GeoConnectPeople, jaringan sosial pikeun geomatics sedeng

GeoConnectPeople

komunitas Geospatial kiwari boga rohangan anyar pikeun konvergen.

Jeung pelesir hébat kami ngabagéakeun GeoConnecPeopleA jaringan sosial nu ngajamin konvergénsi pamaké jeung pausahaan dina widang geospatial. Ieu janten hiji idéal pikeun pamaké anu aya panglawungan, majalah, blog na acara nu babarengan tetep industri informed na pelengkap aktif.

prakarsa nyaeta diwanohkeun ku GeoConnect, Kami baris tumuwuh rada gancang dina Ecological nu ngadamel Portugal sarta Brazil, keur peculiarity tina basa maranéhanana. Sanajan kitu, eta bakal narima ogé ku pamaké diomongkeun salaku respon kana peran nu diharapkeun nyandak Brazil jadi hiji kakuatan munculna; Sajaba ti, posisi, alliances bisnis jeung panongton nu geus boga GeoConnect mangrupakeun garansi berharga tumuwuhna sustainable.

jaringan sosial GeoConnectPeople

Ahéng integrasi mibanda jeung Jaringan kawas Twitter, Facebook, Google+, jalma anu teu bersaing tapi diharepkeun jadi terpadu. Teuing goréng yén henteu kaasup LinkedIn, Anjeun bisa nganggo pangalusna sabab teh pangalusna lingkungan profésional jaringan-berorientasi.

API diwangun Ning, GeoConnectPoeple boga ciri rada dalit geus Facebook pamaké jaringan interaksi sosial:

  • Anjeun tiasa ngaksés rekening aya dina Gmail, Yahoo, Facebook atawa Twitter
  • Impor kontak tina Gmail, Hotmail, Yahoo na Kaol
  • Jieun grup, panglawungan, blog, acara.
  • Lade sarta nyandak poto, musik sareng video (study teu ukur).
  • Ngarojong kode HTML sisipan, nu teu mungkin di Facebook jeung nu bisa monetized eusi.
  • Euyeub Editor téks pisan mantap, anjeun tiasa ngalebetkeun eusi na link multimédia payel.
  • Ieu ngawengku obrolan kamar.
  • Anjeun bisa ngirim invitations sarta ogé nyieun badges.
  • Dirojong ku Ning ngidinan Anjeun pikeun muka aplikasi.

Sugan nu diperlukeun nyaéta sababaraha poé pikeun ngaluyukeun sabab loba fitur nu gaya salaku éta Facebook, saméméh uing nu tanpa nanyakeun. Ogé éta perlu ningali évolusi nu boga on eusi dina basa béda, anu antukna bakal nyarankeun sababaraha jenis segmentation.

Pikeun sababaraha jam dinten kahiji ngahontal leuwih ti anggota 200 jeung grup pikeun pamaké sakumaha ArcGIS, GIS na Quantum OSGeo mimiti; sangkan nyangka tumuwuhna bisa sustained na inklusif antara komérsial sarta muka.

Saterasna .. mikaresep GeoConnectPeople.

nganjang GeoConnectPeople

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.