Siemens na Bentley Systems nguatkeun partnership strategis maranéhanana sarta inisiatif investasi gabungan

The dikombinasikeun kurban anyar kaunggulan ti lingkungan data tina Teamcenter na Bentley disambungkeun pikeun ngaronjatkeun produktivitas pepelakan, ngagancangkeun pangiriman jeung ngurangan waragad.

Digital strategi inovasi ti hiji tungtung nepi nyieun kembar prosés digital komprehensif sarta akurat jeung tutuwuhan fisik pikeun ngatur pajeulitna na simulate kinerja tutuwuhan pinter.

Siemens PLM Software ngumumkeun dinten kalayan Bentley Systems, hiji pausahaan terpadu nyadiakeun proyék ibukota leuwih éfisién, ngagabungkeun portopolio Teamcenter® kalawan ProjectWise na Bentley disambungkeun lingkungan data (CDE) leyuran. Teamcenter nyaéta sistem produk manajemén manajemén hirup-siklus (PLM) paling dipake di dunya sarta mangrupakeun ProjectWise platform kolaborasi pikeun pangiriman proyék 43 50 tina firms design pangalusna di Téknik News Rékam. Nu nganyahokeun anyar terus ka satru strategis antara Siemens na Bentley diumumkeun di 2016, sarta uniquely dilegakeun pisibilitas bisnis ngaliwatan rékayasa manajemén program sarta pangwangunan proyék ibukota.

"Nalika ngalih ka téknologi digital, padamel insinyur sareng tukang beuki dumasar kana kontéks digital sareng komponén digital sakitar sareng di jero proyék infrastrukturna".

ceuk Nagreg Bentley, CEO Bentley Systems.

"Nalika kami industrialisasi pangiriman proyék, éta pikaresepeun pikeun urang damel sareng Siemens pikeun manjangkeun jangkauan cawék digital CDE urang saluareun proyék modal individu. Kalayan integrasi Teamcenter PLM, sambungan kembar digital proyék ayeuna tiasa dilegakeun dina kontéks bisnisna sareng ngalaksanakeun komponén anu diproduksi: maju infrastruktur ngalangkungan DNA digital! «

Industrie di Kades

kamampuhan tina rékayasa sistim na manajemén syarat di Teamcenter, sarta simulasi lifecycle dirancang komponén Anjog, ayeuna complemented ku CDE Bentley mun nangkep proyek kembar digital. proyék kembar Digital ngajadikeun otomatis alignment digital sarta robah sinkronisasi sapanjang proyek ranté suplai, sahingga ulasan kontinyu sarta komprehensif kaayaan. Digitize tutuwuhan ti awal proyek ngamungkinkeun aggregation sarta sosialisasi data dina cara scalable jeung manageable. Nalika nyambungkeun kembar digital ku kawat digital konsisten, pausahaan bisa ngurangan waragad pangiriman proyék na ulah overruns ongkos, sarta bisa ngaronjatkeun operasi pikeun ngaronjatkeun produktivitas pepelakan jeung ngurangan expenses operasi margins. Usaha kiwari bisa ngahontal aliran gawé digital koheren ngawengku ékonomi tina proyék, manajemén program jeung kadali proyék pikeun ngagancangkeun pangiriman proyék modal, ngurangan biaya lobaan jeung ningkatkeun hasil proyek keur cocog gol.

Dina industri energi jeung Utiliti, contona, dibere ramalan énergi ayeuna, pausahaan kudu dianggo leuwih efisien jeung ongkos éféktif pikeun nerapkeun proyék pamutahiran ibukota manner. Sacara tradisional, ieu proyek pisan rumit sarta mahal kudu loba grup saluareun rékayasa tur konstruksi, digawé mandiri pikeun ngamajukeun proyek. Teamcenter dilegaan ngaliwatan pangiriman proyék, anu CDE ngamungkinkeun pisibilitas leuwih model nirkabel digital disambungkeun 2D na 3D dinamis junun ngagambarkeun status proyek. Hal ieu ngamungkinkeun design data asimilasi kontinyu sarta rékayasa, janten diaksés visually na analytically, sakumaha luyu, ku anggota tim peuntas perusahaan tur suplai ranté. Model incorporating rékayasa sarta pangwangunan proyék ibukota cara terpadu ieu ngamungkinkeun rupa simulasi sapanjang prosés manajemén proyék pikeun antisipasi masalah real-dunya jeung nyieun kaputusan anu leuwih informed handapeun real-time pamahaman dampak anu tina sagala parobahan desain. Leyuran bakal sadia pikeun pasar ti 2019 mimiti.

