Para finalis tina pangajaran "Taun Infrastruktur"

Bentley Systems geus ngumumkeun finalis keur pangajén tina inovasi pangalusna dina ngagunakeun solusi software pikeun manajemén infrastruktur. Finalis téh 57, 420 ti nominasi di sakuliah dunya keur acara ieu 2018.

The angka anu tiis tapi ngagambarkeun kusabab taun saméméhna éta di Singapura, nu bakal boga imah teh interspersing kalawan London dina taun datang. Éta teu heran, proyék 33 datangna ti Far East, Jérmanik 2, 6 ti Australia, Eropa 11, 5 na. Inevitably eta sadar ku aggressiveness industri geo-rékayasa sahiji kakuatan munculna Asia di téknologi nganut, utamana lamun urang balik saluareun naon ieu dianggap minangka CAD basajan tur modeling mun proyek lifecycle manajemén , rékayasa industri jeung lingkungan; aspék nu BIM nyaeta ngajangjikeun.

Upacara panghargaan bakal di London di konferensi taunan bisa dilaksanakeun di 15 18 Oktober.

Finalis keur pangajén pikeun kamajuan pangbadagna maranéhanana di manajemén infrastruktur digital nyaéta:

sasak

  • GS E & C Corporation - Jungkun ~ Jinjeong bypass Jalan (Sueo-chon Sasak) - Gwangyang, Jeolla-Namdo, Koréa Kidul
  • India Kareta api - modeling kanyataanana facilitates tata efisien, konstruksi jeung ngawaskeun Chenab Sasak - Reasi District, Jammu & Kashmir, India
  • PT. Wijaya KARYA (Persero) Tbk - Jurnalisme sarta ngawangun sahiji Jalan Sasak di Teluk Lamong Port Project - Gresik Surabaya, Jawa Timur, Indonesia

kampus universitas

  • Anil Verma associates, Inc. - Daerah Panyambung Transit Koridor (RCTC) - Los Angeles, California, Amérika Sarikat
  • Shalom Baranes associates - Kantor Cannon House Gedong Renewal - Washington, Kacamatan Columbia, Amérika Sarikat

Voyants Leyuran wasta Limited - rencana Development Station pikeun Station Railway Gwalior - Gwalior, Madhya Pradesh, India

jaringan komunikasi

  • Solusi Infotek iForte - iForte System Management Serat - Jakarta, Indonesia
  • PT. Linknet - Linknet Operasi Jakarta Pusat - Jakarta, Indonesia
  • Sitesee - Advancing Télékomunikasi - Brisbane, Queensland, Australia

nu ngeunaan jeung susunan

  • AAEngineering Grup, LLP - Phase II Pustynnoe Emas Plant: modernisasi sarta Kamampuh Kanaékan - Balkhash, wilayah Karaganda, Kazakhstan
  • Lendlease Téknik - sasak Anyar ngaliwatan Walungan Richmond di Broadwater - Ballina, New South Wales, Australia
  • Tianjin Tianhe-Awan Gedong Téknik Téhnologi Co., Ltd. sarta Cina State Konstruksi Sasak Co., Ltd. - Main Channel Jalan Project of Ningbo-Zhoushan Port (Zhoudai Sasak) - Zhoushan, Zhejiang, Cina

kota digital

  • . Avineon India Pvt Ltd - Digital 3D Gedong Modél of Rotterdam - Rotterdam, Walanda
  • CCCC Cai Transportasi konsultan Co., Ltd. - BIM Téhnologi Aplikasi dina infrasturktur Municipal Phase Project I Zhong-Guan-Acun Élmu jeung Téhnologi Town - Baodi District, Tianjin Kota, Cina
  • Yunnan Yunling Téknik ongkos Konsultasi Co., Ltd. - Municipal Anyar Jalan Konstruksi PPP Project sahiji fasilitas umum Municipal Konstruksi Project of Guandu Budaya Anyar Kota - Kunming, Yunnan, Cina

rékayasa lingkungan

  • Cina Cai Sumberdaya Mutiara Walungan Planning Surveying & ngarancang Co., Ltd. - Jiangxi Xinjiang Bazizui Napigasi-daya simpang Project - Shangrao, Jiangxi, Cina
  • PT. Wijaya KARYA (Persero) Tbk - Taneuh urug Project Protection Bencana dina Network Jalan Nasional - Cianjur, Jawa Barat, Indonesia
  • Setec-Terrasol - penyuluh L11 - Adaptasi tina des Station Lilas Mairie - Paris, Perancis

ngahasilkeun

  • Brownfield Téknik SDN. Bhd. - ngajukeun 48MW Skala ageung Solar (LSS) Project - Ciamis, Sabah, Malaysia
  • Digital Téknik (BIM) Center of Shenyang Aluminium & Magnésium Téknik & Research Institute Co., Ltd. - alumina kilang lisah Project cooperated Antara CHALCO sarta Indonesia - Bukit Batu, Kalimantan Barat, Indonesia
  • Toshiba Transmission jeung Distribusi Systems Asia SDN. Bhd. - Pamaduan of SCADA System jeung Panels listrik pikeun Brunéi Center Control Nasional - Brunei Darussalam

