Anyar e-learning kursus. DMS Grup

Kalawan kapuasan hébat kami diajar yén DMS Grup ieu launching kursus anyar dina e-learning platform, sangkan nyokot kauntungan tina spasi ka ngamajukeun nilai aranjeunna bawa jasa ieu kana komunitas geospatial.

gambaran

DMS Grup specializes di Ruang Infrastructures Data sarta Sistem Informasi Geographic parusahaan ngajalankeun anyar kursus latihan e-learning.

taun urang tina pangalaman jeung karya dilumangsungkeun ku National Geographic Institute, Géologi sarta Téknik Pertambangan Institute of Spanyol, Departemen Lingkungan na rural sareng Urusan Kelautan sarta garansi CSIC. Mun aranjeunna geus relied kana karya urang naha henteu anjeun?

Kursus-kursus urang nawiskeun bakal ngidinan Anjeun pikeun menangkeun canggih akuisisi pangaweruh, analisis jeung eksploitasi inpormasi géografis:

- Kursus Pemetaan Wéb

clip_image002 [6]

- Kursus ngeunaan Sistem Informasi Geografis sareng gvSIG

- Kursus Infrastruktur Data Spatial

 

 

Kanggo inpo nu leuwih lengkep tentang kursus na pikeun ngundeur propil lengkep klik di dieu: www.dmsgroup.es/cursos_formacion.php

clip_image004 [5]

 

Urang waited on platform latihan kami formacion.dmsgroup.es

Upami anjeun hoyong ngahubungan kami nulis ka kami ti www.dmsgroup.es/contact.php atanapi liwat alamat surélék formación@dmsgroup.es

salam

Tim latihan DMS Grup.

Puedes seguirnos en: Facebook y Twitter. Kami ngantosan!

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.