BIM - trend CAD anu teu tiasa dibalikkeun

Dina kontéks kami tina Geo-Téknik, éta teu novél panjang nu istilah BIM (Modelling Information Modelling), anu ngamungkinkeun objék kahirupan nyata béda dimodelkeun, henteu ngan ukur dina ngagambarkeun grafisna tapi dina tahap siklus kahirupan anu béda-béda. Éta hartosna yén jalan, jembatan, klep, saluran, wangunan, tina konsepsi na tiasa ngagaduhan file anu ngaidentipikasiana, anu ngandung desainna, prosés pangwangunanna, pangaruh kana lingkungan alam, operasi, pamakean, konsési, pangropéa, modifikasi, nilai moneter tina waktos komo pembongkaran na.

Ngagunakeun pendekatan tiori anu ngalaksanakeun masalah ieu, jalur kematangan BIM dikaitkeun sareng kamajuan input anu diperyogikeun pikeun pamekaranana, kamampuan tim pikeun néwak sareng ngatur inpormasi (anyar sareng anu aya), palaksanaan standar global, infrastruktur data sareng modél prosés épolusi anu béda anu aya hubunganana sareng manajemén lahan. Tangtangan pikeun BIM nyaéta ngahontal waktos nalika éta kalebet hubungan intrinsik sareng PLM (Product Lifecycle Management), dimana industri manufaktur sareng jasa narékahan pikeun ngatur siklus anu sami, sanaos sareng wengkuan anu teu kedah kalebet aspek geospatial.

Hiji titik konvergénsi dua rute ieu (BIM + PLM) nyaéta konsép kota pinter (Smart Lokasi), dimana pausahaan paling ageung nu putting jauh, kituna paménta urgent kota ageung sapertos Teu bisa malikna kana nu kapinteran manusa inexhaustible dina elmu pangaweruh jeung teknologi dilarapkeun ka pembuatan kaputusan.

Di dieu hiji hal dasar sababaraha sarta kamajuan dina BIM sarta hubungan -na pikeun parabot téhnologis tina pamakéan populér.

Tingkatan BIM

Bew na Richards theorize jalur BIM maturation kana opat tingkat, kaasup tingkat enol, jadi ditempo dina grafik. Clarifying yén ieu téh jalur ti sudut pandang standardisasi, teu jadi loba nyoko global, naon tetep loba ngobrol ngeunaan.

kota pinter

BIM Level 0 (CAD).

Ieu pakait sareng Desain Pitulung Komputer, ditingali tina élmu optik primitif anu urang tingali dina taun 80-an. Pikeun waktos-waktos éta, prioritasna nyaéta nyandak gambar téhnis anu parantos dilakukeun dina sét rencana, kana lapisan anu didigitalkeun. Urang émut salaku conto kalahiran AutoCAD sareng Microstation di jaman ieu, anu tanpa mundur tina léngkah gigantic, teu nanaon tapi Gambar; panyambungna nyarios kitu (Drawing DWG, Design DGN). Sugan hiji-hijina parangkat lunak anu parantos ningalkeun saluareun éta nyaéta ArchiCAD, anu ti saprak 1987 nyarioskeun Gedong Maya, kalayan hinaan asalna ti Hungaria dina sababaraha taun perang tiis. Ogé dina tahap ieu kalebet pengelolaan data anu henteu dikenalkeun tina aplikasi sanés anu aya hubunganana sareng manajemén proyék, sapertos Anggaran, Perencanaan, manajemén hukum, jst.

BIM Level 1 (2D, 3D).

Ieu kajantenan dina dasawarsa katukang, dina waktos kematangan workspace anu parantos tiasa disebat 2D. Konstruksi dina rohangan 3D ogé dimimitian, sanaos dina tahapan anu primitipna, urang tiasa émut kumaha héséna dilakukeun ku AutoCAD R13 sareng Microstation J. Aya visualisasi tina karya tilu diménsi, tapi éta tetep vektor anu diwangun ku busur, simpul, rupa sareng pengelompokan ieu. Dina kasus AutoDesk, vérsi sapertos SoftDesk konsép terintegrasi sapertos permukaan ti AutoCAD 2014, anu didamel desain jalan sareng analisis spasial, tapi sadayana aya di tukangeun kotak hideung anu solusi sapertos EaglePoint langkung seueur «loba warnana«. Microstation parantos ngalebetkeun Triforma, Geopack sareng AutoPlant dina logika anu sami, kalayan tautan spatial tina jinis-jinis énergi anu teu aya standarisasi konsensus.

dékade ieu, sanajan anu aya malah model sarta objék standardized konsepsi ieu sadar dina kanyataanana integrasi rada dipaksa ku solusi nangtung pikeun AEC kaala tina pihak katilu, kaasup Arsitéktur, Konstruksi, Industri Geospatial, Manufaktur jeung animasi.

