Hiji wengi dina pangajén ti Kudu diideuan

Blogsy mangrupikeun alat anu saé, ku kituna sajauh saé kanggo nyerat tina iPad. Minangka demonstrasi, kuring maksad ngamutahirkeun tulisan ieu sakedik waé hadiah-hadiah ayeuna diserenkeun. Abdi bakal resep ngiringan sémah langsung sareng Woopra, tapi naskahna beurat pisan sahingga anjeunna parantos dialungkeun situs dua kali, anu maksa kuring nyobian Zopim. Sanaos satengah dinten di Amérika, wengi di jero kandang éta anget, sareng andelabra yén saatoseun waktos gaduh suasana ngaroko dina roman anu diruakeun ku lampu multicolored anu muterkeun lancar. Saatos anggur bodas anu tiis kami parantos dilayanan sup sup greenish anu kedah janten Viking versi sup buncis kalayan endog pindang jero ... sareng nalika anjeun nempatkeun margarin ... Delicious!

Sarerea aya dina méja anjeun, nawar proyek anjeun. Pikeun Brazil, ngan ukur Brazil dina pojok, sanajan éta pikaresepeun ningali babaturan Hispanik anu datang sareng anu dikelompokkeun babarengan dina meja tunggal, tilu budak awéwé ti sababaraha majalah Méksiko ngeunaan topik minyak / énergi, awéwé ti majalah Spanyol tina téma urban, budak tina penerbitan Italia kana daérah infrastruktur sareng Brasil ogé aréa infrastruktur. Sangkan aranjeunna langkung atanapi kirang nampi rata-rata Spanyol.

Kuring resep milih cicing sareng réréncangan Azersu, saurna nami perusahaan sabab nagara henteu ngémutan ka kuring. Hapunten, anu henteu aya dina taun sakola kuring ... USSR nyayogikeun sadayana. Kuring parantos konsultasi dina tungtung tulisan, nya éta Azerbaijan. Sareng sumpah kuring parantos sumping ka tabél ieu kusabab kuring hoyong janten raison d'être Be Inspirasi, kuring hoyong moto sakabeh suasana upami anjeun nyusahkeun, sareng kuring pikir dina tabél ieu aranjeunna maénkeun pisan sahingga ngan dua anu nyarios nginum basa Inggris henteu wani sono waktosna ... atanapi henteu kuring.

Dina total aya 57 proyék ti nagara-nagara 29 dina kategori 20, finalis pikeun panghargaan anu diayakeun pikeun katilu kalina di Holland sareng yén dumasar kana ramalan kuring bisa di Asia taun hareup. Henteu janten kurang, éta Benua katilu ngajukeun proyék-proyék finalis dina kasempetan ieu, nya éta dipikaharti yén di Éropa parantos tilu acara cekap sareng uih deui ka Amérika Serikat ... kuring henteu percanten ka Obama sareng ngancam investasi.

jadi diideuan

Greg parantos lulus méja ku salam méja sareng ngucapkeun salami ka para pamilon. Alus sikep, haneut pisan. Teras aranjeunna parantos nyalurkeun piring anu ngagaduhan salembar steak dina hal-hal anu leuleus ... anu ngémutan deui kenangan ka tanah-tanah anu tebih, kalayan rambut dina wajah kuring sareng dahan langit anu ukur di bumi kuring sorangan tiasa.

Ujug-ujug perasaan anu aya didieu pikeun komitmen anjeun sorangan, pikeun liburan, pikeun hak husus. Nalika di cut ti zona UTM négok mogokna teu tinggaleun tanpa angkutan di tengah-tengah Madrid, hiji hal anu rada bénten sareng adat kuno pulitikus dina sisi sanés yén aranjeunna gaduh sakedik pamikiran naon hartosna janten kénca demokratis. Nanging saé, kusabab didieu sababaraha taun hartosna nyalurkeun alesan manusa: Kudu diilhami ku poténsina sareng nyandak éta salaku anjeun nyalira sawaktos tos dilakukeun kanggo padamelan sareng nalika ngaluluskeun anjeun parantos mayar éta. Kanggo anu diilhamkeun mangrupikeun kumaha urang, jalma biasa, mopohokeun judul anu akumulasi sareng ilmu, nawiskeun kareueus dina usaha diri.

