3 Balesan pikeun "Nulis hiji pos nya jiga cinta"

  1. Geus nyeri.

    Geofumadas henteu dipiboga ku Cartesia, nandakeunna dina Cartesians tapi eusina teu divalidasi, disatujuan atawa disalurkeun ku nu boga Cartesia anu bersyukur boga server sareng lieur na dina ngatur WordPress MU.

    Naon nu katingali di Cartesia ngan ukur kerangka blog Feed Cartesian, sakabéh aranjeunna, diantarana serangan spam konstan.

    Blog ieu mibanda karakterisasi na antara tema téknis sareng pangajén pribadi tina kahirupan ieu, meunang ngécéskeun yén ieu bakal peryogikeun dina awal sareng konsisten sanajan nyaténakeun ieu di lingkungan lingkungan plurikultural dina Wéb.

    Salam ka Holland.

  2. jeung kuring ngomong, jadi naha nulis?

    Kuring nyandak kasempetan ieu pikeun nganyatakeun karesep kuring ku bragging dina salah sahiji postingan tina kunjungan anu anjeunna nampi, yén anjeunna parantos ngamimitian nguntungkeun ku iklan ... jsb. Anjeun gaduh sababaraha tulisan anu pikaresepeun, tapi kaleresanna aya seueur anu teu terang kumaha dikaluarkeun dina cartesia ... kuring henteu resep nyebarkeun inersia ... Sareng hapunten, sabab sigana, bagian tina keluhan kuring henteu kedah kajantenan ka anjeun, anjeun tiasa nyerat naon anu anjeun karep, kalepatan hiji anu henteu milih tulisan dina kartesia.

  3. xD
    Sami oge keur koméntar.

Ngantunkeun balesan

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha data anu diolah pikeun komentar Anjeun.