AutoDesk henteu nyarioskeun perkawis BIM dugi ka beuli Revit di 2002, tapi ngahijikeun solusi sapertos Civil3D langkung lami. Dina kasus Bentley, asupna skéma XFM (Extensible Feature Modelling) dina Microstation 2004 signifikan sareng salami transisi katelah XM, platform pihak katilu sapertos Heastad, RAM, STAAD, Optram, Speedikon, ProSteel, PlantWise, RM- Sasak LEAP sareng HevaComp. Dina 2008 Bentley ngaluncurkeun Microstation V8i, dimana XFM parantos asak kana modél I salaku standar kolaborasi.

BIM Level 2 (BIMs, 4D, 5 D)

bim

Hal anu paling hese dina tahap ieu BIM Level 2 nyaéta standarisasi; Utamana kusabab perusahaan swasta nganggo busur na hoyong maksa batur nganggo karepna nyalira. Dina hal parangkat lunak pikeun lapangan geospatial, éta parantos janten parangkat lunak gratis anu ngajantenkeun kakuatan pikeun standarisasi sareng tingkat konsensus anu diwakilan ku Open Geospatial Consortium OGC. Tapi dina bidang CAD-BIM, teu acan aya prakarsa OpenSource, sapertos ayeuna ngan ukur hiji software gratis kalayan poténsial pikeun dewasa nyaéta LibreCAD, anu ngan ukur dina Level 1 -lamun teu yen kaluar tina Level 0. Perusahaan swasta parantos ngaluarkeun versi gratis, tapi standarisasi kana BIM parantos lambat, dina sora sababaraha sabab monopoli imperialis.

Kontribusi Inggris penting, yén watekna ngalakukeun ampir sadayana ka tukang, parantos ngarah kana Standar Inggris, sapertos kode BS1192: 2007 sareng BS7000: 4; Ieu sepuh pisan ti pesawat kertas dugi ka BIM Level 1. BS8541: 2 parantos aya dina modél digital sareng dina dékade ieu BS1192: 2 sareng BS1192: 3.

Éta kaharti naha BentleySystems ngadamel konperénsi Infrastruktur taunan sareng panghargaan na di London, taun 2013, 2014, 2015 sareng 2016; kitu ogé akuisisi perusahaan anu nganggo portofolio anu luhur para klien Inggris -Kuring malah wani mikir pindah markas Éropa di Walanda jeung Irlandia-.

Tungtungna, salawasna aya dina kerangka ti OGC eta geus nyieun kamajuan jeung sababaraha standar ditampa consensual aimed di BIM, hususna GML, conto advancing kawas InfraGML, CityGML na UrbanGML.

Sanaos seueur usaha ayeuna dina dasawarsa BIM Level 2 ieu nyobian ngahontal pengelolaan siklus kahirupan modél-modélna, aranjeunna henteu tiasa dianggap komprehensif atanapi standarisasi, ogé hutang anu masih aya dina 4D sareng 5D anu kalebet Programming of the Pangwangunan sareng Perkiraan Dinamis. Tren konvergénsi disiplin anu jelas boh dina ngahijina / akuisisi perusahaan sareng visi holistik pikeun standarisasi.

BIM Level 3 (Pamaduan Lifecycle Manajemén, 6D)

Tingkat integrasi diperkirakeun dina BIM Level 3, sarta sanggeus 2020 ngawengku ekspektasi rada utopian of uniformity dina standar: Data umum (IFC). Kamus Indonesia umum (IDM) jeung prosés umum (IFD).

kota pinter

Ieu diperkirakeun yén adaptasi Lifecycle nuju kana Internét tina Hirup (IOT Internét tina Hirup), dimana eta henteu ngan dimodelkeun beungeut taneuh, tapi ogé di mesin sarta infrastruktur anu bagian tina wangunan, objék dipaké pikeun transpor barang (movable) pikeun konsumsi domestik, sumberdaya alam, utamana dina siklus nu hirup nu manglaku ka kinerja hukum publik sarta swasta anu boga, Gliders, désainer jeung investor.