Ayeuna lempeng sareng sababaraha daging anéh, salah sahiji domba sigana mah domba, anu sanésna tiasa janten dinosaurus sareng kuring bakal ngahakan waé kusabab éta nikmat ... sareng musik latar mimiti maén, saolah-olah hoyong ngamimitian "lagu Bentley Infraestructures". Nanging henteu acan, éta ngan ukur lagu kalayan demonstrasi proyék, sedengkeun lampu berwarna mimiti hurung sareng kalana disampurnakeun ku méja anu masihan nada nada biru sareng ungu.

Ayeuna ... Lebetkeun Greg anu nyarioskeun guyonan ka Amérika ... hatur nuhun ku ayana sadayana kalayan bayangan pondok naha prioritas Bentley di infrastruktur ... dina leungeun na sagelas anggur bodas, siap nyauran roti bakar.

Terus aranjeunna nyauran Chris Barron, sareng ieu bagian anu parantos nunjukkeun ka kuring… Haha. Lagu kuno anu unggal taun masihan sentuhan pikaseurieun kana acara éta, kalayan irama ngeunaan personalitas sareng téknologi anu henteu kantos maca seueur leungit tina rasa. Kuring pikir taun ieu gaduh pembaruan anu saé, kalayan animasi latar anu langkung saé sareng langkung profésional.

Lajeng Greg wangsul, sareng nampilkeun pangakuan kana kelestarian masarakat sareng lingkungan urang. Ieu disayogikeun kana proyék Australia sareng anu sanés pikeun hiji di Denver ... latar tonggong rada émosional sareng ngingetkeun yén sababaraha tanda positip anu kedah urang tinggalkeun.

Hadiah pangajén geus balik janten langkung ti 2004, 2005, anu ngingetkeun kuring deui naon anu kudu ditandangan éta, dina nami nagara dimana kami henteu lahir tapi urang diajar cinta pisan, ampir saloba urang ngarasa nalika éta dimeunangkeun dina éliminatorasi ka Mexico, sangsara ogé, sareng di Aztec.

Maka panghargaan pikeun kelestarian profesi, pendidik taun teras mulang ka inovasi dikirimkeun: masing-masing angkat ka China, Austria sareng Amérika Serikat. Penghargaan pikeun manajemén inpormasi sélulér canggih tetep di Virginia, dikendali nyetir ka Holland sareng pamekar taun ka Jepang sareng hiji karya anu luar biasa pikeun ngumpul gaya-gaya hambalan Tetris ... pikasieuneun!

Teras daptar proyék, sim kuring bakal ngamutahirkeun sakumaha panghargaan ku jalan, beureum, anu dina pamanggih kuring bakal meunang, sanaos kuring nganggo gambar anu paling pikaresepeun. Kuring ngaku yén upami ningali paméran sareng pertahanan proyék kuring bakal resep ngarobih taruhan kuring ... tapi kuring ngantunkeun pikeun ngahkeun dua mamang kuring:

  • Kumaha mungkin éta prediksi kuring anu kaeusi.
  • Sabaraha presentasi hade proyék éta pangaruhna mibanda gambar anu saé dianggo sareng wawakil kategori tempat berlaga.

Abdi badé ditandaan winners anu kandel.

