kursus online 5 pikeun Cadastre - pisan metot

Withta bungah pisan yén kami ngembarkeun yén Lincoln Institute of Policy Land ngalaksanakeun sagala rupa kagiatan pendidikan di Amérika Latin, diantarana kursus-kursus jarak online gratis.

Dina kasempetan ieu anjeunna ngumumkeun promosi anyar kursus-kursus anu bakal ditawarkeun 2 ka Nopémber 18 ti 2015.

cadastre

Tumbu di handap ieu ngakibatkeun situs aplikasi. Di dinya anjeun bakal mendakan program anu dina kursus-kursus anu ditétélakeun tujuan, padamelan, eusi, kronologi kagiatan, guru, segi aplikasi sareng partisipasi digambarkeun. Kawaran aplikasi bakal nutup 21 Oktober 2015.

Update cadastral: Pilihan sareng pangalaman

Seekta narékahan pikeun ngabahas alternatip sederhana (sacara téknis sareng finansial giat di kotamadya naon waé) pikeun ningkatkeun kualitas data anu aya di katastre, dasarna mah actuality.

Efisiensi kumpulan pajak sipat: Kumaha carana wengkuan dasar pajak tur rarancang aliquot mangaruhan?

Tangtu ieu dirancang pikeun nyorong analisis alternatip anu digunakeun ku lembaga nanggungjawaban administrasi pajak, ku katingal khusus kanggo pagelaran sareng efisiensi binomial.

Kawijakan taneuh sareng perumahan: Hubungan sareng alat

Kursus ngajukeun sawala ngeunaan masalah perumahan dina dua dimensi na: darat sareng perumahan, ku nganalisis épék anu dihasilkeun ku mékanisme anu béda pembiayaan perumahan di pasar.

Adaptasi instrumen tata diwengku pikeun dayeuh leutik

Tujuanna Kursus bakal ngalaan tur dianggo dina katerampilan anu netepkeun kota alit sareng prosés manajemén perkotaanna, supados ngaidentipikasi instrumen anu pangcocogna pikeun nangtukeun kawijakan tanah.

Apdet dina pameuntasan perumahan perkotaan urban: Strategi sareng amalan pikeun palaksanaan suksés

Ngabahas strategi jeung prakték anu anyar, analisa pangalaman suksés prosés ngamutahirkeun nilai di Amérika Latin.

4 Balesan pikeun "Kursus-kursus Online 5 kanggo Cadastre - menarik pisan"

  1. Alus soré ,, sakumaha kuring ngadaptarkeun ...

  2. Abdi damel di daérah anu patali jeung kursus-kursus anu ditawarkeun,
    Kumaha carana kuring milu, ngadaptar.
    Hatur nuhun pisan.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.