Téknik Pertambangan sarta rékayasa laut

  • CADDS Grup Pty Ltd - Rio Tinto Beusi bijih Project pangawal Guarding - Dampier, Australia Kulon, Australia
  • Téknik Northern & Téhnologi Incorporation, PKS - Sino Beusi bijih milik - Perth, Australia Kulon, Australia
  • POWERCHINA Huadong Téknik Corporation Limited - Jiangsu lepas pantai Angin Ladang - Propinsi Jiangsu, Cina

generasi kakuatan

  • JSC ATOMPROEKT - Hanhikivi 1 Nuklir Power Plant - Northern Ostrobothnia Region, Finlandia
  • Kaler Electric Power Desain Institute Co., Ltd. Cina Power Téknik konsultan Grup - Huaneng Ningxia Burangrang Power Plant Panggung Ⅳ proyék - daérah otonom Qingtongxia, Ningxia Hui, Cina
  • Sacyr Somague - pamakéan PLTA tina Foz Tua Burangrang - Foz Tua, Alijó- Vila Real, Portugal

manajemén proyék

  • AECOM - gaining Anyar wawasan pandang ngaliwatan ProjectWise - karajaan Inggris
  • Arup - Arup Australasia Systems Tim Project - Brisbane, Queensland, Australia
  • Dragados SA & Transport pikeun London - Stasiun Bank Kamampuh ningkatkeun - London, karajaan Inggris

Angkutan jeung karéta

  • Cina Railway Téknik konsultan Grup Co., Ltd. - BIM Project keur Beijing-Zhangjiakou Railway High-speed - Beijing, Cina
  • Italferr Spa - Naples-Bari Rute, Apice-Orsara Double Railway Line, Hirpinia-Orsara Lot Operasional - Propinsi of Avellino na Foggia, Itali
  • Strabag Costain Skanska Joint Modal (SCS) - Hs2 Main Karya Kavling S1 na S2 - London, karajaan Inggris

kanyataanana dimodelkeun

  • Hong Kong Élmu & Téhnologi Parks Corporation & Chain Téhnologi Development Co Limited - Kampus Smart tina Hongkong Élmu Park - Hong Kong, Cina
  • Skand Pty Ltd - Gedong Amplop Inspection Powered by Mesin Learning na modeling kanyataanana pikeun RMIT Universitas Kampus Brunswick - Victoria, Australia
  • Angkutan pikeun London - Mayor Projects Direktorat - Deep pipah ningkatkeun Program - Piccadilly Line ningkatkeun - London, karajaan Inggris

manajemén siklus jalan na garis kareta

  • CSX Transportasi - Rail Capital Planning patch Taunan - Jacksonville, Florida, Amérika Sarikat
  • Illionis Dinas Perhubungan - oversize-kaleuwihan beurat Permitting System Treuk - disampurnakeun, Illionis, Amérika Sarikat
  • Maharashtra Metro Rail Corporation Ltd. - Nagpur Metro System Émbaran Manajemén asset - Nagpur, Maharashtra, India

Carregeras na Bina Marga

  • Alabama Dinas Perhubungan - Birmingham, AL I-59 / I-20 Koridor Project - Birmingham, Alabama, Amérika Sarikat
  • Henan Propinsi Planning Communications & Desain Institute Co., Ltd. - basis BIM Digital Desain Salajengna sarta Pangwangunan di Project Bagéan Yaoshan-Luanchuan dina Zhengzhou-Xixia Expressway - Luoyang, Henan, Cina
  • Lebuhraya Utara Kalimantan - Sarawak Pan Kalimantan Jalan Raya - Sarawak, Malaysia

rékayasa struktural

  • Arab Biro Teknik - Burj Alfardan - Lusail, Qatar
  • Shilp konsultan Insinyur - Alambagh Bus Terminal - Lucknow, Uttar Pradesh, India
  • Vyom konsultan - K10 Grand komérsial High naékna - Vadodara, Gujarat, India

