13 poto sajarah bagean manusa

Ieu réngsé taun 2015. Ngagungkeun, urang mawa Anjeun foto sajarah sababaraha nu ngingetkeun urang waktu nu teu diliwatan rasa.

paris zepelin

129 LZ Hindenburg Zeppelin tipe airship, ancur ku seuneu bari badarat di New Jersey 6 1937 Méi. kacilakaan nu ngabalukarkeun maot 36 jalma (ngeunaan katilu jalma dina dewan). Ieu lega katutupan ku média waktu jeung ditandaan tungtung airships sakumaha angkot.

Curug

Niagara Niagara nalika insinyur tentara "ngonci konci" pikeun ngaleungitkeun batu batuan dina 1969.

fcbarcelona

Camp Nou Camp Nou, salila konstruksi na. 1954.

pertroleo Krisis

Jalma dina piknik di tengah jalan deserted mangsa krisis suluh di 1973.

pos

pangiriman surat di 1914. Kaasup kantétan jeung spam.

hareup

1930 visi ngeunaan mangsa nu bakal datang. Skype cangkéng kalayan radio kaasup.

mobil listrik

Dina 1905 aranjeunna eksis mobil listrik. Di dieu salah appreciates keur boga muatan. Luar biasa sakumaha bisnis sabenerna Tesla sok mungkin tanpa ngabalukarkeun loba ruksakna lingkungan.

starwars70

Ieu kanggo mémori, anu premiere of Star Wars, 1977.

brasilia2

Pangwangunan salah sahiji kota rencanana munggaran di dunya. Brasilia, 1960.

wtcenter

Pangwangunan nu nyampak (Dunya Trade Center) di New York, 1969.

Bill na Hillary Clinton

Bill na Hillary Clinton nalika aranjeunna nya éta siswa dina 1972. Di dieu moal wit, ngan kusabab gambar bisa jadi kawentar lamun pikeun kahiji kalina dina AS meunang boga Presiden awéwé kahijina taun salajengna.

otomatis bioskop

Nalika drive-di bioskop éta di puncak maranéhanana. Kidul Bend, Indiana, 1950 urang

RVs

Imah-mobil sélulér di hareup dumasar kana publikasi dina édisi 1934 Séptémber tina "Everyday Science and Mechanics."

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.