Panggung ieu ngagantungkeun pamilon anu ngagorowok unggal-unggal anu disebut. Sanaos urang kénging atanapi kaleungitan repetitive, éta nyata dina unggal kelompok, khususna anu aya di dieu pikeun kahiji kalina, impian 7 anu ngejat sirahna dina proyék anu dimimitian ku gutting ku sasarengan, pikeun nyimpen aranjeunna dina pangkalan PostGreSQL sareng nyebarkeun éta dina MapGuide OpenSource. Di antawisna aranjeunna koméntar dina basa anéh anu sigana kaluar tina épisode Obéa, aya anu sigana datang ka nagara ieu pikeun anu mimiti teras tiasa sumpah yén gabungan dina kantin atanapi 40 Euros dina kaféter sempet dikaluarkeun lampu beureum Upami henteu malah hiji 2 + 20 Euros gigireun Museum anu nyimpulkeun pamikiran sajarah pikeun manusa.

tim Nyambungkeun

  • Fluor / setelan HDR Global Desain konsultan - RTD FasTracks P3 Eagle Project - (Denver, Colorado, AS)
  • Hanson Profesional Layanan Inc. - I-74 Mississippi Walungan Pameuntasan Koridor - (Davenport, Iowa na Moline, Illionis, AS)
  • Saudi Electricity Company - Ngadegna EDMS sakitar Karajaan na di SEC - (Sakumna Wewengkon, Saudi Arabia)

Kelompok Arab anu boro pas dina poto, seuri tina ceuli kana ceuli, sareng keprok asisten, candak ka lapak.

Inovasi di Émbaran asset Manajemén (Kahirupan Daur)

  • Ameren Callaway Energy Center - EB Ngarojong Nuklir Outage Manajemén - (Fulton, Missouri, AS)
  • Ltd Crossrail - System asset Émbaran Manajemén - (London tur South East England, Inggris)
  • Perusahaan Kidul - Manajer Data Data Pelaksanaan ROI - (Birmingham, Alabama, USA) Winner 🙁

Budak ngaréng sareng témbong ciuman kuat ka pamajikanana ... Sedengkeun sadaya jelema keprok waé.

Inovasi di Bridges

  • Armando Rito Engenharia SA - April 4 Sasak - (Catumbela, Angola)
  • Borton-Lawson - Lehigh / Pohopoco Sasak ngagantian - (Parryville, Pennsylvania, AS)
  • Modjeski sareng Masters, Inc. - Huey P. Long Bridge Widening - (New Orleans, Louisiana, USA) juara!

Sababaraha pasangan cheles anu parantos dinikmati nyandak poto eta dicari kalayan pensil grafit sareng kalkulator sareng anu langkung seueur, damel nganggo Bentley Rebar sareng 3 leuwih seueur kana luhur.



Sareng kitu wengi dina wengi ayeuna sareng pasir tina émosi, hiji anu anu simpen kuring pikeun ayeuna supados henteu nyieun artikel anu ditukeurkeun.

Inovasi di Desain

  • Arthur Golding na associates - Helsinki Tengah Perpustakaan Kompetisi - (Helsinki, Finlandia)
  • John McAslan + Mitra - Raja sacara Palang Station Redevelopment - (London, Inggris)
  • Morphosis arsiték - Giant Interactive Grup tarumanagara Markas - (Shanghai, Cina)

Inovasi di jaringan komunikasi

  • IMMCO, Inc. - Otomatis Kontrol Otomatis - (Denver, Colorado, USA) juara!
  • Precision Valley Communications - ngamangpaatkeun Bentley di bintik hottest - (Boston, Massachusetts, AS)

Inovasi di Konstruksi

  • HNTB Corporation - Plan Quality Desain ngawangun teguh-lega - (Alexandria, Virginia, AS)
  • Shawmut Jurnalisme sarta Pangwangunan - Dudley Municipal Gedong Square - (Boston, Massachusetts, AS)
  • Mekarwangi Woodrow / BAM Nuttall JV - Victoria Station ningkatkeun Jet Grouting - (London, Inggris)

Inovasi di Desain generative

  • Lab arsitéktur studio - Guardian Towers - (Abu Dhabi, UEA)
  • Robin Partington arsiték - Park House - (London, Inggris)
  • Stanley Beaman & Sears - Atlanta Sajarah Center Desain Kompetisi - (Atlanta, Jorjia, AS)

Inovasi di géotéhnik Téknik sarta Geo-Lingkungan

  • Astiv Téknik - Meiji of a didaur Slag TPA - (Zumarraga, Spanyol)
  • Departemén Geotéhnik Mispor Mississippi - Pelaksanaan GINT di Mississippi DOT - (Jackson, Mississippi, AS) juara!

