arsip pikeun

drone

Léngkah keur ngahasilkeun peta maké drones

Generating peta maké téhnik ieu bisa jadi masalah gede, salah masalah sapertos kitu kritis kalayan konsékuansi tina leungitna bulan berharga gawé mangpaat lamun anjeun boga euweuh pangalaman saméméhna dina ieu tugas. Pendiri Aerotas Mapping System nyarita dina artikel di POB ...

Ngawangun hiji Dron, proyék elmu putra abdi urang

Teu sigana yen ieu teh mahluk nu sami nu sababaraha taun ka pengker anjeunna kaget kuring kalayan waktos hébat kompor gas metano.El na pas gancang ti dinya Sigana. Sahenteuna nembongkeun di abu jeung évolusi patarosan anjeun: Gantina nanyakeun keur kaulinan anyar keur mobile, abdi dipénta lisénsi a ...