Dina kasus Bentley Systems, kuring émut ningali ti saprak presentasi 2013 di London, integrasi tina dua prosés Siklus Definisi Proyék:

  • PIM (Modél Émbaran Project) Breef - Konsep - Harti - Desain - Konstruksi / Komisi - Pangiriman / Penutupan
  • Tujuan (Émbaran Modél asset) Operasi - Anggo

Mangrupikeun visi anu pikaresepeun, ngémutan yén aspek ieu ti dasawarsa ka payun, tapi anu maju aranjeunna ngamungkinkeun standarisasi janten ngawujud. Sanaos gaduh seueur solusi nangtung, orientasi jasa édisi CONNECT nyiptakeun kaayaan Hub dina hiji lingkungan anu Microstation mangrupikeun alat modél, ProjectWise alat manajemén proyék sareng AssetWise alat manajemén operasi. , sahingga nutup dua momen penting, Opex sareng Capex tina BS1192: 3.

Éta ogé diharepkeun anu di tahap ieu data anu dianggap minangka hiji infrastruktur, nu merlukeun saluran pikeun distribution, standardisasi janten pinuh usable, sarta tangtu éta téh aya dina kondisi real-time dina ngaronjat partisipasi konsumen.

Smart Dayeuh Nu teh mamingan of BIM

kota pinterTangtangan tina BIM Level 3 nyaéta yén disiplin henteu konvergénsi deui liwat format file tapi ngalangkungan jasa ti BIM-Hubs. Latihan anu pikaresepeun nyaéta Smart Cities, anu parantos nganggo kasus sapertos Kopenhagen, Singapoore, Johannesburg ngajantenkeun usaha menarik pikeun ngahijikeun e-government sareng g-government, upami urang ngantepkeun éta istilah. Tapi éta ogé mangrupikeun tantangan anu matak, yén di lingkungan BIM Tingkat 3, sadaya kagiatan manusa dimodelkeun. Ieu nunjukkeun yén aspek sapertos kauangan, pendidikan, kaséhatan, sareng lingkungan kalebet kana siklus anu aya hubunganana sareng manajemén ruang. Tangtosna, urang moal ningali latihan fungsional ieu dina dasawarsa ieu, malah diragukeun upami aranjeunna leres-leres kajantenan dina jangka menengah, upami urang ngémutan yén aspirasi pikeun mastikeun paningkatan kualitas kahirupan padumuk ieu -atanapi sahenteuna ti kota-kota éta- sareng nyageurkeun karuksakan kana ékosistem global -nu teu gumantung kana sababaraha kota-.

Najan Dayeuh Nu Smart henteu ngan sabudeureun juru, éta jelas naon anu lumangsung kalawan pausahaan badag nu ngatur téhnologi.

HEXAGON, ku akuisisi perusahaan sapertos Leica tiasa ngendalikeun panangkepan data di lapangan, ku akuisisi Erdas + Intergraph tiasa ngendalikeun modél ruang, ayeuna nembé ayeuna damel pendekatan anu curiga sareng AutoDesk pikeun ngendalikeun desain, manufaktur sareng animasi. Henteu kakantun sadayana perusahaan anu kalebet emporium éta, anu sadayana ditujukeun kana objek anu sami.

 

Di sisi anu sanésna, Bentley ngatur desain, operasi sareng siklus tina rupa-rupa industri Konstruksi, Arsitektur, Sipil sareng Téknik Industri. Nanging, Bentley siga anu henteu resep nyolong rohangan ti anu sanés, sareng urang tingali kumaha éta damel aliansi sareng Trimble anu mésér ampir sadaya pesaing anu aya hubunganana sareng manajemén lapangan sareng modél, SIEMENS anu ngagaduhan kendali luhur industri manufaktur sareng Microsoft anu badé ngalih ka arah infrastruktur data -Teu bisa ditinggalkeun kaluar, sabab di lingkungan visioner ieu geus Isro leungit Windows + Kantor Anjeun-

Dimana waé kami ningali éta, perusahaan ageung bet dina BIM pikeun poténsi caketna dina tilu sumbu anu bakal mindahkeun operasi Smart Cities: Sarana Produksi, Pasokan Prasarana sareng Inovasi kana tungtutan énggal pikeun produk / jasa. Pasti, aya monster raksasa anu kénca pikeun dijajarkeun sareng blok, sapertos ESRI, IBM, Oracle, Amazon, Google, pikeun nyebatkeun sababaraha hal anu urang terang anu resep kana inisiatif Kota Pintar sorangan.