Inovasi di Pamaréntah

  • Kota Kopenhagen - eksposur Solar of kopenhagen Kota - (kopenhagen, Dénmark)
  • Crossrail Ltd - Crossrail - (London sareng Inggris Wétan Inggris, Inggris) Ti Juara!
  • Napier Déwan Kota - GIS sarta Manajemén asset - (Napier, Selandia Anyar)

Inovasi di geoengineering sarta Pangwangunan diwengku

  • BBKS-Projekt sp Z oo -. Rzeszów-Jasionka Taxiways di Airport - (Rzeszów, Polandia)
  • Mortenson Construction - Spring Valley Project Project - (Ely, Nevada, USA) meunangna!
  • . Tandon Urban Leyuran Pvt Ltd - Nadaprabhu Kempegowda Héjo Kota Project - (Bangalore, India)

gubahan musikvation Pertambangan sarta Logam

  • AMEC - Cloudbreak enhancement Project - (Pilbara Region, Australia)
  • Kumba Beusi bijih Limited - Kolomela Systems Manajemén Lingkungan - (Postmasburg, Afrika)
  • Petra Diamonds Limited - Finsch GIS - (Lime Acres, Afrika Kidul) meunangna!


Inovasi di Téknik Kelautan

  • CNGS Téknik - És-tahan lepas pantai Platform LSP-1 - (Kaspia Sea, Féderasi Rusia)
  • Nippon Steel & Sumikin Engineering Co., Ltd. - Project Re-ékspansi Bandara Internasional Tokyo - (Tokyo, Japan) meunangna!
  • Robert Elks & associates - Rock Bolting geger - (Onslow, Australia)

Inovasi di Power Generation

  • Cina Cai Sumberdaya Beifang Investigation, Jurnalisme sarta Panalungtikan Co. Ltd. - Gelantan PLTA Station - (Pu'er, Cina)
  • HydroChina Zhongnan Engineering Corporation - Desain Standar sareng Aplikasi pikeun Stasion Daya Terpompa - (Zunyi, Cina) Ti Juara!
  • Southern Company - Desain Aplikasi Pamaduan - (Kemper County, Mississippi, AS)

Inovasi di prosés Manufaktur

  • Giprotyumenneftegaz - booster Compressor Station dina Yurharovskoye Oilfield - (Nadym, Féderasi Rusia)
  • PT. Inti Karya Persada Tehnik - Betara Project Complex Development - (Jabung, Jambi, Indonesia)
  • Zeton Inc. - Pabrik Demonstrasi Tanduran Modél GTL - (Aracaju, Brasil) Winner! dina Natal Hawa pikeun babaturan Brasil kami.

Inovasi di Rail jeung Angkutan

  • Quigg Téknik Inc. - High-Speed ​​Rail - (Chicago, Illionis jeung St. Louis, Missouri, AS)
  • Sweco AB - Railway Project Railway "Live BIM" - (Förslöv / Båstad, Swédia) meunangna!
  • Utah Transit Otoritas - A New, Inovatif Transit asset Manajemén Solusi - (Salt Lake Kota, Utah, AS)

inovasi Jalan Raya

  • Creighton Manning Téknik - Fuller Road na Washington Avenue - (Albany, New York, USA) THE WINNER!
  • Foth infrasturktur & Lingkungan, LLC - NW 62nd Avenue Ronjatan - (Johnston, Iowa, AS)
  • Sotepa Ltda - Humberto de Campos Street penyuluh - (Blumenau, Brazil)