Jasa jeung manajemén prosés bisnis

  • Oman Gas Company SAOC - asset Solusi Manajemén Performance kanggo Reliability - Al-Khuwair, Muscat, Oman
  • Vedanta Limited - Cairn Minyak sarta Gas - Muhun Manajemén Integritas jeung Aliran jaminan - Amérika of Rajasthan, Andhra Pradesh, sarta Gujarat, India
  • Volgogradnefteproekt LLC - modeling Objék jeung Kahirupan Daur Manajemén: Palaksanaan Project jeung Commissioning - wilayah Volgograd, Rusia

Transmisi na distribusi jasa

  • Kalér Electric Power Desain Institute Co., Ltd. Cina Power Téknik konsultan Grup - proyék Anyar ti hiji gardu induk 750 kV dina Bortala Mongol Otonom Prefecture - Bortala Mongol, Uyghur Xinjiang, Cina
  • Pestech International Berhad - gardu induk Desain & Automation pikeun Olak Lempit gardu induk Project - Banting, Selangor, Malaysia
  • POWERCHINA Hubei Electric Téknik Corporation Limited - Cha'anling-Xiaojiazhou 220 kV Electric Transmission Line Project - Xianning, Hubei, Cina

Sistem plumbing jeung tutuwuhan perlakuan

  • PKS Capital Téknik & Panalungtikan Incorporation Limited - 400,000 ton / dinten Cai Supply Project of Kecamatan Wenjiang, Chengdu Kota - Chengdu, Sichuan, Cina
  • Shanghai Sipil Téknik Co., Ltd. of CREC - rékayasa Beihu Sipil tina tutuwuhan jeung proyék perlakuan kokotor bantu - Wuhan, Hubei, Cina
  • Suez Panyiaran Cai & Leyuran - Ultra murni Cai Project Manufaktur 1 GW PV Silicon Solar Sél & modul - Kutch, Gujarat, India

Sistem plumbing jeung jaringan kontrol rainwater

  • Beijing Institute of Cai - Beijing Selatan-to-Kalér Cai diversion Project bantu: Cijulang Project Cabang - Beijing, Cina
  • DTK Hydronet Leyuran - Master Planning of Bankura Multi Désa Cai Supply skéma PCplus Conceptioneering na - Bankura, Bengala Kulon, India
  • NJS Insinyur Indonesia P Limited - Bantuan JICA Agra Cai Supply Project - Agra, Uttar Pradesh, India

Maranéhanana attending kajadian, diantara nu aya leuwih ti média 130 bakal ningali presentasi proyek, tapi salian ogé ngajadwalkeun rapat jeung proyek kapentingan husus.

Chris Barron, kapala komunikasi dina Bentley teu tiasa nyariosana hadé: "Taun Konferensi Taun di Infrastruktur ngarupakeun kasempetan idéal pikeun jalma anu mingpin infrastruktur di sakuliah dunya, papanggih sareng kolega sareng ngalenyepan téknologi sarta prakték anu panggampangna anu ngamungkinkeun aranjeunna pikeun ngagancangkeun kamajuan digital dina organisasi maranéhanana. Salaku bagian tina konferensi ieu, urang resep ngucilkeun sareng mikawanoh finalis tina program panghargaan kanggo karya anu saénana sareng nyayogikeun peserta konferensi ku kasempetan pikeun nepungan éta, tingali kendak ngeunaan proyék-proyék maranéhanana anu nampi sateuacanna pangbadagna dina taun ieu. manajemén digital tina infrastruktur.

Taun ieu konferensi bakal ngawengku:

  • Visi jeung pamikiran pamingpin dina industri sakumaha Sir John Armitt sahiji Komisi Nasional pikeun infrasturktur UK sarta Horst J. Kayser, pamimpin strategi Siemens.
  • Akademi kamajuan ngaliwatan interaksi dina sesi learning jeung ahli di wewengkon kayaning BIM, konstruksi, construccioneering panalungtikan digitalisasi, prosés industri jeung kanyataan samodel.
  • presentasi hirup jeung téknologi diskusi panel sareng mitra strategis Bentley: Microsoft, Siemens na Topcon.
  • Kasempetan keur hiji on hiji wawancara jeung finalis keur pangajén.
  • panglawungan industri informasi jeung papan sawala.

The presentasi tina finalis bakal 16 na 17 Oktober poé sarta Gala jeung panghargaan upacara on Oktober 18.

Di dieu anjeun bisa nempo agenda nu.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.