Jelas yén bisnis salajengna nyaéta Smart Cities, dina integrasi BIM + PLM dimana moal aya Microsoft anu nyita 95% pasar. Ieu modél anu jauh langkung rumit, ogé tiasa diramalkeun yén perusahaan anu henteu bet usaha éta bakal tinggaleun ngalakukeun CAD, lembar Excel sareng sistem CRM katutup. Usaha pikeun ngahijikeun nyaéta usaha anu henteu aya dina siklus kahirupan tradisional Arsitektur, Téknik, Konstruksi sareng Operasi (AECO); jalma-jalma anu ngendalikeun kagiatan-kagiatan manusa anu sanés dina kaayaan sosioekonomi anu langkung dikenal, sapertos pabrik, pamaréntahan éléktronik, palayanan sosial, produksi tatanén sareng di luhur sadaya pengelolaan énergi sareng sumber daya alam.

GIS bakal dilebetkeun kana BIM dina visi Smart Cities. Ayeuna aranjeunna ampir ngahiji dina newak data sareng pemodelan, tapi sigana aranjeunna masih gaduh pandangan anu benten; Salaku conto, modél infrastruktur sanés tanggel waler GIS, tapi éta khusus pikeun analisa sareng modél obyék ruang, dina proyéksi skénario, dina ngokolakeun sumber daya alam sareng sakumna élmu bumi. Upami urang nganggap dimensi Kagenep (6D) yén nalika jaman kota pinter, ngitung, ngagunakeun, ngadaur mulangkeunana sareng ngahasilkeun énergi bakal penting, maka bakal janten kamampuan anu GIS ayeuna lakukeun kalayan khusus. Tapi pikeun nganalisis kapasitas ngahasilkeun cai tina baskom, pikeun terang sabaraha ngahasilkeun anu diperyogikeun pikeun méter kubik beton, aya celah anu rongkah; anu bakal dieusian dugi ka operasi kaasup kana siklus dibagi tina dua disiplin ieu.

Dina kacindekan.

Anjeun egeomatesAya seueur deui anu kedah dibahas, sareng kuring ngarepkeun pikeun neraskeun ieu. Kanggo ayeuna, profesional Geo-Téknik tetep aya tantangan pikeun ngajajar diri sareng anu teu tiasa dibalikkeun sareng diajar tina téknis, sabab masih aya patarosan naha Roadmap pikeun nerapkeun BIM tiasa dilakukeun tanpa gumantung ka Grup Pakary anu nuju. Luhureun sadaya, sabab BIM kedah ditingali tina dua sudut pandang: Salah sahiji hal anu kedah dilakukeun dina téknis, akademik, tingkat operasional, sareng tujuan pikeun kelestarian teras tina sudut pandang pamaréntah, anu gaduh ekspektasi jangka pondok teuing , mopohokeun yén kamampuan pangaturanna sering pisan lambat. Salaku tambahan, pikeun anu aya di kota-kota anu parantos tiasa mikiran Kota-kota Cerdas, langkung penting pikeun aya fokus kana warga nagara, tibatan kana téknologi.

🙂 Upami skénario ieu kajantenan, impian tina salah saurang mentor kuring, anu ngarepkeun melak 3,000 hektar leuweung mahoni, kalayan siklus kahirupan anu disertakeun pakait sareng pertumbuhanana, bakal janten kanyataan; janten kuring tiasa angkat ka bank sataun sareng ngempelkeun parsél munggaran anu laun-laun ngabiayaan sésana. Dina 20 taun, anjeun bakal ngagaduhan sajuta méter kubik tina aset anu anjeun tiasa ngabéréskeun sanés ngan ukur pangsiun anjeun, tapi bahkan hutang asing nagara anjeun.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.