QCad, AutoCAD alternatif pikeun Linux Ubuntu jeung Mac

Salaku urang terang, AutoCAD bisa dijalankeun dina Linux Ubuntu kana Anggur atawa Citrix, Tapi waktos ieu abdi gé nunjukkeun Anjeun alat nu bisa jadi waragad solusi low pikeun Linux Ubuntu, kawas Windows jeung Mac.

Éta QCad, hiji solusi nu diwangun ku RibbonSoft ti 1999 na di titik ieu geus ngahontal kematangan kacukupan anu bisa dipilih ku pausahaan néangan jang ngaleutikan waragad atawa proyek kerjasama teu bisa nyadiakeun parabot tinggi-dibanderol atanapi ngamajukeun piracy. Hayu urang tingali naon gaduh:

sistem operasi

  • Windows: XP, 2000, VistaMac OS X: Macan (10.5), Mac OS X Lodaya (10.4), Panther (10.3)Linux: Kalolobaan sebaran, Ubuntu Kaasup 5.1, 7.04, 7.10, 8.04; openSUSE 10.0, 10.1, 10.2, 10.3; Fedora 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9; Debian Lisénsi Linux Ubuntu 3.1, 4.0; Mandrivia 2006, 2007; Mepis 6.0; Knoppix 3.3, 3.4, 3.8, 3.9, 4.0; SUSE 9.0, 9.1, 10.0; Redhat 9.0; Mandrake 9.2, 10.0, 10.1; 4.3 CentOS; Linspire 4.5, 5.0; Anak anjing 1.0.5; UHU-Linux Ubuntu 1.2; Xandros 2, 3;

Ayeuna damel sakumaha AutoCAD

alternatif qcad mun AutoCAD QCad teu loba hal ampir dinamika sarua salaku AutoCAD, anu mantuan ngurangan kurva learning, tapi teu ngalakukeun sagalana. Umumna ngamungkinkeun paling dipake ku pamaké ti AutoCAD salaku:

  • manajemén lapisanpanganteur ieu basajan jeung diadaptasi ka panel samping kawas Corel Draw atanapi Microstation
  • manajemén blokMertahankeun hiji perpustakaan sarupa jeung Desain Center na brings 4800 objék Bagian Librery
  • thicknesses 24 garis
  • jenis 35 hurup dioptimalkeun pikeun CAD
  • alternatif qcad mun AutoCAD Alus optimasi RAM, jadi anjeun tiasa gaduh léngkah 200 bolaykeun sarta redo
  • Anjeun bisa ngékspor ka pdf HD
  • Anjeun tiasa ngalakukeun paling Kabiasaan dasar AutoCAD, sarta objék konstruksi, modifikasi, diarsir, dimensi, jsb ngajaga dinamis sarua salaku hancana duanana paréntah AutoCAD (sakumaha garis) jeung potong kompas (li).
  • Sajaba aya hiji extension disebut CAD Ahli, nu facilitates kreasi format kaluaran husus salaku G-Code na HP / GL

harga

Ngan $ 60 per lisénsi, pikeun parusahaan nu hayang lisénsi bisa ngarugikeun $ 20 308, naon anu mangrupa $ 15 tiap na bisi di hiji lembaga atikan pikeun $ 308 sami tiasa gaduh lisensi taya.

Anjeun tiasa ngundeur Vérsi hanca pinuh nu bisa dianggo sesi 10 100 menit nepi ka jam.

kaunggulan metot

  • alternatif qcad mun AutoCAD Ieu pakakas geus sadia pikeun 22 basa, Kaasup Spanyol sarta Portugis; masang ukur perlu milih antarbeungeut basa.
  • Anjeun bisa meuli via PayPal jeung pasti, hargana pisan pikaresepeun
  • Mibanda buku cukup well-diwangun anu disadiakeun via Lulu

kalemahan

  • Salah sahiji kalemahan pangbadagna nyaéta nu ukur bisa ngédit file DXF, anu jadi tanda yén aya bakal digabungkeun jeung TrueConvert janten operasi kalawan file dihasilkeun AutoCAD, format DXF kaasup panganyarna.
  • Hal ieu ukur dikembangkeun pikeun 2D, 3D lamun naon gaduh mangrupa proyéksi isometric katelah pseudo 3D. Pikeun gambar ditémbongkeun salaku conto, teu jadi goréng.

kacindekan

Dina panempoan mah, pangalusna Kuring geus kasampak dina alternatif pikeun AutoCAD, pikeun kirang ti $ 100 najan investasi pikeun produk IntelliCAD Bisa jadi cara hadé.

Bisa jadi solusi pikeun ngajalankeun kalawan netbooks atawa hiji lembaga atikan.

inisiatif ieu ditinggalkeun ku RibonSoft deukeut 2005, éta geus retaken ku LibreCAD, Simkuring miharep ngagunakeun usaha ti jalma perpustakaan ngawula versi leuwih diropéa.

Web: RibonSoft

8 balesan pikeun "QCad, AutoCAD alternatif pikeun Linux Ubuntu jeung Mac"

  1. Maksud kuring, yén versi pribadi henteu tiasa muka file dwg atanapi dxf, ngan ukur ngimpor aranjeunna kanggo ngedit atanapi nyiptakeun file énggal dina format .she. Tapi pikeun ngékspor aranjeunna ka dxf anjeun kedah mayar 5 euro per file, naon anu ditelepon kana ngarobih file kana file komérsial.

    Ieu jelas, muka Vérsi komérsial, simpen tur edit file dwg jeung payel DXF.

  2. OK.
    Balik ka Medusa4 disebutkeun yen ngarojong DXF na anu kompatibel jeung ampir sagalana. Wasalam

  3. RGB Baraya, hatur nuhun keur link.
    pangajén abdi tina QCad ieu dumasar kana naon damel pikeun harga éta. (60 atanapi 15 dollar di tingkat perusahaan)

    Mun anjeunna spoke kirang ti 500 pikeun Windows bakal nyebutkeun IntelliCAD
    Mun kirang ti $ 500, Mac jeung Linux Ubuntu bakal nyebutkeun Ares

    Blénder pisan alus keur desain mékanis malah leuwih hade tinimbang nu software mayar, tapi teu pisan berorientasi aréa sipil.

    Medusa4 katingali saé anu saé, kalayan watesan anu nganggo format sorangan. Perlu dipikanyaho kumaha murahna upami ngékspor unggal gambar ka dxf atanapi pdf anjeun kedah mayar tina 3 ka 5 Euros. Abdi badé milarian,

  4. Ku jalan ...
    Kuring poho yen keur pencinta of 3D tur kreasi 3D keur animasi, video, jsb Anjeun tiasa descargaros Blénder langsung ti installer Ubuntu (Aplikasi / Ubuntu Software Center)

    Sarta manual (.PDF) dina basa Spanyol ku Antonio Becerro dieu
    http://www.abcdatos.com/tutoriales/tutorial/z573.html

    'Éta naha kuring tetep nyebutkeun yen QCAD pohara goréng !!!
    Wasalam

  5. Ieu bisa dipasang dina Linux Ubuntu Xandro dilebetkeun kana eeepc laptod asus 900

  6. Éta pikaresepeun, hatur nuhun kanggo tip na. Nya, anu parantos aya di V6 sanaos cocog sareng Linux Linux anu rada neken watesan-halna ngalawan V9

  7. Kuring ngarti Bricsys nyaéta kode reaciendo BricsCAD sarta rencanana nyieun versi asli pikeun Linux Ubuntu dina pertengahan sarupa Windows sataun. Mun kitu eta bakal jadi alternatif metot ...

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.