Inovasi di Téknik Struktural

  • Arup - Selatan Morang Rail penyuluh - (Melbourne, Australia)
  • Fitzpatrick Téknik Grup, PLLC - Rehabilitation Center - (Concord, Propinsi Sulawesi Tenggara, AS)
  • John A. Martin & Associates, Inc. - LAX International Terminal Expansion - (Los Angeles, California, USA), Winner

Inovasi di jaringan pangiriman utiliti jeung distribusi

  • Enogex LLC - Implementasi AutoPLANT sareng ProjectWise - (Western Oklahoma, USA) Tien Juara!
  • Henan Electric Power Survey sarta Desain Institute - Henan 500-kilovolt Power Grid 3D Digitized na Integrated Operasi Platform - (Zhengzhou, Cina)
  • Zhejiang Electric Power Desain Institute - Stasiun Parabot Parobah Jinhua - (Jinhua, Cina)

Inovasi di Treatment Plant jeung Wastewater Cai

  • Insinyur Carollo, Inc. - Selatan sekundér Ronjatan Project - (Denver, Colorado, AS)
  • Gé Cai - Lanxess India - effect Zero Liquid ngurangan Treatment Plant Wastewater - (Nagda, India)
  • Melbourne Cai - Treatment Eastern Plant térsiér ningkatkeun - (Melbourne, Australia)

Inovasi di cai, wastewater, stormwater jeung Jaringan

  • Azersu OJSC - Manajemén Asas infrastruktur basis GIS di Azersu - (Baku, Azerbaijan) WINNER !!!
  • Gannett Fleming, Inc. - Modél Inovatif prosés Pamaduan Data - (Lehigh County, Pennsylvania, AS)
  • NJS Insinyur Indonesia Pvt Ltd - JICA-ditulungan Agra Cai Supply Project - (Agra, India)

Budak lalaki di méja kuring tetep curiga, ngiringan malah ku curuk sukuna, sareng nalika disebatkeun pemenang nangtung, ngagorowok sareng nangkeup. Sareng aranjeunna mimiti heran, anu bakal payun pikeun ngajemput hadiah ... Aranjeunna milarian kaméra sareng nangkeup silih deui, nyumputkeun benjolan anu beuratna dina tikoro sareng ngalembarkeun panon kalayan kéngingkeun ngambek.

Ahhh, ieu Diilhami! Teras aranjeunna pasihkeun ka payun sareng hiji anu sigana anu paling ramah komunikasi nelepon hiji basa pikeun ngingetkeun imahna, kalayan seuri joker sareng satengah cimata anu dicap ku tulang kenca, anu dugi ka karung irung, nyaéta lirén sareng relieves deui dina perusahaan satengah satengah mukus ...

Diideuan! Jadi manusa!

Naon anu lumangsung dina unggal méja dimana aya juara hiji.

Tungtungna kajadian nutup sareng rurusuhan ngabéréskeun artikel kusabab sabab latihan éta metot, abdi kedah ngalih ka lantaran isukan ... kuring kedah subuh di Madrid.

Terus, kuring dua kacindekan:

  • Ngeunaan seleksi gambar wawakil proyek: Teu aya anu ningali, gambarna saé tapi pertahanan téh sadayana. Juri parantos seueur padamel anu saé.
  • Ngeunaan pangabisa abdi pikeun prediksi: 8 leres, 12 henteu. Naon Otoritas 40% nunjukkeun ka kuring. Janten nalika anjeun maca kuring nulis aspék téknis, percanten ka kuring 100%, sareng nalika kuring ngalakukeun prédiksi ... percanten ka kuring kirang tina satengah. 🙂

Ku jalan kitu, upami anjeun maca tulisan ieu kusabab anjeun mikir bersaing atanapi bersaing dina pangajén anu sami ... Sauran kuring pikeun sababaraha tips. 🙂

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.