«Pamilik / operator sareng rékayasa, mésér sareng konstruksi (EPC) perusahaan di industri kedah ngirangan biaya sareng nganteurkeun proyék langkung éfisién, sareng solusi digital anyar ieu mempermudah prosés usaha berbasis data pikeun optimalisasi proyék sareng pabrik »,

ceuk Tony. Hemmelgarn, CEO Siemens PLM Software.

"Kalayan téknologi kembar digital, solusi ieu ngamungkinkeun data rékayasa pikeun ngahirupkeun pamangku kapentingan dina proyék ibukota, sareng bakal ngaku seueur kasus kasus industri."


Siemens PLM Pakakas Lunak, unit bisnis of Siemens Digital Factory Divisi, mangrupakeun panyadia global ngarah tina solusi software ngajalankeun transformasi digital tina industri, nyieun kasempetan anyar pikeun pabrik sadar inovasi. Kantor pusatna di Plano, Texas, sarta leuwih ti 140,000 konsumén di sakuliah dunya, Siemens PLM Software jalan jeung pausahaan sadaya ukuran pikeun transformasi jalan gagasan datang ka kahirupan, anu produk cara nu dijieun na kumaha salaku dipaké sarta dipikaharti jeung produk aktif. Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal produk jeung jasa Siemens PLM Software, mangga buka www.siemens.com/plm.

Siemens AG (Berlin jeung Munich) mangrupakeun kakuatan téhnologis global nu ngagambarkeun kaunggulan rékayasa, inovasi, kualitas, reliabiliti na internationality leuwih 170 taun. Pausahaan aktip di sakuliah dunya, fokus dina area electrification, automation na digitalisasi. Siemens mangrupakeun salah sahiji produser panglegana téknologi énergi-efisien sarta sumberdaya-hemat. Siemens mangrupakeun panyadia anjog sahiji solusi efisien keur generasi kakuatan sarta transmisi kakuatan sarta pelopor dina infrastruktur panyadia solusi, kitu ogé solusi automation, ngajalankeun sarta software pikeun industri. parusahaan oge a panyadia anjog pakakas Imaging médis, kayaning sistem diitung tomography jeung magnét Imaging résonansi, sarta pamimpin di diagnostics laboratorium sarta klinis IT. Dina taun fiskal 2017, nu réngsé dina Séptémber 30 2017, Siemens dihasilkeun sharing tina € 83.0 milyar sarta panghasilan net tina € 6.2 milyar. Dina ahir September 2017, parusahaan miboga ngeunaan 377,000 karyawan di sakuliah dunya. Inpo leuwih mangrupa sadia online di www.siemens.com.


Bentley Systems mangrupakeun pamimpin global dina méré insinyur, arsiték, professional geospatial, konstruktor, sareng boga-operator jeung solusi komprehensif maju rarancang software, konstruksi jeung infrastruktur operasi. pamaké Bentley ngamangpaatkeun mobilitas informasi sakuliah disiplin tur sapanjang siklus kahirupan proyék infrastruktur sarta aset pikeun nganteurkeun kinerja hadé. solusi Bentley kaasup aplikasi modeling informasi MicroStation, jasa kolaborasi tina ProjectWise pikeun nganteurkeun proyék sarta jasa operasi terpadu AssetWise pikeun ngahontal hiji infrastruktur calakan, complemented ku jasa junun komprehensif ditawarkeun ngaliwatan rencana ayaan custom.

Diadegkeun dina 1984, Bentley boga leuwih ti kolega 3.500 50 di beuki nagara jeung anu aya dina lagu pikeun ngaleuwihan hiji sharing taunan $ 700 juta. Kusabab 2012, Bentley geus invested leuwih $ 1 milyar dina panalungtikan, ngembangkeun jeung acquisitions. www.bentley.com

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.