura peta téh

gambaranUpami urang ningal grafik, anu masing-masing ieu publikasi unggal tina salah sahiji daérah anu dipidamel ku nyieun hiji peta anu masing-masing, kalayan labélna sareng tematis. Tapi sabot ngirimkeunana jang nyebarkeun aranjeunna dipilih ku citakan nu sami tapi dina konfigurasi individu.

Dina ahir kasus, cofig ngandung téks dasar di mana komponénna dihartikeun, file anu dibuka sareng vanalidades lianna.

komponén = wilayah Mtn Peta
hak cipta = Copyright (C) 2005. Sadaya hak ditangtayungan.
cx = 600
cy = 400
file = C: InetpubWwwrootMultiMapCountiesMtn.map
hyperlinks = leres
imageDesc = palsu
logo = leres
subtitle = Klik di link di luhur pikeun mulang kana peta utama AS.
Judul = Pagunungan

Fungsionalitas nu

Anu ditéang téh ti peta indéks tiasa angkat ka peta anu khusus sareng anu malik deui sateuacanna.

Ieu direngsekeun ku cara nempatkeun url dina tabel anu nunjukkeun di mana bakal anjeunnana, bisi indéks anu ngan dikirim ka peta kawasan. Dina kasus peta wewengkon di luhur aya url pikeun malik kana peta awal.

<% if (judul! = "" || wilayah! = "") {%>
<tr> <td class = "header" colspan = "2" width = "<% = cxhdr%>">
<% If (region! = "") {%><a href="default.asp"> Amérika Serikat </ a> <%}%>
<% If (judul =! "&& region = =" ") {%> - <%}%>
<% If (title! = "") {%> <% = encode (title)%> <%}%>
</ Td> </ tr>
<%}%>

Pikeun nembongkeun méja, aranjeunna nyiptakeun asp anu ngangkat data obyék anu dipilih di méja katingali di iframe anu bener.

ims manifold gis

ims manifold gis

Hiper link

Sakabéh ilmu tina citakan ieu dumasar kana nyieun hyperlink antara hiji peta sareng anu sanés:

gambaran

Upami aranjeunna dibenerkeun, éta téh aya nanaon lian ti URL kana host anu, milih tina citakan standar pikeun milih peta. Nyieun kolom gambaran hyperlink dipilih di URL data data tina rarancang tabél, dina hal ieu ngirimkeun ka variabel disebut "region" ngonpigurasi na standar template template.

// nyieun parameter
var paréntah = parameterForm ("command", "ngamimitian");
var mode = parameterForm ("mode", "puseur");
var wilayah = parameterForm ("daerah"," ");
var regionCurrent = parameter ("daerah"," ");
var kaayaan = parameterForm ("kaayaan", "");
var x = parameterForm ("x", "");
var y = parameterForm ("y", "");

// ngarobah wewengkon lamun perlu
lamun (daerah ! = regionCurrent) {
daerah = RegionCurrent;
state = "";
}

Muhun, anjeun sieun kodeu, datangna yén ieu sareng conto anu sanés tiasa didownload tina Ramatloka Manifold urang, Kaasup peta tur polder publikasi sareng asp anu parantos dijieun. Anjeun kedah muka éta arang layanan éta sakumaha kuring dipedar sateuacanna. Teras Anjeun tiasa ngaganti éta conto sorangan, sareng anjeun tiasa ningali yén éta téh nanaon nanaon.

Ogé dina ieu pamundut forum jaringan nyata anu béda dipidangkeun dipasang dina Manifold, numana méméh kuring nyarios conto.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.